Gość: jaro IP: *.pppool.de 20.01.02, 00:19 Niech już lepiej przyśni mi się Oleksy! Przynajmnie dostanie w czape :-))) Kolorowych snów, Lucy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: dobranoc! 20.01.02, 00:23 Gość portalu: jaro napisał(a): > Niech już lepiej przyśni mi się Oleksy! > Przynajmnie dostanie w czape :-))) > > Kolorowych snów, Lucy! :))))))))))) Ha, ha, ha:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: dobranoc! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 01:28 lucy a lista? :) i gdzie jest piotr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: dobranoc! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 17:42 Gość portalu: aCh napisał(a): > lucy a lista? > :) > i gdzie jest piotr? GDzie teraz nalezy sie podpisywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: dobranoc! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 17:46 wzorowy klubowicz, poprostu dostajesz Piotrze odznake hyhy oczywscie na bamboszki marsz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: dobranoc! IP: *.pppool.de 25.01.02, 01:25 Kierowniczko! Wyśnij sobie, jak to było w oryginale, bo i tak Ci nie powiem!!! Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: dobranoc! IP: *.pppool.de 28.01.02, 23:41 To do następnego razu! Pewnie będę się już inaczej nazywał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: dobranoc! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 23:44 Gość portalu: jaro napisał(a): > To do następnego razu! > Pewnie będę się już inaczej nazywał... wychodzisz za mąż ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: dobranoc! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 00:23 to był żart spadam i mówię dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: dobranoc! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.01.02, 07:31 taaaaaaaa.. a nie mowialm piotr, nie mowilam!!! trzeba eksperymentowac! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jarromir Re: dobranoc! 29.01.02, 16:18 Gość portalu: Piotr napisał(a): > to był żart Za to dobry :-))) Ciekaw byłem komentarzy i jako stary wyga mnie nie zawiodłeś!!! PS Wreszcie wymyśliłem wolny nick do rejestracji... jaro (vel jarromir) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: dobranoc! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 16:47 jarromir napisał(a): > Gość portalu: Piotr napisał(a): > > > to był żart > > Za to dobry :-))) > Ciekaw byłem komentarzy i jako stary wyga mnie nie zawiodłeś!!! > > PS > Wreszcie wymyśliłem wolny nick do rejestracji... > > jaro (vel jarromir) no i bardzo ładny :-) a ja jestem leń i nie chce mi sie logować. :-( A tu całkiem niedawno w jednym wątku ktoś podpisał się Piotr i to nie byłem ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: dobranoc! 29.01.02, 16:50 Piotrem może być tylko nasz rzecznik ukochany. Więc zróbcie coś Piotry, żeby nam się nie myliło. Może nasz rzecznik nazywałby się Piotr.P (papuć)?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: dobranoc! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 16:58 iwa.ja napisał(a): > Piotrem może być tylko nasz rzecznik ukochany. Więc zróbcie coś Piotry, żeby > nam się nie myliło. Może nasz rzecznik nazywałby się Piotr.P (papuć)?:)))) Dzisiaj istotnie papuć , ach (nie mylić z kierowniczką :-) ) ta intuicja kobieca. Ale tylko dzisiaj :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jarromir Re: dobranoc! 29.01.02, 18:13 Gość portalu: Piotr napisał(a): > a ja jestem leń i nie chce mi sie logować. :-( A tu całkiem niedawno w jednym > wątku ktoś podpisał się Piotr i to nie byłem ja :-) > Wlasnie widzialem, ze ktos sie zalogowal jako "Piot-r". Czy to Ty, "nasz" Piotr? Do tego mysle, ze logowanie ma pewien plus takze z innego powodu: daje mozliwosc zwrocenia sie bezposrednio do kogos "poza obiegiem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: dobranoc! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.01.02, 19:36 jaromirku moge ci na priv cos poslac???? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jarromir Re: dobranoc! 29.01.02, 20:16 Gość portalu: aCh napisał(a): > jaromirku moge ci na priv cos poslac???? > hehehehe Nasze sprawy chyba tego nie wymagają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: dobranoc! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.01.02, 20:18 i wlasnie dlatego!!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jarromir Re: dobranoc! 29.01.02, 21:16 No dobrze. Napisz coś o sobie. Ale coś nowego, bo co pijasz, już wiem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: dobranoc! IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.02, 22:15 Chyba sie domyslam co jest do picia! ;))) 1)Ma % 2)specyficzny zapach 3) Jest niebieskiego koloru Zagadlem wiedzialem !! ze chodzi wam o -no wlasnie o co ? :)))) . . . . natralnie o "Bols,a" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: dobranoc! IP: *.pppool.de 30.01.02, 23:52 Gość portalu: u92 napisał(a): > Chyba sie domyslam co jest do picia! ;))) > 1)Ma % > 2)specyficzny zapach > 3) Jest niebieskiego koloru > Zagadlem wiedzialem !! ze chodzi wam o -no wlasnie o co ? :)))) > . > . > . > . > natralnie o "Bols,a" No niestety... nie znasz gustów kierowniczki. Prawidłowa odp. pod następującym adresem ;-) www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=GDANSK&wid=955295&aid=962278 jarromir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: dobranoc! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 31.01.02, 00:01 jaromirku...no nie badz taki niesmialy, wszak to razem lubimy sobie chlapnac ten trunek nieszlachetny ale jakze skutezcny jesli brac pod uwage szybkosc wprowadzania w stan uwalenia, ze sie tak wyraze.. a dementuje krazace plotki iz jest to moj ulubiony trunek, coz, kubki smakowe jeszcze trzymaja sie dzielnie i nadal uwielbiam i przed wszystko stawiam wino..I NIE JEST TO WINO MARKI WINO, BYK CZY LA PATIK...!!!! zeby bylo jasne :) jaromirku a jesli chodzi o nasza prywatna korespondencje to nie ja bede sie tobie przedstwaiac ano ty mi...i na podstawie tych informacji podejme decyzje czy przywrocic cie klubowi czy nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jarromir Re: dobranoc! 31.01.02, 00:06 Gość portalu: aCh napisał(a): > jaromirku...no nie badz taki niesmialy, wszak to razem lubimy sobie chlapnac > ten trunek nieszlachetny ale jakze skutezcny jesli brac pod uwage szybkosc > wprowadzania w stan uwalenia, ze sie tak wyraze.. > a dementuje krazace plotki iz jest to moj ulubiony trunek, coz, kubki smakowe > jeszcze trzymaja sie dzielnie i nadal uwielbiam i przed wszystko stawiam > wino..I NIE JEST TO WINO MARKI WINO, BYK CZY LA PATIK...!!!! > zeby bylo jasne > :) > jaromirku a jesli chodzi o nasza prywatna korespondencje to nie ja bede sie > tobie przedstwaiac ano ty mi...i na podstawie tych informacji podejme decyzje > czy przywrocic cie klubowi czy nie > :))) Nic z tego nie rozumię. Nie tylko zmieniły Ci się gusta (czyżby operacja kubków smakowych ?-))) ale do tego jakieś "razem"... Ja mam mocne alibii :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: dobranoc! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 00:58 jarromir napisał(a): > Gość portalu: aCh napisał(a): > > > jaromirku...no nie badz taki niesmialy, wszak to razem lubimy sobie chlapn > ac > > ten trunek nieszlachetny ale jakze skutezcny jesli brac pod uwage szybkosc > > > wprowadzania w stan uwalenia, ze sie tak wyraze.. > > a dementuje krazace plotki iz jest to moj ulubiony trunek, coz, kubki smak > owe > > jeszcze trzymaja sie dzielnie i nadal uwielbiam i przed wszystko stawiam > > wino..I NIE JEST TO WINO MARKI WINO, BYK CZY LA PATIK...!!!! > > zeby bylo jasne > > :) > > jaromirku a jesli chodzi o nasza prywatna korespondencje to nie ja bede si > e > > tobie przedstwaiac ano ty mi...i na podstawie tych informacji podejme decy > zje > > czy przywrocic cie klubowi czy nie > > :))) > > Nic z tego nie rozumię. > Nie tylko zmieniły Ci się gusta (czyżby operacja kubków smakowych ?-))) > ale do tego jakieś "razem"... > Ja mam mocne alibii :-))) w dodatku "jaromirku" no no :-))))) musisz Jaro mieć b. mocne alibi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: dobranoc! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 31.01.02, 07:06 juz sie tak nie entuzjazmujcie sztucznie...kierownictwo ma prawo czasem tonem lepkim zwrocic sie do niezrzeszonych jak rowniez zrzeszonej czesci spoleczenstwa...:))) a gusta? eeeeee wcale mi sie nie zmienily, raczej ilosc srodkow ktore moge preznaczyc na zalewanie robaka..hihi..i wszystko dzieki inicjatywie rzecznika, jaka ja jestem szczesliwa!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: dobranoc! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 00:44 jarromir napisał(a): > > Wlasnie widzialem, ze ktos sie zalogowal jako "Piot-r". > Czy to Ty, "nasz" Piotr? > Do tego mysle, ze logowanie ma pewien plus takze z innego powodu: daje mozliwos > c > zwrocenia sie bezposrednio do kogos "poza obiegiem". tak , tamten piot-r to ja poznałeś mnie jak przebranego handlarza cebulą w allo allo pozdrawiam i spadam Odpowiedz Link Zgłoś