Dodaj do ulubionych

Wniosek o odwołanie Adamowicza

IP: *.waw.cdp.pl 23.01.02, 08:08
To już trzeci wniosek składany przez radnych opozycji. Jak to powiedział
Eugeniusz Węgrzyn, rzecznik klubu SLD, P.A. nie reaguje na krytyki klubów w
Radzie Miasta i sprawia wrażenie, że pies szczeka, a karawana idzie dalej.
Mam nadzieję że do trzech razy sztuka - kadencja się kończy, a odwołanie
Adamowicza byłoby chyba odpowiednim uwieńczeniem jego blisko
czteroletnich "starań". Ciekawy jestem Waszego zdania.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Wniosek o odwołanie Adamowicza IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 00:45
      oj nie ma Gdańsk szczęścia do prezydentów. Pewnie Adamowicza nie ruszą, ciekawe
      kto będzie po nim po wyborach?
    • Gość: Nex Re: Wniosek o odwołanie Adamowicza IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 11:45
      Chyba nie można porównywać byłych prezydentów do Adamowicza. Ten o ile dobrze
      pamietam spotykał sie z mieszkańcami, zapewnia powodzianom mieszkania i spotyka
      sie z biznesem żeby rozruszać inwestycje w Gdańsku. Miejskie inwestycje jakoś
      widac Słowackiego, Armii Krajowej, oczyszczalnia wschód, monitoring kamerami w
      Gdańsku. Też nie podoba mi sie wiele rzeczy (A. Szczyt - Akcja Zima)czy popisy
      Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków, który blokuje wszelkie inwestycje w
      mieście. Myslę że trzeba poczekac na wolę ludu i za 4 - 7 miesiecy bedzie
      wiadomo czy ludzie akceptuja Adamowicza czy nie. Student prawa z Gdańska
      • Gość: Piotr Re: Wniosek o odwołanie Adamowicza IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 11:52
        Gość portalu: Nex napisał(a):

> Chyba nie można porównywać byłych prezydentów do Adamowicza. Ten o ile dobrze
        > pamietam spotykał sie z mieszkańcami, zapewnia powodzianom mieszkania i spotyka
        >
        > sie z biznesem żeby rozruszać inwestycje w Gdańsku. Miejskie inwestycje jakoś
        > widac Słowackiego, Armii Krajowej, oczyszczalnia wschód, monitoring kamerami w
        >
        > Gdańsku. Też nie podoba mi sie wiele rzeczy (A. Szczyt - Akcja Zima)czy popisy
        > Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków, który blokuje wszelkie inwestycje w
        > mieście. Myslę że trzeba poczekac na wolę ludu i za 4 - 7 miesiecy bedzie
        > wiadomo czy ludzie akceptuja Adamowicza czy nie. Student prawa z Gdańska

wszystkie te inwestycje zostały przygotowane, łącznie z finansowaniem w
        poprzedniej kadencji, albo są finansowane z budzetu państwa. A to że ktoś się
        spotka i pogada, takie rozmowy z których nic nie wynika, no może tyle ze ludzie
        nie czują sie aż tak całkiem lekceważeni.

• Gość: beast Re: Wniosek o odwołanie Adamowicza IP: 192.168.140.* 28.01.02, 15:32
      Teraz to już nie ma żadnego znaczenia.Lepiej poczekac do wyborów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka