Gość: Danziger IP: *.chello.pl 26.01.09, 21:34 Większej bzdury nie przeczytałem. Ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solardragon korporace to prywatne firmy 26.01.09, 22:10 nie muszą się z nikim konsultować i robią co chcą - fajnie jak jest fajnie, ale nikt za darmo jeździć nie będzie. To że ceny w niektórych taksówkach robią się podejrzanie wysokie to inna kwestia. ----------------------------------------- www.slodkiezycie.pl - portal społecznościowy dla CUKRZYKÓW, ich rodzin i LEKARZY DIABETOLOGÓW Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Taxi-Metropolia 26.01.09, 22:29 "Namawiam do rozmowy nad stworzeniem dużego, metropolitalnego rynku. Ciekaw jestem, co o tym sądzi opinia publiczna." *************************** Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Taxi-Metropolia IP: *.chello.pl 27.01.09, 04:33 Dobry pomysł z tym wspólnym rynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasażer Re: Taxi-Metropolia IP: *.nat0.sta.nsm.pl 27.01.09, 07:25 > w roku 2000, gdy byłem prezesem UOKiK, zaproponowałem > prezydentom Gdańska, Gdyni i Sopotu stworzenie jednego > trójmiejskiego rynku taksówkowego. Niestety, pozytywnie > odpowiedział tylko prezydent Gdyni i wszystko na ten temat. dla budynia wazniejszy jest spokoj niz dobro mieszkancow. czlowiek bez jaj i wizji Odpowiedz Link Zgłoś