wykladowca5 09.12.08, 12:25 Pomóżcie mi proszę znaleźć w rójmieście sklep z urządzeniami detektywistycznymi /czytaj szpiegującymi/? Interesują mnie wskazania tak regularnych sklepów jak i miejsc typu bazary-stoiska. Z góry dzięki za pomoc. Rysiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turhotel Google się popsuły? 09.12.08, 13:28 Detektyw z Bozej Łaski, co to sklepy wyszpiegowowac nie potrafi. www.podsluchy007.pl Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Google się popsuły? 28.11.09, 19:57 turhotel napisała: > Detektyw z Bozej Łaski... To stażysta:O, amator łatwych zarobków [np. szantażyk...]:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dmbos Re: Gdzie sklep detektywistyczny w Trójmieście? 28.11.09, 10:37 Gdańsk Wrzeszcz po drugiej stronie domu handlowego Galeria Bałtycka ul Jesionowa 17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuuu Re: Gdzie sklep detektywistyczny w Trójmieście? IP: *.vc.shawcable.net 28.11.09, 19:54 Moge Ci podarowac aparat wysokiej klasy do szpiegowania tj....aparat digital-DRUH-nadazasz Odpowiedz Link Zgłoś
2man2man Re: Gdzie sklep detektywistyczny w Trójmieście? 04.12.09, 12:06 Tego pewnie jeszcze nie widzieliście! Kupiłem sobie długopis szpiegowski z pamięcią 4gb, kamerą i dyktafonem :) Świetny sprzęt dla detektywów, szpiegów i zazdrosnych małżonków :D Odpowiedz Link Zgłoś
geor_gina Re: Gdzie sklep detektywistyczny w Trójmieście? 14.07.15, 21:12 Hejka, nie znam w trójmieście żadnego sklepu z tego typu gadżetami. Widziałem sklep mojszpieg.pl ponoć obsługują całą polskę. Musisz to sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś