Dodaj do ulubionych

ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!???

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 16:09
.. na SYLWESTRA kto chetny ???
.. moze np byc w GORY jakie i gdzie do ustalenia...sugestie mile widziane !!
.. zapisy w tym watku ..

Jasmine/Crimen/Enancjo

Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 16:11
      Pytalam Jasminy i odmowila,przekonales ja???????? A w ogole to czesc szefie!:)
      Przed chwila pytalam Krzysia o jakies fajne ,dzikie miejsce.jak sie odezwie to
      moze cos podpowie .
      • Gość: enancjo Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 16:17
        Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Pytalam Jasminy i odmowila,przekonales ja???????? A w ogole to czesc szefie!:)
        > Przed chwila pytalam Krzysia o jakies fajne ,dzikie miejsce.jak sie odezwie to
        > moze cos podpowie .

.. chyba mnie zabije i Ty tez .. bo zasugerowalem sie nia z watku o grzechach a
        mialo byc Samanta ... qrcze...
        Enancjo
      • Gość: enancjo Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 16:35

> Pytalam Jasminy i odmowila,przekonales ja???????? A w ogole to czesc szefie!:)
        > Przed chwila pytalam Krzysia o jakies fajne ,dzikie miejsce.jak sie odezwie to
        > moze cos podpowie .

... hehe ... ( wysililem szara komorke) ale teraz nie ma wyboru .. musi
        jechac !!!!
    • Gość: enancjo Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 16:25
      Gość portalu: enancjo napisał(a):

> .. na SYLWESTRA kto chetny ???
      > .. moze np byc w GORY jakie i gdzie do ustalenia...sugestie mile widziane !!
      > .. zapisy w tym watku ..
      >
      > Samanta/Crimen/Enancjo
      >

• woland? Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 08.10.01, 16:32
      pomysł niczego sobie, ale mnie jest około dziesięciu z kuzynami królika, hę ?
      • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 16:35
        A musisz te kroliki ciagnac ze soba????
        • woland? Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 08.10.01, 16:36
          no niby nie, ale kto mi później ogródek przekopie ?
          • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 16:47
            czort z ogrodkiem ,bedziesz sie wiosna martwil! Nie cuduj tylko gadaj czy
            chcesz jechac .Musimy wiedziec czy malenkiej chatki szukac czy stodoly!:)
            • ania1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 08.10.01, 19:29
              A ja? Wezcie mnie też....Mogłabym nawet fajne miejsce zamówić....znam super
              chate.....Samanto wstaw sie za starą znajomą.....
              • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 19:48
                A pewnie ze jedz jednowatkowa zakalo!:)) jakie miejsce??
                • Gość: ania1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 20:51
                  To chatka w Tatrach,konkretnie w Kościelisku,można ją wynająć nawet całą i
                  nawet dosyć tanio,góralki uczciwe,miłe i zaprzyjaznione nic tylko sie
                  decydować......
                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 20:55
                    oki! to jesli chodzi o szczegoly to raczej na pryw.poczte.sciany maja uszy.mam
                    nadzieje ze jest jakas mozliwosc skontaktowania sie z ta kobita? A jak nas
                    bedzie duzo to nie bedzie zla ?:)JA JESTEM ZA!
                    • Gość: samanta1 KOSCIELISKO !CO WY NA TO? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 20:56
                      Ania ma jakas fajna mete u goralki !przeczytajcie wyzej.jak wam sie to podoba?
                      Mnie baaaardzo!!!
                      • Gość: crimen Re: KOSCIELISKO !CO WY NA TO? IP: 192.168.0.* / *.lviv.net 10.10.01, 17:29
                        Mnie tez Samantko:)
    • mario2 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 08.10.01, 23:04
      Powodzenia w Koscielisku!!! Bog da spotkamy sie na szlaku Wielkiej
      Przygody. :o)))
    • mag_nolia Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 09.10.01, 09:25
      A co z podróżą po Egipcie, początek października mija...?
      Enancjo obiecałeś!
      ???
      • Gość: enancjo Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 12:39
        mag_nolia napisał(a):

> A co z podróżą po Egipcie, początek października mija...?
        > Enancjo obiecałeś!
        > ???

EGIPT .. wiosna .. podam wszystko ale troche pozniej.. bo jak
        bedzie taka zadyma jak obecnie to do arabow nie mam zamiaru
        jechac .. bo bedzie trzeba przestudiowac Koran by Cie nie
        zamordowali!!!!
        Enancjo
        • Gość: Ronja Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 212.244.252.* 09.10.01, 14:00
          Jak widzę takie słońce za oknem jak dzisiejsze do południa, to chce mi się
          wyjść bez uprzedzenia z pracy, wsiąśc do pociągu i wysiąść dopiero w
          Bieszczadach... Przy takiej pogodzie powinno się chodzić po górach i myśleć czy
          się zdąży do schroniska przed nocą... Buuuuuuuuuu
    • Gość: enancjo Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 17:40
      .. kiepski odzew .. brak odwazanych, albo sami ubeswlasnowolnieni ...
      Enancjo
      • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 17:42
        Ja i tak jade !:)
        • Gość: escorpio Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 18:28
          moglbym, ale mlody jestem ;)))
          • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:31
            Zaopiekujemy sie Toba tylko mama niech wyrazi zgode:)))
            • Gość: escorpio Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 18:32
              powiedzmy ze zgody mamy nie potrzebuje :)
              • Gość: escorpio Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 18:33
                oczywiscie z prawnego punktu widzenia ;)))
                • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:40
                  To do czego jestes za mlody??? I pierozki moglbys przywiesc....odgrzaloby
                  sie!:))
                  • Gość: escorpio Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 18:42
                    wlasnie o tym pomyslalem :):) ale czy bawilibyscie sie dobrze ze mna? bo ja z
                    takimi osobami na pewno :):)
                    • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:43
                      Mysle ze moi koledzy (niektorzy)sa mlodsi od Ciebie.:)) Moge spytac ile masz
                      lat ze takie masz obawy?
                      • Gość: escorpio Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 18:48
                        spytac sie mozesz...:) a ja chetnie odpowiem - 18...a moge sie spytac ile wasza
                        3 czy tez 4 ma lat (ale nie w sumie:) ? wiem ze kobiet sie nie pyta...
                        • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:52
                          To mow mi mamusiu!!!:) Wystarczy???? :))I co ,dalej chcesz sie z nami bawic???:)
                          • Gość: escorpio Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 18:54
                            dobrze......mamo :) ja moze i tak, ale co Ty i Twoi znajomi na obecnosc
                            gowniarza?
                          • Gość: escorpio Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 18:54
                            a skad wiesz czy nie jestem morderca? ;)))
                            • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 19:01
                              1) Nie martew sie oni wszyscy sa lekko stuknieci!:)))
                              2) bo ja jestem morderca i wystarczy!:)
                              • Gość: escorpio Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 19:03
                                dzieki za wszstko, ja spadam...pa
                                • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 19:04
                                  Pa...synku!:))
    • Gość: enancjo Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 19:01
      ..hej, hej .. to watek do zapisow a nie do paplania....OK
      ..bo inaczej to straci sens !!!
      Enancjo
      • Gość: escorpio Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 19:03
        przepraszam, nie bede wiecej :)
        • Gość: samanta1 Re: Enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 19:06
          Chlopak prosil o zgode na wyprawe z nami,nie wrzeszcz! Wlasnie namawiam Anke!A
          Ty kogo przekonales,he??:)
      • Gość: Rep Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 20:44
        Tez bym pojechal, tym bardziej, ze na drugie mi ZAKALA.
        Chyba, ze to o jakies inne zakaly chodzi. Nie wiem bo
        do poczatkow tego watku dokopac sie trudniej niz do
        Troji.
        • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 213.76.59.* 09.10.01, 21:20
          Informuje ze zakaly jest to pewna grupa osob na forum ktora potrafi wciac sie w
          kazdy watek i go schrzanic swoimi pogawedkami.czy nadal chcesz sie
          identyfikowac z zakalami?:)))Pozdrawiam ludzia ze Szczecina
          • Gość: magnolia Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 17:31
            a teraz użyj swojego najpiękniejszego uśmiechu i najbardziej uroczych słów, bo
            romawiasz z wiceprezesem Samantą, a więc postaraj się o jej sympatie, jeśli
            chcesz zostać wpisany na listę
            • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 17:33
              Ja tam nie dzialam wybiorczo ,wszystkich lubie ...nooo chyba ze bylaby to
              Mikola ..to juz sama nie wiem..;)))
              • Gość: magnolia Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 17:36
                Mikola bywała zabawna Samanto, wyzywała nas od nastolatek i upatrzyła sobie
                Mario do dyskusji, który czerpał przyjemność z zadawonych ciosów biedaczce
                • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 17:38
                  Ale tez z upodobaniem je zbieral.Co to moze oznaczac??;))) Sylwester z
                  Mikola??? Nie ,to zbyt przerazajaca wizja!!!:)
                • Gość: crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 192.168.0.* / *.lviv.net 10.10.01, 17:38
                  Pozdrowienia ze Lwowa:)))
                  • Gość: magnolia Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 17:40
                    pojechałeś, gdzie wódka tańsza
                    Crimenku, pamiętaj, że liczy się jakość
                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 17:40
                    Ksiaze moj slodki!!!!!!!:))))
                    • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 12.10.01, 19:27
                      Pewnie ze tu wodka tansza, ale dziewczyny najlepsze sa na forum:)
                      • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 19:30
                        Dziewczyny???????????;)))))Ja Ci dam dziewczyny gadzino jedna!!!!;)
                        • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 12.10.01, 19:32
                          Witaj Kochanie.Buziaczki tylko dla Ciebie:)
                          • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 19:34
                            Witaj skarbie! Znowu zostawisz mnie?:(((( taki odwyk to rozpacz!
                            • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 13.10.01, 20:00
                              Aniolku, a co ja mam powiedziec? :)
                              • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 20:02
                                To zalezy co Ci w duszy gra;)))
                              • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 14.10.01, 16:25
                                A co moze grac gdy dusza slowianska?Dostalas ema? :)
                                • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 17:24
                                  Wczoraj tak i oczywiscie odpisalam.dzisiaj pusto,sprawdzalam.:))
                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 17:29
                                    Nieeee maaaaaa!:((((
                                    • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 16.10.01, 18:58
                                      Dzisiaj musi byc:)
                                      • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 19:05
                                        Opylacie sie brachu i tyle!!;)))
                                        • Gość: crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 192.168.0.* / 216.252.191.* 16.10.01, 19:08
                                          Nie bij Kochanie.Poprawie sie:)
                                          • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 213.76.59.* 16.10.01, 19:12
                                            Skarbie! Cedzisz te listy chyba przez cedzaczek takie chudziutkie! A gdzie
                                            scisly umysle odrobina romantyzmu he??? Nad glowa Ci wisza tam??;))
                                            Co do tego co pisales:trudno ,to sprawa do zalatwienia dla faceta .jesli bedzie
                                            po herbacie to zginiesz marnie!!!
                                            • Gość: crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 192.168.0.* / 216.252.191.* 17.10.01, 18:13
                                              Probowalem ratowac zycie Skarbie.Sprawdz poczte:)
                                              • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 18:40
                                                Zobaczymy czy Cie gilotyna minie!:)))
                                                • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 18:44
                                                  Budiesz zyw malczik!!;)))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 18.10.01, 18:49
                                                    Ja to mam szczescie.Znowu mi sie udalo:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 20:11
                                                    Ja tam nie wiem..! Moze lepiej jednak kupie Ci pioro wieczne zebys krzywdy
                                                    sobie nie zrobil tym dlugopisem .Wiesz...nie wiadomo tak naprawde co
                                                    wymodziles!:)))))
                                                  • Gość: crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 212.1.96.* 20.10.01, 16:11
                                                    Eeee...opowiedz lepiej jak robisz dziewczynki z chlopczykow:))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:21
                                                    ..celny kopniak w krocze!!:)))
                                                    Chyba nikt tu nie zaglada wiec powiem Ci Ksiaze ze (wybacz slownictwo)
                                                    pierdolca bez Ciebie juz dostaje!!!:)
                                                  • Gość: crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 212.1.96.* 20.10.01, 16:28
                                                    Skarbie, nie bede sie wyrazal, ale mam to samo:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:30
                                                    Solidarnie mogles sie juz wyrazic!!!:)))
                                                  • Gość: crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 192.168.0.* / 216.252.191.* 21.10.01, 18:27
                                                    Dobrze Kochanie, wyrazam sie solidarnie.Tez dostaje pierdolca:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 18:31
                                                    Nareszcie jestes,czyzbym czekala na Ciebie?;))
                                                  • Gość: crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 192.168.0.* / 216.252.191.* 21.10.01, 18:36
                                                    Wiesz ze na to wlasnie licze:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 213.76.59.* 21.10.01, 18:40
                                                    Slodki jak zawsze!:)
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 23.10.01, 20:01
                                                    No przeciez wiesz Skarbie ze lubie Cie rozpieszczac:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 20:03
                                                    Nooo..zapieszczona jestem na smierc! Z tego uczucia chyba Cie udusze
                                                    kochanie!!!!!!;)
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 23.10.01, 20:05
                                                    DUS, ODECHCIALO MI SIE ZYC:(
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 20:08
                                                    Zostaw ten dlugopis!!!!!!!!! Kotku..pijaczku moj .... :-*
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 23.10.01, 20:11
                                                    Co Ci bede mowil.Czytalas:(
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 213.76.59.* 23.10.01, 20:16
                                                    Yes! powiem oglednie:sposob wyrazania uczuc charakterystyczny dla umyslu
                                                    scislego.;)Nic to,poducze Cie!;) Mysle,mysle,mysle.....Wiatr wyje chyba za
                                                    oknem...???;)
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 23.10.01, 20:19
                                                    To nie wiatr, to ja:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 213.76.59.* 23.10.01, 20:21
                                                    U Was tez wczoraj niezla dujawica byla chyba????? Slyszales???;) Nioslo chyba
                                                    az na Ural!
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 24.10.01, 20:37
                                                    Nie zauwazam takich drobiazgow, przeciez mysle tylko o
                                                    Tobie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 213.76.59.* 24.10.01, 20:40
                                                    Ladnie!Myslisz a wycia mojego nie slyszales?:(
                                                    Taaaak...swietlana przyszlosc nas czeka jak tak dalej pojdzie;)
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 24.10.01, 20:42
                                                    No pewnie ze swietlana.Wydlubiesz mi oczka i po
                                                    sprawie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 20:47
                                                    Dlaczego mam Ci oczka wydlubac?????????
                                                    Co robiles miedzy 20.14 a 20.30???????? ;))))))))))))))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 25.10.01, 20:28
                                                    Sama cos kidys wspomnialas o wydlubywaniu oczek
                                                    samczykom:)Wolny procesor i wolny modem to makabra:(
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 20:32
                                                    Jak Ty sie cudooownie potrafisz wytlumaczyc sssskarbie!!!;)))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 26.10.01, 18:15
                                                    Znowu zassssyczala jadowicie, tulac sie do niego:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 20:00
                                                    Zasyczala i owszem ale nad przytuleniem chyba sie zastanowi jeszcze!;)))))))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 27.10.01, 14:42
                                                    Przez Jej glowe jak blyskawica, przeleciala
                                                    elektryzujaca wizja- moze on zastosuje przymus
                                                    bezposredni? :))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 17:16
                                                    Nie boje sie przymusu!pamietasz jak robi sie dziewczynke?:)))))))))))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 28.10.01, 21:16
                                                    Pewnwnie ze pamietam, ale chyba nie bedziesz strzelac
                                                    do wlasnej bramki? :))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:24
                                                    Za zadne skarby!:))) Cos pozno dzisiaj???
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 29.10.01, 17:26
                                                    No węc nie będzie przymusu, będą pieszczoty:)Dzisiaj nie zniknę;-)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 17:43
                                                    Faaajnie ze juz jestes!:)))) Ale mial byc z domu dluuuugi list a tu znowu byl
                                                    telegram!;))) Co to znaczy "narabany" ..he???!!!!Chlal beze mnie???????
                                                    Zdradzil mnie?????????????? Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
                                                    Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(((((((((((
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 29.10.01, 17:56
                                                    Chlał z rozpaczy że Cię nie ma:(Nie zdradził, bo i z kim?A teraz już nie
                                                    musi:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 17:59
                                                    powiedzmy ze masz usprawiedliwienie!;) Dlaczego jeszcze nie zbudowales dla nas
                                                    mostu czy wysypiska???:)))
                                                  • Gość: crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 29.10.01, 18:12
                                                    Bo Cię nie było:(Zaraz to nadrobię:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 18:20
                                                    Ale mam faaajnie!!!!:)))
                                                  • Gość: crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 29.10.01, 18:24
                                                    Dla Ciebie wszystko:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 20:02
                                                    Przestan mi pantoflarzu przytakiwac!!!;))))))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 29.10.01, 20:17
                                                    Mogę sobie na to pozwolić:)Już mówiłem że mam dobry humor:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 213.76.59.* 29.10.01, 20:19
                                                    tak z czystej ciekawosci...co bedzie gdy nie bedziesz w humorku??:)
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 29.10.01, 20:30
                                                    Mój humor zależy głównie od Ciebie, tak więc Ty chyba tego nie zobaczysz:)Gdy
                                                    jednak usłyszysz o jakichś kataklizmach na świecie, to czasem może być mój brak
                                                    humoru;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 213.76.59.* 29.10.01, 20:55
                                                    no,no..ciekawe do czego jestes zdolny.trzeba bedzie Cie kiedys wkurzyc!;))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 29.10.01, 21:32
                                                    Spróbuj nie pojechać na Sylwestra a wtedy zobaczysz do czego dojdzie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 21:35
                                                    No widzisz..znowu rozbudziles moja ciekawosc..Co bedzie??:)))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 29.10.01, 22:08
                                                    Tak zle życzysz Światu? :)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:43
                                                    A co mu zrobisz??:))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 29.10.01, 22:52
                                                    A tego to jeszcze nie ustaliłem:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:58
                                                    Dobrze.jak juz bedziesz wiedzial to wtedy zdecyduje czy nalezy Cie zloscic czy
                                                    lepiej obchodzic sie z Toba jak ze smierdzacym jajkiem!(bez obrazy
                                                    kochanie!);)))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 29.10.01, 23:03
                                                    No przytul się wreszcie Aniołku, bo nie nadążam za tobą:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 23:05
                                                    Probuje ale w biegu to jakos tak trudno!;))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 29.10.01, 23:51
                                                    Za czym tak gonisz Samantko?
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:27
                                                    To Ty tak kazesz mi latac z watku do watku!:)))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 30.10.01, 11:41
                                                    Eeee... zaraz każę.Tylko proszę;-*
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 11:54
                                                    ..kaze czy prosi i tak bola nogi! Ale mi sie rymnelo!!!:-*
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 30.10.01, 14:41
                                                    Wszystko przez to że chyba nam most ukradli:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 16:54
                                                    To mosty tez kradna??Cholerny narod!!!:)
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 30.10.01, 18:08
                                                    Może mi gorzała mózg rozmiękczyła, bo za cholerę nie mogę go znalezć:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 18:45
                                                    Akurat pasowaloby zebys to wlasnie Ty drugi zbudowal!:))))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 30.10.01, 19:24
                                                    Zaskoczyłaś mnie:)Skąd wiesz że jestem mostowcem z wykształcenia? :)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 19:51
                                                    Bo Ci przeslo z plecow wystaje!!!;))))))))))))))
                                                  • Gość: crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 10.1.2.* 30.10.01, 20:18
                                                    To nie przęsło, tylko żebro z którego Cię stworzono, kobieto:))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 20:31
                                                    Nie z tego przesla glupku!!!;))) Uzylam slowa plecy bo jak mialam to nazwac???
                                                    Hi,hi!!;)))))
                                                  • Gość: crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 10.1.2.* 30.10.01, 20:36
                                                    To butelka.Schowałem dla Ciebie na czarną godzinę.Co Ty pijasz że tracisz
                                                    wzrok? ;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 20:32
                                                    Glupek jest pieszczotliwie !!!!! (zebys mi sie nie obrazil!!!)
                                                    Nie zgorszylam Cie??;)))
                                                  • Gość: crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 10.1.2.* 30.10.01, 20:40
                                                    A z kim miałbym pić, gdybym się na Ciebie obraził, Zołzo najdroższa? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:06
                                                    Od razu poczulam sie jak pod mostem!!!;))))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 30.10.01, 21:25
                                                    Przecież zawsze pamiętam o Tobie:)No to za ten nowy most:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:30
                                                    czekaj bo sie pogubilam..za most czy za przeslo???;)))))))))))))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 30.10.01, 21:52
                                                    Nie będę drobiazgowy.Najpierw za jedno, a potem za drugie:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 22:13
                                                    ja tam nie wiem czy za to drugie warto pic..;)))))))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 30.10.01, 22:23
                                                    Za trudne problemy epoki wypijemy innym razem;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 22:36
                                                    Ups! Nie martw sie "maly"!!!;)))))))))))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 30.10.01, 22:45
                                                    Dlaczego "mały"?Hrabino, chyba nie chcesz mi matkować? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 23:20
                                                    Co to to nie! Zgubiles watek!cofnij sie do przesla i przeczytaj
                                                    calosc,zobaczysz co wyszlo!;)Ide spac kotku!Pa!
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 30.10.01, 23:25
                                                    Pa, Kochanie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 08:07
                                                    Chyba dzien dobry!!:)))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 31.10.01, 09:38
                                                    Dzien dobry Skarbie.Masz rację, z tym przęsłem to czysta perwersja;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 12:48
                                                    Ale usmiechasz sie wiec raczej nic nie masz przeciwko perwersjom:))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 31.10.01, 19:15
                                                    Ależ skąd.Tak dobrze to nam wychodzi:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:17
                                                    Oj Crimen,Crimen!!!;)))))))))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 31.10.01, 19:46
                                                    Przepraszam Skarbie.Dopiero mnie przyniosło:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 213.76.59.* 31.10.01, 19:50
                                                    To poprzednio z duchem rozmawialam???;)))
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 31.10.01, 20:59
                                                    To możliwe.Dzisiaj wszędzie tego dranstwa pełno:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:10
                                                    Kurde!Ty dzisiaj tez jak duch..pojawiasz sie i zaraz znikasz!;)
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 31.10.01, 21:23
                                                    To pewnie przez te duchy sieć ledwo pracuje:(
                                                  • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: 213.76.59.* 31.10.01, 21:35
                                                    pociesz sie ze u mnie tez sie slimaczy okrutnie!:)
                                                  • crimen Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 31.10.01, 22:02
                                                    Marna pociecha:)Sprawdz pocztę:)))
            • Gość: Rep Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 20:35

> a teraz użyj swojego najpiękniejszego uśmiechu i
              najbardziej uroczych słów, bo
              > romawiasz z wiceprezesem Samantą, a więc postaraj się o
              jej sympatie, jeśli
              > chcesz zostać wpisany na listę

Ze zdobywaniem czyjejs sympatii to u mnie krucho, pewne
              zachowania nie cwiczone przez dluzszy czas ulegaja
              zapomnieniu. Chyba wiec jestem na straconej pozycji. A co
              do zapisywania sie, to ostatnim razem wpisano mnie do
              TPPR (czy ktos to jeszcze pamieta!!!), razem z cala
              szkola. Do dzis sie wstydze, ale moge sie usprawiedliwic
              faktem, ze byla to przykrywka do mojej prawdziwej,
              opozycyjnej dzialalnosci (nie nosilem worka na kapcie)
              • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 20:39
                To co?lapki do gory i poddajesz sie tak bez walki?nawet nie sprobujesz? :))
                • Gość: Rep Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 18:42

> To co?lapki do gory i poddajesz sie tak bez walki?nawet
                  nie sprobujesz? :))

Uwaga! Natezam sie i probuje. Pamietaj ze to tylko
                  proba...... Albo nie. Jak zauwazysz goscia uciekajacego
                  w dziwnych podskokach i uniesionymi w gory lapkami, to
                  wlasnie jestem ja!
    • Gość: mea Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 19:48
      ja też bym się zapisała - jak dobrze pójdzie to w trzech osobach. Co prawda nie
      jestem jeszcze zakałą, ale jak mnie przyjmiecie, to postaram się być zakałą do
      potęgi.
      pzdr
      • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 18:42
        mea ,jakos dziwnie mi brzmisz w tych trzech osobach .:)
        rep ,dlaczego mialabym Cie ganiac zajaczku z podniesionymi lapkami?ja nie robie
        nagonki na Sylwestra,sam chciales.:)
        • Gość: Rep Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 20:07

> rep ,dlaczego mialabym Cie ganiac zajaczku z
          podniesionymi lapkami?ja nie robie
          > nagonki na Sylwestra,sam chciales.:)

Droga samantojeden (czy moze pierwsza)
          Nie proponowalem, bys mnie gonila, choc pewnie przydaloby
          sie troche ruchu (mam nadzieje, ze nie nalezysz do kolka
          lowieckiego). Zle mnie zrozumialas, albo zle sie
          "wypisalem". Opisalem wylacznie swoje obawy zwiazane z
          trudnym do pokonania zadaniem jakim jest zdobycie Twojej
          sympatii. :)))
          Pozdrowienia.
          • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 20:13
            Moja sympatie latwo zdobyc.Wystarczy sie tylko usmiechnac. jestem
            towarzyskim ,przyjaznym zwierzakiem .:) Ruchu przydaloby sie ,zwlaszcza po
            wczorajszym obzarstwie grzybami.Myslalam ze uuuumre z przejedzenia! :)
            Ps.A uniki (przed kawa )to juz chyba wczesniej robiles!;)))))Ciiii...nic nie
            mowilam.;)))
            • Gość: Rep Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 20:21

> Moja sympatie latwo zdobyc.Wystarczy sie tylko
              usmiechnac. jestem
              > towarzyskim ,przyjaznym zwierzakiem .:) Ruchu
              przydaloby sie ,zwlaszcza po
              > wczorajszym obzarstwie grzybami.Myslalam ze uuuumre z
              przejedzenia! :)
              > Ps.A uniki (przed kawa )to juz chyba wczesniej
              robiles!;)))))Ciiii...nic nie
              > mowilam.;)))

