Gość: eses IP: *.chello.pl 02.02.09, 15:32 Dopiero po wynikach sondażu zgrywa odważniaka. Facet nie ma zasad. Nawet Leper ustąpił, jak były zarzuty. Siara... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obywatel Karnowski chce referendum IP: 193.189.116.* 02.02.09, 15:36 Ja będę głosował za zostaniem Karnowskiego. I możecie mi mówić, że jestem przekrętasem, dzieckiem TVN'u, młodzikiem PO lub inne w tym stylu. Dzisiejszy sondaż pokazał, że nie można po prostu napluć człowiekowi w twarz i zyskać poparcie społeczeństwa. Sopocianie są inteligentniejsi od posła Kurskiego. Ja bym bardzo chciał zrealizować referendum w sprawie jego bycia posłem w związku z aferą leśniczówkową i sparaliżowaniem transportu więźnia. Wstyd Kurski, jak możesz mówić naszemu prezydentowi o honorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cycero Re: Karnowski chce referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 15:48 O tempora! O mores! W polityce to jednak nie ma dna. Osoba, której rynsztokową (pod każdym względem),rozmowę usłyszała cała Polska, której postawiono 8 zarzutów, pozwala sobie jeszcze na dyktowanie warunków pod jakimi ewentualnie mogłaby ustąpić??? Pora umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyukład Re: Karnowski chce referendum IP: 193.189.116.* 02.02.09, 15:59 Sądzę, że byłoby lepiej dla Polskiej demokracji, abyś umarł. Jeżeli byś dobrze przesłuchał taśmę to byś wiedział, że na niej nic nie ma. Na dodatek została źle spreparowana.Nie oceniaj po pozorach. Poczekaj na wyrok sądu. Niczego cię nie nauczyły rządy Pisu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyukład Re: Karnowski chce referendum IP: 193.189.116.* 02.02.09, 16:01 Od razu mówię, że nie mam nic wspólnego z "obywatelem". Mamy najwyraźniej tego samego dostawce neta. PRO-internet rządzi :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker Re: Karnowski chce referendum 03.02.09, 13:19 No to już do gleby, miejsca mądrym nie zajmować. Z rynsztoka sie wywodzisz do rynsztoka wracaj. Te zarzuty to postawiła ustami tepego prokuratora twoja Gnida-Jankowska bo inną uczciwą drogą do ratusza nie wejdzie na fotel prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 widać twój kompleks jacka k. ale tu chodzi o więce 02.02.09, 17:04 o sopocką godność. Po tym co usłyszałem na taśmie już mu dziękuję w tej roli. Niech idzie na własne bo kto zatrudni gościa co nie umie dopilnować budowy. O trzykrotnym podrożeniu nie wspomnę.... By żyło się lepiej kolegom dojącym sopocian..... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Wynik referendum ma być dowodem w sądzie? 02.02.09, 16:44 "Apelował do mieszkańców o podpisywanie się pod wnioskiem o przeprowadzenie referendum" ******************************* Jeżeli zarzuty prokuratury okażą się bezzasadne, to referendum nie będzie potrzebne. Jeżeli natomiast sąd uzna, że Karnowski popełnił przestępstwo, to tym bardziej. Po co ta błazenada z wyrzucaniem publicznych pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
perculator Re: Wynik referendum ma być dowodem w sądzie? 02.02.09, 16:50 maruda.r napisał: > Jeżeli zarzuty prokuratury okażą się bezzasadne, to referendum nie będzie potrzebne. Jeżeli natomiast sąd uzna, że Karnowski popełnił przestępstwo, totym bardziej. > Po co ta błazenada z wyrzucaniem publicznych pieniędzy? JAK TO PO CO? A Z CZEGO BEDZIE ZYL JAK STRACI STANOWISKO? Przeciez juz zadnej pracy nie dostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: po co referendum ? 03.02.09, 12:25 A po co jakies refrendum? Są inne sposoby na uzyskanie swoich celów: www.prawica.net/node/15232 Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker Jedno mam tylko marzenie.... 03.02.09, 13:24 żeby w przypadku oczyszczenia Karnowskiego z winy, wszyscy Ci pseudo sopocianie, co teraz liżąc dupę Gnidzie Jankowskiej, tak nawołują Karnowskiego do odejścia z ratusza, sami potrafili zniknąc z Sopotu, i nie przynosic temu miastu hańby, że ma takich mieszkańców. Przynajmniej jedna była by z tego korzyść - opróżniło by sie około 20 % mieszkań w Sopcie, wtedy mlodzi nie musieli by z Sopotu emigrować. Odpowiedz Link Zgłoś