grzechotniczka 01.10.08, 13:15 Witam, może ktoś mógłby mi polecić osobę zajmującą sie naprawą lodówek? Próbowałam znaleźć w internecie, ale jak sie okazało- to duzy problem.. Może znacie kogoś, kto potrafi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: naprawa lodówki IP: *.chello.pl 01.10.08, 22:15 Moja znajoma korzystała z usług tej firmy www.askomis.strona.pl/. Uratowali jej za naprawdę małe pieniądze lodówkę, którą serwis firmowy spisał na straty. Koleżanka bardzo poleca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moja lodowke urato Re: naprawa lodówki IP: *.208.bakcyl.dew.pl 02.10.08, 09:54 Jasne ze tak podaj kontakt to napisze na email. Odpowiedz Link Zgłoś
addamo21 Re: naprawa lodówki 29.05.15, 13:35 Wiem, że stary wątek, ale może komuś się przyda. Nie próbujcie sami naprawić lodówki, bo można ją tak załatwić, tak że kompletnie nie będzie można jej naprawić. Musiałem się do tego przyznać, taki mały zakład z żoną, że jak mi się to nie uda, no to będzie trzeba przyznać się do błędu. Ale sytuację z lodówką uratował fachowiec z technikan. Mam szczęście, bo dzięki niemu nie musiałem wydawać kasy na nową lodówkę :) Także dzięki za naprawę. Odpowiedz Link Zgłoś