Dodaj do ulubionych

Siada tylko na jedną stronę...

IP: *.* 06.08.02, 11:15
Moja niunia zaczeła od niedawna raczkować. Z takiej pozycji do raczkowania zaczyna siadac na jednej stronie na jednej nózcne podwiniętej, druga jeste wyprostowana.Nic nie wygląda że by bylo cos nie tak ale tak zaczełam sie dzisiaj zastanawiać czy moze jedna.... Czy to tak na poczatku normarnie i po prostu tak sie nauczyla lub jest jej wygodnie? Co o tym sadzicie? Moze do ortopedy pojśc ..??pozdrawiamdorcia z 6 miesieczną Natalką
Obserwuj wątek
    • Gość: ropuszka Re: Siada tylko na jedną stronę... IP: *.* 06.08.02, 15:04
      moja lenka za cztery dni konczy 6 miesiecy i tez tak siada i tez zawsze z pozycji do raczkowania. to chyba wstep do prawdziwego siadu, ktory przeciez wymaga koordynacji i wysilku. pozdrawiam Ola
    • Gość: olaaaa2 Re: Siada tylko na jedną stronę... IP: *.* 06.08.02, 16:29
      Dorcia moja 11 miesięczna córeczka inaczej nie "raczkuje" tylko tak jak opisałaś. Podwija jedną nogę, zazwyczaj prawą, a drugą się odpycha i tak "raczkuje". Wygląda dosłownie jak mały gorylek. Tak jej wygodnie, tak się nauczyła, ja nic z tym nie robię, lekarka widziała nieprawidłowości nie stwierdziła, taki jej urok ! teraz zaczyna chodzić, ale jak chce się szybko gdzieś dostać to siada na nodze i leci mały gorylek hihi Chyba nie powinnaś się martwić :) pozdrawiam ola z małym gorylkiem
    • Gość: dorcia:)) Re: Siada tylko na jedną stronę... IP: *.* 06.08.02, 20:48
      dzieki dziewczyny :Dno to sie już nie martwię, widocznie taki juz jej urok.Ale strasznie smiesznie to wyglada :)pa dorka :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka