Dodaj do ulubionych

Pomorze: kierowcy polubili A1

IP: *.nsm.pl 19.10.08, 19:40
Super wiadomość. Brawa i podziękowania dla ministra Kurylczyka.
Obserwuj wątek
    • Gość: pterodaktyl a od stycznia 40zł za ten odcinek :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 19:44
      więc na jedynkę spowortem wróci tłok, ale chociaż tirów nie będzie...
      • Gość: Pasażer Re: a od stycznia 40zł za ten odcinek :( IP: *.nsm.pl 19.10.08, 19:55
        > Re: a od stycznia 40zł za ten odcinek :(

I dobrze, przynajmniej nie będzie na A1 szrotów. Jak kogoś nie stać na wydanie
        40 zł by skrócic sobie przejazd o godzinę i zaoszczędzenie 20 zł na paliwie i
        drugie tyle na amortyzacji samochodu plus bezpieczeństwie niech jedzie opłotkami.
      • Gość: Piotrek Re: a od stycznia 40zł za ten odcinek :( IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 19.10.08, 19:55
        To kilometr musiałby być po 40 groszy...coś ty.
        • Gość: Pasażer Re: a od stycznia 40zł za ten odcinek :( IP: *.nsm.pl 19.10.08, 20:36
          Gość portalu: Piotrek napisał(a):

> To kilometr musiałby być po 40 groszy...coś ty.

Fakt, kilometr będzie ok 20 gr. Czyli za cały odcinek 18 zł. Bardzo dobrze że
          część kierowców będzie sknerzyć na mycie...
          • maruda.r Re: a od stycznia 40zł za ten odcinek :( 19.10.08, 23:06
            Gość portalu: Pasażer napisał(a):

Bardzo dobrze że
            > część kierowców będzie sknerzyć na mycie...

Wtedy cena będzie rosnąć.

• Gość: byle do przodu Im drozej tym lepiej-samochod to luksus IP: *.jarsat.pl 20.10.08, 09:46
              Benzyna po 6zl,autostrada po 30gr za kilometr i problem korkow rozwiazany.U nas
              kazdy bamber musi miec samochod.Niewazne,ze to szrot za 1500zl zatruwajacy
              srodowisko i nadajacy sie tylko na zlom.W dodatku polowa tych Witkow-prytkow nie
              potrafi jezdzic.
    • polak_maly123 cena będzie -,10 do -,14 PLN za km 19.10.08, 21:14
      jw
    • Gość: ox czyli co? IP: *.static.hnet.pl 19.10.08, 21:25
      w Nowym nie doloza kolejnych swiatel, garbow, radarow, wysepek i ograniczen?
      Ciekawi mnie tez ten system komputerowy wysylajacy inkasenta. Ten inkasent
      bedzie teleportowany miedzy poszczegolnymi punktami?
    • totutotu Mapa A1 w Gazecie to ściema 19.10.08, 22:11
      Na mapie zamieszczonej w piątkowym wydaniu Gazety Wyborczej zaznaczono Węzeł Warlubie (możliwość zjazdu i wjazdu). Jechałem A1 w sobotę i nie zauważyłem żadnego zjazdu między Węzłem Kopytkowo i Węzłem Nowe Marzy. Nieczynne są również stacje benzynowe przy autostradzie. Jeżdżąc po autostradach w Europie często zatrzymywałem się w miejscach odpoczynkowych położonych w miejscach z ładnym widokiem. Na A1 miejsce odpoczynkowe jest w pobliżu jeziora w okolicy Gajewa. W pobliżu oznacza w tym wypadku, że jeziora wcale nie widać ani z autostrady (postawiono ekrany dźwiękochłonne) ani z miejsca odpoczynkowego. A przecież wystarczyłoby usytuować je 200 m dalej a można byłoby odpoczywać patrząc na jezioro. I w ten sposób wszyscy będą tylko przemykać A1 przez Bory Tucholskie nie mając nawet pojęcia przez jak piękny region przejeżdżają.
      • Gość: Piotrek Re: Mapa A1 w Gazecie to ściema IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 19.10.08, 23:45
        Jak ty masz zamiar odpoczywać w przerwie jazdy autostradą to ty
        nigdzie nie dojedziesz. Autostrada jest do szybkiego jechania a nie
        odpoczywania. Jak chcesz odpoczywać to jedź na urlop..hehe.
        • Gość: gienio Re: Mapa A1 w Gazecie to ściema IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.08, 13:55
          ale jest tez taka mozliwosc ze bedzie sobie gosciu byc moze w przyszlosci lecial
          z czech autostradka i siku mu sie zachce po przxejechaniu 600 km i chcialby po 4
          godzinach jazdy nogi rozprostowac to dobrze by bylo zeby mial sie gdzie
          zatrzymac, ale to w pprzyszlosci
    • Gość: hm Czyli dokładnie 15858? IP: *.ia.agh.edu.pl 20.10.08, 14:07
      "skorzystało blisko 15859 samochodów"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka