Dodaj do ulubionych

Zapalają znicze za tolerancyjną Litwę

IP: *.chello.pl 26.07.09, 21:11
dobrze że są jeszcze kraje w której normlaność jest wartością!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Zapalają znicze za tolerancyjną Litwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 21:45
      Jacy gdańszczanie??? chyba ped..y i les...y, mnie tam w każdym razie nie było.
      Brawo Litwa!
    • hatake Re: Zapalają znicze za tolerancyjną Litwę 26.07.09, 22:39
      Jakie oni mają prawo wtykać nos do nie swoich sypialni? Jeśli tak bardzo nie
      lubią wolności osobistych, niech pojadą kawałek dalej na wschód, do matuszki Rosji.
    • Gość: xxxl To się tam wyprowadź na litwe. IP: *.gdynia.mm.pl 26.07.09, 22:42
      dla mnie to patologia prawa.
      niestety prawo "niezyciowe" prowadzi albo do "smierci" prawa albo do patologii -
      "nazizm", "komunizm" .
      zjawiska takiekie jak homoseksualizm istnieja i tyle.
      prawodastwo nie powinno ich w ten sposob traktowac.
      • Gość: Vivat Litwa Re: To się tam wyprowadź na litwe. IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.09, 13:42
        Zjawiska takie jak zdrada małżeńska, nekrofilia, morderstwo też „istnieją”. Co
        nie znaczy jednak, że należy je hołubić, a ich miłośników promować jako
        pionierów „nowoczesności”.
      • Gość: M Re: To się tam wyprowadź na litwe. IP: 89.72.26.* 27.07.09, 19:38
        Naucz się pisać po polsku.
    • Gość: BH Re: Zapalają znicze za tolerancyjną Litwę IP: *.ggb.pg.gda.pl 27.07.09, 08:09
      Spoko, jest jeszcze Afganistan, Iran, Arabia Saudyjska, Chiny -
      kraje niezwykle "normalne" wg Twoich kryteriów. "Szkodliwy wpływ
      dostępu do informacji publicznej" - to cytat z powieści "1984"?
    • Gość: Pikolo A ilu ich było? IP: *.grupalotos.pl 27.07.09, 11:33
      pięcioro? tylu na zdjęciu widzę. Autor nie zechciał podpisać się nazwiskiem i
      nie zechciał napisać jak liczne było zgromadzenie.
    • Gość: lili Zapalają znicze za tolerancyjną Litwę IP: *.chello.pl 27.07.09, 14:07
      Jacy gdańszczanie? Kilka osób i to nie wiadomo skąd. Większość gdańszczan ma
      ten problem gdzieś. Ja osobiście nie mam nic do homoseksualistów, ale irytuje
      mnie ten szum, który wokół siebie robią.
    • Gość: Twix Demonstranci zmieściliby się na jednej kanapie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 19:08
      Temat na czołówkę gazety
    • Gość: kaszebskorewolucej poli-hahahahhahaha IP: *.chelmnet.pl 29.07.09, 09:21

"homoseksualnych, biseksualnych i poligamicznych"
      dziennikarzu! naucz się chociaż poprawnie przepisywać! poznaj też skrót
      copy-paste jeśli jakieś słowo jest dla ciebie za trudne!

kaszebskorewolucejo.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka