ardnas.1900
14.06.09, 09:53
jeśli ktoś czasmi chciałby wybrać się do pensjanatu Wyżerka w łebie to , odradzam, dlaczego już wyjaśniam, przyjechaliśmy około 22,00 późno , ale właściciele wiedzieli żę tak będzie, rozmawialiśmy wcześniej, po przyjeżdzie , zamiast dwóch pokoi 2 osobowych , dostaliśmy czworkę, bez uzgodnienia, cena od osoby to 70 zł za nocleg ze śniadaniem i obiadokolacją całkiem przyzwoita, ale już na początku zaczął się problembo zaa póżno na kolacje, bo właściciel musi rano wstać, okey to postanowiliśmy zjeść na mieście i nie robić problemów, ale okazalo sie zę po 22,00 nie można wyjśc, zostaje człoweik zamknięty jak w więzieniu do rana, SZOK , ale jeszcze jedno istotne, jak zacząłemrozmawiać z właścicielem to zaczął na mnie warczeć i po kilku slowacz stwierdził cyt." Ja mam wasze pieniądze w dupie....." więc około 22,45 pozostaliśmy bez dachu nad glową, wściekli, głodni . Na szczęście jest net i popparunastu minutach znaleźliśmy pozytywnych ludzi i miejsce warte polecenia PENSJONAT ALEXANDRA NA UL POWSTANCÓW WARSZAWY 29 I TO MIEJSSCE POLECAMY.............A WYŻERKĘ LEPIEJ OMIJAĆ Z DALEKA ......