Gość: gentelmen z sopotu IP: *.anonymouse.org 31.05.09, 20:17 Szczerze mówiąc lekki obciach,że osoba pełniąca tak poważne funkcje kombinuje w ten sposób, Jarek trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wyborca Obciach tak, ale... gazety :))) IP: *.chelmnet.pl 31.05.09, 20:30 Jeśli już mamy mówić o obciachu, to dotyczy on raczej "Gazety Wyborczej", która twierdzi, że Kozłowski opublikował na swojej stronie zdjęcia z Wałęsą po sobotnim sondażu "GW". Akurat interesuję się wyborami i codziennie sprawdzam informacje na temat pomorskich kandydatów w internecie i... zdjęcia Kozłowskiego z Wałęsą oraz towarzyszącą im informację o promowaniu rugby czytałem już w piątkowe popołudnie - czyli na kilka godzin przed publikacją sondażu "GW" na stronie internetowej i dzień przed pojawieniem się go w drukowanym wydaniu gazety! Więc kogo dotyczy ten "leki obciach"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Za Wałęsą, a nawet przeciw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 22:16 pomorze a co to za kraj Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Za Wałęsą, a nawet przeciw 31.05.09, 22:41 Hitem kampanii mogłoby byc orginał swiadectwa o pomroczności jasnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doraa Re: Za Wałęsą, a nawet przeciw IP: *.limes.com.pl 01.06.09, 00:25 4dagome1 napisał: > Hitem kampanii mogłoby byc orginał swiadectwa o pomroczności jasnej a gdzie mozna znalezc "ORGINAŁ"?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Za Wałęsą, a nawet przeciw IP: *.chello.pl 01.06.09, 00:26 A dodatkiem wypowiedź siwego o emerytach i autostradzie A1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Za Wałęsą, a nawet przeciw IP: *.gdynia.mm.pl 01.06.09, 11:59 to nie ten syn, coś ci się pomieszało... Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker Ten czy nie ten, czy to ważne, pomroczność 01.06.09, 19:40 w rodzinie i już. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Polecam przeczytanie reportazu 01.06.09, 06:39 z ostatniego wystepu Walesy w Chicago. W tym celu trzeba kliknac tak progress for poland.com i tam jest reportaz pod tytulem "Obalanie komuny". Kompromitacja ! Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Protest wyborczy !!! 01.06.09, 07:38 w proteście przeciwko zmanipulowanej ordynacji wyborczej nie idźcie na wybory kogo mamy wybierać jak już jest po wyborach !?!?!? prezesi partii już wybrali swoich przydupasów na 1-sze miejsca list i co z tego ze zagłosujesz na X-ińskiego z Łodzi , Katowic ,Gdańska czy Poznania jeśli i tak mandat dostanie Y-owski z Warszawy -kolega prezesa. Jesteś uczciwym ,nie chcesz wspierać partyjnych mafii -zostań w domu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Za Wałęsą, a nawet przeciw 01.06.09, 08:22 Kiepskie imie. Ale ja mam takie samo. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józefka Za młodym Wałęsą IP: *.vide-sat.pl 01.06.09, 08:34 Wykształconym w Stanach, znającym język angielski,pracowitym w sejmie. Skromny, dobrze wychowany facet. Same plusy. I jakie nazwisko! Będę głosować właśnie na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf deski jasia IP: *.anonymouse.org 01.06.09, 08:50 jasiowi chyba puszczają nerwy, walczy jak może, ale pewnych rzeczy nie wypada robić, niech modli się, aby nie padało bo gdy plakaty na jego deskach robią się mokre coś wyłazi spod spodu :) Szacunek dla Jarka w przeciwieństwie do konkurenta zachował się z wielką klasą Odpowiedz Link Zgłoś
zegmarek Za Wałęsą, a nawet przeciw 01.06.09, 09:39 Chciałby wiedzieć , co takiego zrobił młody Wałęsa by być kandydatem na europosła. Widać w naszym kraju wystarczy nazwisko reszta się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Za Wałęsą, a nawet przeciw IP: *.ghnet.pl 01.06.09, 09:47 A czy w tym porabanym kraju trzeba cos zaraz zrobic zeby moc startowac na europosla??? Ot uklady , znajomosci itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 Jarku, jak to jest jest, że chiński rząd płaci 01.06.09, 09:58 Ci za wynajem Twojego mieszkania w Pekinie (teraz już wartego 1 mln zł wg poselskiego oświadczenia) Jarku, synu Bolka wytłumacz, dlaczego nie ująłeś tego "dochodu" w deklaracji podatkowej? Ja wiem, że Urząd Skarbowy akurat Ciebie nie będzie pytał o "zapomnianym dochodzie". Jednak ja jestem ciekawy, więc odpowiedz proszę... Jesteś Jarku wiceprzewodniczącym "Parlamentarnego Zespółu na rzecz Tybetu", czy Dalajlama i członkowie zespołu powołanego w celu walki o wolność Tybetu wiedzą, że sprzedałeś Tybet rządowi chińskiemu? Jarek, czy masz już jakieś plany, czy zlecenia od Chińczyków, które będziesz w Paralmencie Europejskim "uskuteczniał"? Wytłumacz Jarku, czy Ty się wstydzisz tych Twoich włości pekińskich, że zamazałeś adres w oświadczeniach sejmowych. I ja się w końcu pytam: Gdzie do q..wy nędzy jest prokurator??? Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Za Wałęsą, a nawet przeciw 01.06.09, 10:15 Jak wybierzecie tego dzwońca na euroosła to będę się śmiała 3 dni bez przerwy.Przecież on sobą reprezentuje tylko i wyłącznie Bola Odpowiedz Link Zgłoś
ekram Za Wałęsą, a nawet przeciw 01.06.09, 10:40 "Dziś trzydziestotrzylatek przebojem wszedł do polityki cztery lata temu, gdy został posłem." Czy autor tej wiadomości nie widzi w tym zdaniu sprzeczności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Głosujcie na PO i wszystko będzie IP: *.96.192.213.cable.satra.pl 01.06.09, 10:44 w raju POdatkowym Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Jarosław Wałęsa na euroosła ? Bo sie zsikam ! 01.06.09, 11:14 Panie Boże ! Ty widzisz i nie grzmisz? A co on umie ten Jarosław W. - y ? Bo to poseł śpioch i maszynka o głosowania z POszustów ! Matko Boska - ratuj~ nas przed takimi oryginałami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jarosław Wałęsa na euroosła ? Bo sie zsikam IP: *.gdynia.mm.pl 01.06.09, 12:02 to jeden z najbardziej pracowitych posłów tak k woli informacji. Polecam lekturę strony sejmowej przed pisaniem postów Odpowiedz Link Zgłoś
bobbie2 Za Wałęsą, a nawet przeciw 01.06.09, 17:48 Syn Walesy moze zdobedzie mandat, ale to co wyprawia jego ojciec, bardzo mu zaszkodzi, nawet moze pozbawic mandatu.Ludziska zrozumieli, ze politycy chca tylko stanowisk i pieniedzy, najlepszy przyklad Walesy seniora, po wyborach bedzie duzy kac.Wyborcy na poczatku byli za a na koncu byli przeciw!!!!!(Walesa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Za Wałęsą, a nawet przeciw IP: 83.2.170.* 01.06.09, 20:44 lewandowski ? to ten specjalista od wyprzedaży majątku narodowego i najlepszych polskich firm w latach 90-tych. A Naród w podzięce za ten owocny (dla niego i zachodnich koncernów)trud sadza go w parlamencie europejskim... Aż mnie skręca jak go widzę i słyszę. Opamiętaj się Narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś