Dodaj do ulubionych

Admin tutejszy to nierób

10.12.03, 21:32
Facet czy nie widzisz co tu sie robi?
Tolerujesz pisaninę jakiegoś pedofila, o innych przypadkach nie wspomnę.
Płacą Ci za mało, czy tak w ogóle olewasz?
Obserwuj wątek
    • orissa Re: Admin tutejszy to nierób 10.12.03, 23:31

Jakiś pechowy stołek adminowski jest w gdańskiej redakcji, skoro każdy admin
      jak tylko na nim siądzie to lekceważy swoje obowiązki.
      • alfisti Re: Admin tutejszy to nierób 11.12.03, 00:32
        orissa napisała:

>
        > Jakiś pechowy stołek adminowski jest w gdańskiej redakcji, skoro każdy admin
        > jak tylko na nim siądzie to lekceważy swoje obowiązki.

No, wlasnie. Jeszcze nigdy nie widzialem tu na forum GSG zadnego wpisu admina,
        a czytam to forum dosc regularnie. Czyzby poziom byl az tak wysoki a wpisy
        tresciowe tak bardzo OK, ze nie wymagaja nawet zadnego komentarza lub
        interwencji admina ?

Alfisti
    • Gość: vidmo Re: Admin tutejszy to nierób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 23:35
      Mam nadzieję że to zidiociały zgrywus,a nie pedofil...Nie mniej jednak wymaga
      to zdecydowanych działań.
    • Gość: KRÓLIK Re: Admin tutejszy to nierób IP: 62.233.169.* 11.12.03, 03:51
      czy jest cos złego w tym ze facet lubi male dzieci
      Autor: Gość: janek IP: 193.91.9.*
      Data: 10.12.2003 20:36

Przecież to post tego czubka RED co się mnie przyczepił chyba zmienił
      kawiarenkę.
      pzdr. KRÓLIK
    • stefan4 Re: Admin tutejszy to nierób 11.12.03, 10:16
      doraa:
      > Facet czy nie widzisz co tu sie robi?
      > Tolerujesz pisaninę jakiegoś pedofila, o innych przypadkach nie wspomnę.

Uprawianie pedofilii jest przestępstwem. Jeśli uważasz, że zostało ono
      popełnione (albo ze strony tego gościa albo ze strony administartora GW), to
      policja czeka na zgłoszenie: tel. 0800 677 777 lub w internecie
      www.pomorska.policja.gov.pl/wiadomosc.php .

Ja osobiście sądzę, że to jet troll. Lubi oburzać publiczność i zbierać
      wyzwiska. Tak jak Red. Ignorowany usechłby, a zauważany kwitnie. Ale jeśli
      masz inne zdanie, to powinnaś zawiadomić organy ścigania.

- Stefan
      • Gość: KRÓLIK Re: Admin tutejszy to nierób IP: 213.199.221.* 11.12.03, 16:23
        Aczkolwiek nigdy mnie dewiacjie nie obchodziły,przychylam się do zawiadomienia
        Policji.
        pzdr. KÓLIK prawdziwy
    • zoppoter Re: Admin tutejszy to nierób 11.12.03, 10:55
      doraa napisała:

> Facet czy nie widzisz co tu sie robi?
      > Tolerujesz pisaninę jakiegoś pedofila,

Że Admin tutejszy sie nie intereuje forum to ja sie zgodzę.
      Ale o pedofilii to niestety Ty pierwsza tu wspomniałaś. Ja nie wiem, czy ten
      wątek o lubieniu małych dzieci napisał pedofil czy troll. Ale wiem, ze lubienie
      małych dzieci to jeszcze nie jest pedofilia. A on o niczym innym nie napisał.

No, chyba, że za pedofilów uznamy całą (z nelicznymi wyjątkami) ludzkość...

Wychodzi mi na to, że gośc chciał sprowokować awanturę i udało mu sie.
      Wykorzystał funkcjonującą od kilku lat w swiecie zachodnim histerię, paranoję,
      czy jak to nazwać, z powodu której opiekunowie czy nauczyciele, a nawet rodzice
      zaczynają się bać dotknąć dziecka w obawie przed zaskarżeniem.

W każdym razie ja też lubię małe dzieci, z własnym na czele. Duże też lubię.
      I nie świadczy to jeszcze o pedofilii z mojej strony.
      • pumeks kto zaczął o pedofilii 11.12.03, 11:32
        zoppoter napisał:

> Ja nie wiem, czy ten wątek o lubieniu małych dzieci napisał pedofil czy
        > troll. Ale wiem, ze lubienie małych dzieci to jeszcze nie jest pedofilia.
        > A on o niczym innym nie napisał.

Zopp nie zaglądałeś najwyraźniej do wątku "A SWIETA TU TUZ" :(((((((((((((

Co nie zmienia faktu, że ja też sądzę że to raczej troll szukający draki niż
        prawdziwy pedofil.
        • zoppoter PRZEPRASZAM 11.12.03, 12:07
          pumeks napisał:

>
          > Zopp nie zaglądałeś najwyraźniej do wątku "A SWIETA TU TUZ" :(((((((((((((

Ups. Rzeczywiście, tam nie zajrzałem. Moja odpowiedź napisana była tylko na
          podstawie wątku o lubieniu dzieci w tytule. Tymczasem rzeczywiscie nie Doraa
          pierwsza poruszyła temat pedofilii...

> Co nie zmienia faktu, że ja też sądzę że to raczej troll szukający draki niż
          > prawdziwy pedofil.

Prawdziwy nie byłby tak głupi, żeby wskazac tak łatwą drogę do siebie...
    • Gość: bardzo proste IP:62.233.169* = IP:213.199.221* = IP:193.91.9* IP: 5.5.* / 80.58.44.* 11.12.03, 11:17
      IP:62.233.169* - prywatny PC leutnanta=KRÓLIKA=KRÓLIKA PANA !
      IP:213.199.221* i IP:193.91.9* - to ten sam osobnik stukający z kawiarenek pod
      wieloma nickami m.inn.jako `janek` lubiący małe dzieci i inne obelżywe teksty
      np.: "sram w ryj kobietom". Wystarczy przypatrzeć się czasowi nadawania i
      słownictwu i IP. !
    • redakcja_gdansk Re: Admin tutejszy to nierób 11.12.03, 12:46
      Przykro mi, że ten wątek istniał na forum kilkanaście czy dwadzieścia kilka
      godzin. Niestety, widzę, co się dzieje na tym forum. Jest to ułomność niemal
      wszystkich forów. Dają osobom mającym wyraźne kłopoty z własną psychiką
      poczucie bezkarności. W ten sposób rodzą się króliki i podobne mu indywidua.
      Ich wpisy są jak bluźnierstwa wypisywane w publicznych toaletach. Czy jest sens
      komentować je lub z nimi polemizować?
      Każdego niemal dnia wyrzucam z forum 15 do 20 takich wpisów. Czasem, niestety,
      któryś zostaje przeoczony.
      • pumeks Re: Admin tutejszy to nierób 11.12.03, 12:56
        redakcja_gdansk napisała:

> Każdego niemal dnia wyrzucam z forum 15 do 20 takich wpisów. Czasem,
        > niestety, któryś zostaje przeoczony.

Kilkanaście co dzień? według moich obserwacji, z forum Gdańsk - Sopot - Gdynia
        wywalany bywa średnio jeden post na kilkanaście dni. :((((((((((
      • orissa Re: Admin tutejszy to nierób 11.12.03, 13:19

> Niestety, widzę, co się dzieje na tym forum.

Gdyby tak było zawsze, to nie byłaby konieczna częsta interwencja na abuse, na
        FoF, czy mailami bezpośrednio do adminów stołecznych.

> Jest to ułomność niemal
        > wszystkich forów.

To nie powód aby na tym forum był ciągle bałagan, prawda?

> Dają osobom mającym wyraźne kłopoty z własną psychiką
        > poczucie bezkarności. W ten sposób rodzą się króliki i podobne mu indywidua.
        > Ich wpisy są jak bluźnierstwa wypisywane w publicznych toaletach. Czy jest
        sens
        >
        > komentować je lub z nimi polemizować?

Tu nie jest konieczna ocena osób, które wypisują różne wulgarne postu, tu jest
        konieczność wycinania takich postów na bieżąco.

> Każdego niemal dnia wyrzucam z forum 15 do 20 takich wpisów. Czasem,
        niestety,
        > któryś zostaje przeoczony.

Bardzo często i bardzo dużo zostaje tego typu postów przeoczonych. Na tyle
        często i dużo, że niestety bardzo rzadko widać jakikolwiek ruch redakcji.
        Naprawdę nie wystarczy "rzucić okiem" raz dziennie na tytuły postów i wyciąć
        jak leci (nieraz usuwano w ten sposób wątki, które w niczym na to nie
        zasługiwały). Trzeba czytać również posty w środku wątków, w których toczy się
        rozmowa, bo bardzo często trafiają się tam wulgaryzmy pisane ze znanych nam
        już tu adresów.

Ponadto proszę admina forum G-S-G o kontakt mailowy na adres: orissa@gazeta.pl

Pozdrawiam i życzę wytrwałości w doprowadzaniu tego forum do stanu używalności.
        • 44czterycztery Re: Admin tutejszy to nierób 11.12.03, 14:47
          Przestańcie marudzić a zacznijcie mądrzej pisać
      • Gość: red W pełni potwierdzam wypowiedź Admina! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 11.12.03, 14:41
        Wystarczyło prześledzić ile wątków i postów tego spaczonego "królika" trafiało
        na "oślą ławkę" i jaka ilość została wycięta tuż po ukazaniu się - szło to w
        dziesiątki !!! Wypowiedź `orissy`, w tym aspekcie, jest bezprzedmiotowa.
        • orissa No comments 11.12.03, 15:01

> Czy jest sens
          > komentować je lub z nimi polemizować?

Oczywiście, że nie ma sensu ani komentować ani polemizować, dodatkowo tych,
          którzy się logują można wpisać na listę ignorowanych.
          P.S. Dziękuję redakcji za błyskawiczny kontakt.
        • doraa Re: W pełni potwierdzam wypowiedź Admina! 11.12.03, 17:39
          Gość portalu: red napisał(a):

> Wystarczyło prześledzić ile wątków i postów tego spaczonego "królika"
          trafiało
          > na "oślą ławkę" i jaka ilość została wycięta tuż po ukazaniu się - szło to w
          > dziesiątki !!! Wypowiedź `orissy`, w tym aspekcie, jest bezprzedmiotowa.

A Ty nie masz sobie nic do zarzucenia?
          Gdybym obstawiała wyniki, chyba nie byłoby to "0" dla Ciebie....

• Gość: szpadel Re: Admin tutejszy to nierób IP: *.client.comcast.net 11.12.03, 17:40
      Królik sam przyznaje,´´e potrzebuje pomocy psychiatry,
      wi´c spo?ecze?stwo tego forum,... zgodnie z zasadŕ
      "kochaj blięniego swego jak siebie samego" powinno
      nie zmiataç tego problemu pod dywan lecz pomóc potrzebujŕcemu.
      • Gość: red Deklaruję pomoc dla KRÓLIKA... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 11.12.03, 18:00
        W odpowiedzi na powyższy apel deklaruję wpłatę na tygodniowy pobyt KRÓLIKA w
        dobrym ośrodku psychiatrycznym - jestem mu to winien za wielotygodniowe
        utrzymywanie mnie w doskonałym humorze.
        PS. - nie jest w moim interesie pełne wyleczenie tego osobnika, gdyż
        straciłbym, niechybnie, drugiego już po ś.p. Filu-filucie, mojego prywatnego
        rozbawiacza!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka