coco14 24.10.05, 15:53 Napisz koniecznie co tam u twojego gina.Czy wszystko ok i kiedy będziesz miała cesarkę.Też chciałabym mieć to już za soba.Pozdrawiam Orietta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcia81 Re: do marcia81 24.10.05, 19:57 Wlasnie wrocilam Narazie cisza, nic sie nie dzieje. Za tydzien mam przyjsc na ktg i wtedy ginka zdecyduje czy mnie zatrzymaja czy nie, ponoc ma wrocic z urlopu jakis profesor i on zdecyduje, wiec 31 bede wiedziala czy zostaje czy nie. Powiedziala tez ze jak w pon mnie nie zostawia a pewnie tak bedzie to juz na 100% mam sie zglosic do szpitala 3.11 (skonczony 37tc) i pewnie na drugi dzien bede miala cc. Znowu czekanie ))) Trzymam jutro za ciebie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: do marcia81 28.10.05, 11:14 Nie zakładam nowego wątku, bo to też do ciebie pytanie: odstawiłaś już leki czy jeszcze nie? Ja odstawiam dzisiaj po wizycie, którą miałam mieć we wtorek, ale przełożyłam sobie na dzisiaj. A leki i tak miałam zamiar brać do końca 38tc. Odpowiedz Link Zgłoś