W takim razie wysylam do Ciebie moj usmiech :) Tylko, ze
              jest on troche przyciezki i z tego powodu krotkobiezny.
              Nie wiem czy doleci. I mam obawy co do grzybow. Czy
              czujesz sie dobrze? Czy nie bylo wsrod nich takich z
              czerwonym kapeluszem?
              Co do PS. to nie rozumiem
              • Gość: samanta1 Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 20:28

>
                > W takim razie wysylam do Ciebie moj usmiech :) Tylko, ze
                > jest on troche przyciezki i z tego powodu krotkobiezny.
                ***Dolecial!Przyjety!:;))
                I mam obawy co do grzybow. Czy
                > czujesz sie dobrze? Czy nie bylo wsrod nich takich z
                > czerwonym kapeluszem?
                ***Nie,same opienki!Pyyyszne!:)
                > Co do PS. to nie rozumiem
                ****Na pewnooo????:)No,moze sie myle .Samanta czlek omylny wszak!:)
                Z tym wyjazdem to sie decyduj bo pozniej moze byc za pozno!

• ania1 Re:do Samanty 14.10.01, 18:14
                  Dostałaś poczte ode mnie?
                  • Gość: samanta1 Re:do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 18:27
                    tak Aniu,dzieki serdeczne!!!!:-* Jeszcze mam tylko jedno pytanie,ile osob moze
                    jechac? Chalupa chyba nie jest z gumy??:)
                    • ania1 Re:do Samanty 14.10.01, 18:31
                      Czekaj na priv :) Może jeszcze dzisiaj wieczorem.......
                      • Gość: samanta1 Re:do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 18:35
                        hej!Kopciuszku!Nie uciekaj!!!!:))Cos mi sie przypomnialo!!A mo goralka jakom
                        izbe co by bylo gdzie zbojnickiego zatanczyc??:)))
                        • Gość: ania1 Re:do Samanty IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 21:46

> hej!Kopciuszku!Nie uciekaj!!!!:))Cos mi sie przypomnialo!!A mo goralka jakom
                          > izbe co by bylo gdzie zbojnickiego zatanczyc??:)))

*****Hm,Kopciuszek jest bajką społecznie szkodliwą :))))))) Ale ,tak ma.
                          • Gość: samanta1 Re:do Samanty IP: 213.76.59.* 14.10.01, 22:03
                            Ups! zaskoczylas mnie..dlaczego spolecznie szkodliwa??:)
                            • ania1 Re:do Samanty 14.10.01, 22:07

> Ups! zaskoczylas mnie..dlaczego spolecznie szkodliwa??:)
                              ******Hm, tak dowodził kiedyś mój znajomy,niedoszły socjolog:))) A do Ciebie to
                              przypadkiem listonosz nie pukał?.......
                              • Gość: samanta1 Re:do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 23:07
                                Ojej! Sprawdzilam skrzynke ale listonosza nie bylo! Zabladzil sierota czy co?
                • Gość: Rep Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 21:53

> Z tym wyjazdem to sie decyduj bo pozniej moze byc za
                  pozno!
                  >
                  Jak sie powiedzialo "a" to trzeba konsekwentnie isc
                  dalej!! (nie poznaje siebie - konsekwentnie - i kto to
                  mowi?). Jak nie jest za pozno, to jestem chetny. Podam
                  Ci swoj e-mail, napisze jak chcesz kilka slow o sobie.
                  Jesli zaakceptujecie moja osobe, to z Twojej strony licze
                  na podstawowe informacje gdzie, kiedy (to zart!), ile i
                  kto. Takze
                  obiecuje swoje zaangazowanie w dzialania logistyczne.
                  pozdrowienia
                  nomaba@polbox.com
    • pomeranka Re: ZAKALY BEDA W GORY JECHALY !!!??? 31.10.01, 21:11
      Są jeszcze miejsca?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka