gorzka.czekolada1 14.06.09, 08:57 Witam! Szukam szkoły nauki jazdy w Gdyni (lub okolicach), gdzie instruktorkami byłyby kobiety (kobieta). Instruktorki cierpliwej, sensownej. Nie pytajcie, dlaczego kobieta, jeśli możecie, pomóżcie. Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ehh Re: Prawo jazdy, szukam instruktorki kobiety:-) IP: *.lokis.net.pl 14.06.09, 10:14 Dlaczego kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u (lub okolicach) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 21:58 www.carusek.pl/instruktorzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Bo kobieta IP: *.chello.pl 14.06.09, 23:32 Nie łapie za kolanko i nie chce buzi buzi Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Prawo jazdy, szukam instruktorki kobiety:-) 15.06.09, 10:30 Mirafiori, w Gdańsku - Wrzeszczu. Jest tam pani - syn chwalił Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka.czekolada1 Re: Prawo jazdy, szukam instruktorki kobiety:-) 19.06.09, 21:18 Dziękuję za odpowiedzi, ale wolałabym gdzieś bliżej Redy np. w Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orliczanka Re: Prawo jazdy, szukam instruktorki kobiety:-) IP: *.chello.pl 21.06.09, 23:11 Elka School w Gdyni na Swietojanskiej - instruktorka Dorota. Super osoba, nauka jazdy z nia to sama przyjemnosc, a wiem co mowie, bo wczesniej bylam zrazona do jezdzenia, nie sprawialo mi zadnej frajdy - natomiast po czasie spedzonym w samochodzie z Dorota zaczelam naprawde czerpac przyjemnosc z jezdzenia, poczulam sie pewnie na drodze i przede wszystkim godziny jazdy nie byly smutnym obowiazkiem, a wrecz nie moglam sie ich doczekac. Co prawda jest dosc zajeta, jesli chodzi o ilosc kursantow, ale jesli nie spieszy Ci sie tak bardzo, to warto isc do niej, nie tylko po sporo waznych i cennych rad, dotyczacych jazdy samochodem, ale i po to, zeby sie zrelaksowac po dniu w pracy (Dorota jezdzi glownie popoludniami z tego co wiem) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLa Re: Prawo jazdy, szukam instruktorki kobiety:-) IP: *.gdynia.mm.pl 21.06.09, 13:17 Zapraszam, Szkoła 4 Koła, tel 608-805-642. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Prawo jazdy, szukam instruktorki kobiety:-) IP: *.lublin.mm.pl 25.09.09, 11:33 Odradzam bo Pani jest co najmniej do bani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frania Re: Prawo jazdy, szukam instruktorki kobiety:-) IP: *.lublin.mm.pl 10.07.09, 21:22 W Elka School jest też Edyta - konkretna i skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Prawo jazdy, szukam instruktorki kobiety:-) IP: *.gdynia.mm.pl 21.07.09, 20:43 Zapraszam Szkoła 4 Koła Gdynia www.szkola4kola.pl pozdrawiam Waldek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Prawo jazdy, szukam instruktorki kobiety:-) IP: *.gdynia.mm.pl 23.07.09, 18:39 Ja polecam panią Marzenę ze szkoły Auto Szkoła w Gdyni na Warszawskiej, tel. 058 621 14 03. Sympatyczna, konkretna, a przede wszystkim życzliwa i spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prawo jazdy, szukam instruktorki kobiety:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 20:44 elka w gdyni Monika Talaga, naprawdę skuteczna, moja kolezanka , moja ciocia za pierwszym razem dzieki niej zdaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytr Babska Akademia Jazdy IP: *.wwnet.fi 07.06.10, 15:31 babskaakademiajazdy.pl/kontakt/ Odpowiedz Link Zgłoś
vikmik Re: Babska Akademia Jazdy 26.06.10, 23:53 Również polecam kursy na prawo jazdy w Babskiej. Szkoła co prawda nowa, ale jak wpiszesz w googlu nazwisko właścicielki - zobaczysz sporo pozytywnych opinii klientów z jej poprzednich miejsc pracy. Więc może inaczej: polecam Ci panią Martę jako instruktorkę. A jak Ci nie przypasuje - na pewno kogoś poleci. Odpowiedz Link Zgłoś