zoey7 23.09.08, 21:46 Gdzie w Gdańsku? Najlepiej lekcje indywidualne, bom wstydliwa, a wody się boję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: nauka pływania IP: *.alcatel.de 24.09.08, 10:28 katalog.trojmiasto.pl/sport_i_rekreacja/nauka_plywania/ Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: nauka pływania 24.09.08, 11:46 Dzięki, już wcześniej sobie poszukałam na trojmiasto.pl. Mi zależy bardziej na osobistych opiniach ludzi, którzy mieli do czynienia z różnymi szkółkami pływania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: nauka pływania dla dorosłych IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 30.09.08, 11:27 poznan.naszemiasto.pl/forum/wiadomosci/227451.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany argonaut jest żałosny 20.10.08, 11:01 ja rozumiem, że reklama to dźwignia handlu ale kopiowanie suchych informacji to tragedia forumowa. Ludzie chcą poczytac opinie a nie info ze strony.. swoją droga strona argonauta koszmarna, nieczytelna a ceny powalające jesli już idziemy tym torem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziona Re: argonaut jest żałosny IP: *.224.224.91.static.amelek.eu 20.05.13, 22:57 A najbardziej żałosny jest p. Tomek z firmy Argonaut. Z bardziej chamską, arogancką i gburowatą osobą nie miałam w życiu do czynienia. Człowiek ten zachowuje się, jakby zjadł wszystkie rozumy, a innych ludzi traktuje, jakby byli przynajmniej jakimiś półgłówkami. P. Tomasz nie potrafi prawidłowo wypisać karnetu, a potem zamiast samemu przyznać się do winy, to wyzywa od najgorszych! Po prostu brak słów. I nie jestem do końca przekonana, czy jego błędy przy wypisywaniu karnetów wynikają z roztargnienia czy z chęci oszukania klienta, gdyż nie jestem odosobnionym przypadkiem. W związku z tym stanowczo nie polecam i odradzam szkołę Argonaut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka Re: argonaut jest żałosny IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.14, 19:45 Zgadam się z powyższą opinią w 100 %. Sama lepiej bym tego nie ujęła. Chodziłam przez 12 tygodni na zajęcia w czwartki na basen pg i jestem w szoku jak bardzo niekulturalnym, aroganckim, nieprofesjonalnym człowiekiem jest ten mężczyzna. Na ostatnich zajęciach zostałam bezpodstawnie zwyzywana i ubliżano mi gdyż w normalny, spokojny sposób "śmiałam" trzymać się swojego zdania na temat sensu ćwiczeń. Ten pan wypowiada się jakby pozjadał wszystkie rozumy i dlatego zdecydowanie nie polecam tej szkoły pływania dla osób, które nie mają zamiaru w swoim czasie wolnym użerać się z "panem od kluczyków", który ma chyba bardzo duże kompleksy. Ja do takiego poziomu dyskusji nie będę się zniżać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb Re: argonaut jest żałosny IP: *.miasto.gdynia.pl 15.10.14, 09:36 Byłem zapisać się na lekcje, wywody na temat inteligencji ludzi i wykształcenia są co najmniej nie na miejscu. Pan lubi słuchać swojego głosu nie przyjmując do wiadomości, że to klient nasz Pan i to klient wybiera. Człowiek ma ewidentne problemy z komunikacją i wielkie kompleksy. Pod maską pozornej kultury i elokwencji kryje się chamstwo i prostactwo. Szkoda czasu i nerwów nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Mamo Roksany!!!!!! IP: 94.78.138.* 04.11.08, 18:57 Nie mam nic do firmy Argonaut, czasami mam okazję oglądać ich wodny aerobik jak jestem z dzieckiem na basenie - wygląda ok. Ale stronę mają mało czytelną - to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: Mamo Roksany!!!!!! 04.11.08, 21:42 No cóż, dla mnie strona www.argonaut.gda.pl również była nieczytelna a ufam iż wykazuję się elementarną umiejętnością czytania. No i na pewno nie jestem z konkurencji. Zresztą chodziło mi o opinie klientów miejsc, gdzie dorośli mogą nauczyć się pływać a nie o reklamę. Reklamy takich miejsc - bez opinii klientów - mogłam sobie zpokojnie wyszukać w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyspamer Re: Mamo Roksany!!!!!! IP: *.208.bakcyl.dew.pl 05.11.08, 12:26 dokładnie a ten gosciu co sie tu rozpisuje sam pracuje w argonaut widac to po sposobie pisania i jakie zaangarzowanie zadzwonił specjalnie by sie dowiedziec hahahah a zato jak wychwala!!!racja czytac jak widac sam niepotrafi a po ucza innych a pisze jak byk ze chodzi o opinie ludzie którzy chodzili sie uczyc plywac i ich wrazenia a nie krypto reklama szkółki! i to jeszcze jaka nachalna!! takie posty jak twoje to normalny spam reklamowy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Mamo Roksany!!!!!! IP: *.chello.pl 17.03.09, 18:22 Znam Argonaut. Reklama jest nahalna bo oni tylko z tego zyją i walcza o wkładkę do zupy. To małzeństwo nawiedzonych "trenerów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika "Miła Pani Yvetta" IP: *.chello.pl 17.03.09, 18:43 to twoja własna zona smutasie. Przecież już całe Trojmiasto wie kto te głupotki wypisuje po wszystkich możliwych portalach (identyczne - Gazeta - Sopot. Chyba dlatego że to za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: "Miła Pani Yvetta" IP: 94.78.138.* 18.03.09, 15:33 Tak obok - miałam okazję oglądać - będąc na basenie - zajęcia aqua aerobiku prowadzone przez nią i inne instruktorki, także z innych firm. Te jej najciekawiej wyglądały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Kaczor Re: nauka pływania dla dorosłych dzieci w Gdańsku IP: *.chello.pl 28.03.09, 18:49 A ja twierdzę że najlepiej uczą pływać Wyższa Szkoła Pływania MOTYLEK oraz Wyższa Szkoła Pływania AKWEN. Byłem, probowałem, widziałem. W 2012 wybieram się na Olimpiadę do Londynu, pozostała do ustalenia tylko kwestia dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: nauka pływania dla dorosłych IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 30.08.09, 08:32 Jak jesteś WSTYDLIWA , to NAUCZ SIę w WANIE W ZACISZU DOMOWYM , A ĆWICZ NAJLEPIEJ POD PRYSZNICEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Czenowski Nauka pływania dla dorosłych IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 31.08.09, 07:38 W Centrum Nurkowym Argonaut , prowadzonym przez Pana Tomasza Dobroczek instruktora i trenera nurkowania PADI i IANTD , pływania......, ukończyłem podstawowy kurs nurkowania OWD-Open Water Diver .Co mogę powiedzieć : profesjanalizm , ogromna wiedza i doświaczenie oraz super podejście do kursanta Pana Tomasza i co najważniejsze małe kameralne grupy kursantów , a nie jak mój znajomy ukończył kurs w pobliskim Gdańskim Centrum w grupach 15 osobowych , gdzie kursy i instruktorzy są nastawieni na komercję ( kasa , piar i przyklejony uśmiech , pseudo profesjonalizm....).Instruktor pomagał również w doborze sprzętu nurkowego.Jestem zachwycony z umiejętności nurkowych , których nauczył mnie Pan Tomek.Zapisałem się na wyjazd do Egiptu , gdzie zastosuję swą wiedzę i umiejętności nurkowe zdobyte w ARGONAUT. Polecam i zgadzam się z pozytywnymi opiniami , i mogę to potwierdzić na własnym żywym przykładzie.Widzę iż nie tylko ja tak twierdzę. Czytając opinię widzę zależność , iż osoby które zapisały się na zajęcia aqua aerobicu, nauki pływania, basen ,kursy nurkowania , pierszej pomocy.... są zadowolone, a nie zadowoleni są osoby , którym nie udało się dostać na zajęcia prowadzone przez Argonaut. Polecam stronę www.argonaut.gda.plTekst linka a szczególnie filmy z zajęć prowadzonych przez ARGONAUTÓW , gdzie można zobaczyć jak prowadzą zajęcia :[url=http://www.argonaut.gda.pl/filmy/filmy_kursy_nurkowania_nauka_plywania_aqua_aerobic_aerobik_fitness_basen_plywacki_kursy_pierwszej_pomocy_centrum_nurkowe_plywackie_sklep_plywacki_nurkowy.php]Tekst linka[/url] oraz [url=http://www.argonaut.gda.pl/filmy/NaukaPlywaniaNiemowlatDzieciMlodziezyDoroslychWGdanskuTrojmiastoTreningPlywackiBasenyPlywalniaKryta.php]Tekst linka[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
monika_gda Gdzie jeszcze mogą być wolne miejsca? 01.09.09, 10:34 Gdzie jeszcze mogą być wolne miejsca w szkółkach pływania dla dorosłych? Najlepiej na Chełmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Gdańsk Re: Gdzie jeszcze mogą być wolne miejsca? IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 04.09.09, 08:10 Słyszałam , że w SZKOLE PŁYWANIA ARGONAUT są wolne miejsca http://www.argonaut.gda.pl/filmy/nauka_plywania/NaukaPlywaniaDlaDzieci2-3latkaYvette_Dobroczek_SekcjaPlywackaNaukaPlywaniaNiemowlatDzieciMlodziezyDoroslychWGdanskuTrojmiastoTreningPlywackiBasenyPlywalniaKryta.phpTekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
monika_gda Re: Gdzie jeszcze mogą być wolne miejsca? 04.09.09, 10:00 Nie działa ten link, no ale przeszukałam stronę Argonauta i nie znalazłam informacji na jakim basenie odbywają się zajęcia. Czy ktoś z Was wie? Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Re: Gdzie jeszcze mogą być wolne miejsca? 18.09.09, 09:09 droga basiu z gdańska , rozumiem ,że ty i grzegorz, jak również gość portalu mieszkacie razem :) wszystkie posty napisane na temat argonaut są napisane z jednego kompa z tego samego IP IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl . Żenada. W życiu nie skorzystałabym z szkółki w której pracują takie łosie :) Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: nauka pływania dla dorosłych 18.09.09, 18:46 Ja uczyłam się w Jelitkowie w hotelu Posejdon, u instrutkora P. Darka. Nie wiem czy jeszcze tam pracuje, bo chodziłam ponad 3 lata temu. Też bałam się wody, po 6 lekcjach już pływałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: nauka pływania dla dorosłych IP: *.171.238.98.dsl.cdpnetia.pl 14.05.13, 12:26 polecam szczerze szkołę AKWEN (basen Chełm), co prawda chodzi tam moja córka ale takiego profesjonalizmu nie widziałam nigdzie i podejścia. Polecam szczególnie właściciela pana Jana Odpowiedz Link Zgłoś