Gość: Pasażer IP: *.nsm.pl 19.10.08, 19:40 Super wiadomość. Brawa i podziękowania dla ministra Kurylczyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pterodaktyl a od stycznia 40zł za ten odcinek :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 19:44 więc na jedynkę spowortem wróci tłok, ale chociaż tirów nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasażer Re: a od stycznia 40zł za ten odcinek :( IP: *.nsm.pl 19.10.08, 19:55 > Re: a od stycznia 40zł za ten odcinek :( I dobrze, przynajmniej nie będzie na A1 szrotów. Jak kogoś nie stać na wydanie 40 zł by skrócic sobie przejazd o godzinę i zaoszczędzenie 20 zł na paliwie i drugie tyle na amortyzacji samochodu plus bezpieczeństwie niech jedzie opłotkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: a od stycznia 40zł za ten odcinek :( IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 19.10.08, 19:55 To kilometr musiałby być po 40 groszy...coś ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasażer Re: a od stycznia 40zł za ten odcinek :( IP: *.nsm.pl 19.10.08, 20:36 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > To kilometr musiałby być po 40 groszy...coś ty. Fakt, kilometr będzie ok 20 gr. Czyli za cały odcinek 18 zł. Bardzo dobrze że część kierowców będzie sknerzyć na mycie... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: a od stycznia 40zł za ten odcinek :( 19.10.08, 23:06 Gość portalu: Pasażer napisał(a): Bardzo dobrze że > część kierowców będzie sknerzyć na mycie... ******************************* Wtedy cena będzie rosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byle do przodu Im drozej tym lepiej-samochod to luksus IP: *.jarsat.pl 20.10.08, 09:46 Benzyna po 6zl,autostrada po 30gr za kilometr i problem korkow rozwiazany.U nas kazdy bamber musi miec samochod.Niewazne,ze to szrot za 1500zl zatruwajacy srodowisko i nadajacy sie tylko na zlom.W dodatku polowa tych Witkow-prytkow nie potrafi jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ox czyli co? IP: *.static.hnet.pl 19.10.08, 21:25 w Nowym nie doloza kolejnych swiatel, garbow, radarow, wysepek i ograniczen? Ciekawi mnie tez ten system komputerowy wysylajacy inkasenta. Ten inkasent bedzie teleportowany miedzy poszczegolnymi punktami? Odpowiedz Link Zgłoś
totutotu Mapa A1 w Gazecie to ściema 19.10.08, 22:11 Na mapie zamieszczonej w piątkowym wydaniu Gazety Wyborczej zaznaczono Węzeł Warlubie (możliwość zjazdu i wjazdu). Jechałem A1 w sobotę i nie zauważyłem żadnego zjazdu między Węzłem Kopytkowo i Węzłem Nowe Marzy. Nieczynne są również stacje benzynowe przy autostradzie. Jeżdżąc po autostradach w Europie często zatrzymywałem się w miejscach odpoczynkowych położonych w miejscach z ładnym widokiem. Na A1 miejsce odpoczynkowe jest w pobliżu jeziora w okolicy Gajewa. W pobliżu oznacza w tym wypadku, że jeziora wcale nie widać ani z autostrady (postawiono ekrany dźwiękochłonne) ani z miejsca odpoczynkowego. A przecież wystarczyłoby usytuować je 200 m dalej a można byłoby odpoczywać patrząc na jezioro. I w ten sposób wszyscy będą tylko przemykać A1 przez Bory Tucholskie nie mając nawet pojęcia przez jak piękny region przejeżdżają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Mapa A1 w Gazecie to ściema IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 19.10.08, 23:45 Jak ty masz zamiar odpoczywać w przerwie jazdy autostradą to ty nigdzie nie dojedziesz. Autostrada jest do szybkiego jechania a nie odpoczywania. Jak chcesz odpoczywać to jedź na urlop..hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: Mapa A1 w Gazecie to ściema IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.08, 13:55 ale jest tez taka mozliwosc ze bedzie sobie gosciu byc moze w przyszlosci lecial z czech autostradka i siku mu sie zachce po przxejechaniu 600 km i chcialby po 4 godzinach jazdy nogi rozprostowac to dobrze by bylo zeby mial sie gdzie zatrzymac, ale to w pprzyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Czyli dokładnie 15858? IP: *.ia.agh.edu.pl 20.10.08, 14:07 "skorzystało blisko 15859 samochodów" Odpowiedz Link Zgłoś