Gość: JACUŚ PLACUŚ KING IP: *.chello.pl 17.05.09, 21:08 BRACI SIĘ NIE TRACI!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Albo soppotery są durne albo naiwne IP: *.96.192.213.cable.satra.pl 17.05.09, 21:14 niech mają go za preza jak chcą Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker O widzisz , a ty sobie wróć do swojej 18.05.09, 13:49 wiochy i swoich problemow , i tak bedzie cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagadka ??? IP: *.chello.pl 17.05.09, 21:26 "na stanowisku zagłosowało 225 osób, za odwołaniem było 144. Oznacza to, że poparcie dla prezydenta wyniosło 60 proc." to odwolanie oznacza poparcie? nic nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker To sie jeszcze trzeba nauczyć czyteć, nie 18.05.09, 13:50 wystarczy umieć pisać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danziger Dyletanci z wybiórczej IP: *.chello.pl 17.05.09, 21:37 Nauczcie się pisać czasami wystarczy tylko umieć przeczytać po napisaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 Polaki lubią dawać no trza brać!!! 17.05.09, 21:40 sami dają bez proszenia. Rozumie się samo przez się. Odpowiedz Link Zgłoś
janina38 Re: Masz racje Żydku. 18.05.09, 19:18 Dziękuję ci Polaczku, że napisałes do mnie Żydka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amber Dane z 10 komisji: 63,2 proc. za Karnowskim IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 17.05.09, 22:17 Z tego wynika, ze spoleczenstwo nie ufa prokuraturze i juz. To oznacza rowniez poczatek konca bezkarnego panoszenia sie PiS-u w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karma Re: Dane z 10 komisji: 63,2 proc. za Karnowskim IP: *.witnet.pl 17.05.09, 22:26 tu nie chodzi o walkę polityczną, tylko o to czy prezydent ma kręgosłup moralny czy go nie ma. Obawiam się jednak, że część ludzi popierających PO, a będących przeciw Karnowskiemu, z obawy przed rządami Pis głosowała za pozostaniem tego "człowieka bez kręgosłupa" na stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: Dane z 10 komisji: 63,2 proc. za Karnowskim 17.05.09, 23:43 Znam kilka takich osob-glosowali w zasadzie przeciw warcholom z PiS. A ze akurat bylo trzeba, to poparli Karnowskiego, bynjamniej nie z wiary w jego niewinnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
equipage Re: Dane z 10 komisji: 63,2 proc. za Karnowskim 18.05.09, 11:10 I tak własnie uczyniłem. Wielokrotnie starałem się wskazać "koledze" z II Liceum, że nie tędy droga. Nie posłuchał, czego dowodem są różne absurdalne inwestycje. Tyle, że powodem takiego funkcjonowania samorządów jest bezmyślność i niekompetencja poselska, która wyeliminowała uczestnictwo fachowców w pracach komisji Rad Miejskich. Syndrom Dyplomowanych Analfabetów w polskiej demokracji urealnili inicjatorzy nowelizacji ustawy samorządowej, co wyraziłem na Forum Obywatelskim. Brak porozumienia i konsensusu blokuje rozwój, szczególnie w "dobie" kryzysu. Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker Ale chwilę, chwilę jezęli juz kolega 18.05.09, 14:04 zaczyna merytoryczny wywód( podejrzewam, że byliśmy w sobotę na tym samym kongresie) to ja pytam oficjalnie na tym forum. Niech ktoś w punktach poda te absurdalne inwestycje w Sopocie. Szlag mnie trafia od kilku tygodni walkowania sie na tym forum sprawy Karnowskiego, że rozne pismaki wyrzucaju mu jakieś absurdalne inwestycje, ale żaden nie napisze o jakie chodzi. Może juz czas porozmawiac na forum merytorycznie na ten temat. Bo dla mnie stawianie sprawy prze niktórych zacietrzewionych pisuarów, że po co centrum Haffnera , to ja mam w nosie taki argu,ment, bo wychodzi że oni kochali śmierdzące budy manchatanu. Dlatego prosi sie dyskusja merytoryczna, więc niech ja ktoś zacznie ale pierwszeństwo maja przeciwnicy konkretnych inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker Bo jak mozna ufać wymiarowi sprawiedliwości, który 18.05.09, 13:56 dzis chodzi na pasku Pana Zbigniewa Z. , a jutro Andrzej Czumy. Wymiar sprawiedliwości w Polsce to w tej chwili kabaret Elita w nowym wydaniu. Jak wiec można go traktowac poważnie. Nie maja nic konkretnego na naszego Prezydenta, a sopocianie to widzą jako robienie na siłę kryminalisty z Karnowskiego, a tego nikt pochwalac nie będzie. Sopocianie są naprawde mądrymi kudźmi, może to sprawa wieku i zyciowego doświadczenia. Młode wilczki (pseudo biznesmeny) szukają tylko dróg jak zrobić przekręt (vide Uś Julke) i ukraść nie tylko pierwszy milion ale i pierwszy miliard - euro oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
zfd3 Oficjalne wyniki sopockiego referendum 18.05.09, 06:42 Społeczństwo wypowiedziało wojnę warszwaskim partiom i ich przywódcom, Społeczeństwo potepiło pismackie pzrestepcze prowokacje, Społeczeństwo wyraziło wotum nieufności do działań na polityczne zamówienie CBA i Prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
b.davies Re: 60 procent Karnowskiego 18.05.09, 10:14 Brawo! A tak na marginesie - wszystkie 7 zarzutów korupcyjnych dotyczyło łącznie kilku tysięcy zł...czy naprawdę prezydent Sopotu ryzykowałby dla takiej sumy?Wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
dolo-mit Oficjalne wyniki sopockiego referendum 18.05.09, 13:09 Cwaniaczek zostaje przy władzy. Zadecydowali mieszkańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow Re: 60 procent Karnowskiego 18.05.09, 14:08 www.youtube.com/watch?v=3KekW1G3bQQ Odpowiedz Link Zgłoś