02.11.05, 16:18
Zastanawiam się nad kupnem leżaczka dla Małej. Czy któraś z was już ma?
Używacie? Jeśli tak to jaki kupiłyście?
Pozdrawiam
/Juska
Obserwuj wątek
    • ninjo Re: leżaczek 02.11.05, 16:29
      My kupilismy lezaczek Chicco. Byl dosyc drogi (239zl), ale z wszystkich jakie
      widzielismy najbardziej nam odpowiadal jakosciowo oraz pod wzgledem funkcji. Ma
      plynna regulacje oparcia (od lezenia az do pozycji siedzacej), regulacje
      rowniez podnozka, funkcje kolyski (mozna ja rowniez zablokowac), pasy,
      dodatkowy zaglowek dla niemowlaka i zdejmowane obicie.

to jest link do tego lezaczka:
      www.chicco.pl/main/map/results.asp?advanced=1&simple=&t=&ps=0&pa=0&price=&age=&oportunity=&category=8&cena=0&nazwa=
      1&kod=1&cname=W%20domu&id=1195

Na razie nie korzystamy z niego czesto - moze kilka razy dziennie, ale nie
      dluzej niz 10 minut, poniewaz mala szybko sie nudzi siedzeniem w nim. Ale na
      pewno w przyszlosci przyda sie bardzo!
    • kaliaa Re: leżaczek 02.11.05, 17:22
      My kupiłysmy dwa jeden taki zwykły za 80 zł na kóleczkach a drugi taki
      www.allegro.pl/show_item.php?item=69951414
      W jednym i drugim mała wytrzymuje maksymalnie 10 minut, a wibracji w lezaczku
      fischer price nie znosi sad Zreszta w ogole zauwazyłam ze zdecydowanie preferuje
      ten zwykły lezaczek...
    • patoga Re: leżaczek 02.11.05, 21:06
      Ja mam taki najzwyklejszy co to może też się bujać. Jak mała ma dobry humor
      (czyt. nie ma wzdęcia ) to leży sobie spokojnie i ogląda świat i nas
      poruszających się nad głową. Często gdy nie ma kto się nią zająć choćna chwilęto
      zabieram ją ze sobą do kuchni i spokojnie mogę zrobić herbatkę, jedzonko. Raz
      zabrałam ją nawet do łazienki i brałam prysznic.
      No i lubi sobie pospać w leżaczku, czasem uda się ją uśpić bujaniem i gdyby nie
      wzdęcia spała by dalej.
    • nero.st Re: leżaczek 02.11.05, 21:25
      Ja też mam taki zwykły bujany w spadku po rodzinie. Dla mojego synka rewelacja.
      Lubi w nim leżeć, często usypia, a i ja nie muszę się martwić, że wypadnie, gdy
      go zostawiam na chwilę samego.
      • hanna26 Re: leżaczek 02.11.05, 22:48
        Ja też mam taki zwykły, bujany, kupiony w komisie. Bardzo przydatna sprawa,
        zresztą starsza córka też lubiła leżeć w takim leżaczku. Tego po starszej już
        nie mamy, został całkowicie wyeksploatowany - najlepszy dowód na to, jaki to
        przydatny sprzęt.
    • agnieszkaela Re: leżaczek 03.11.05, 11:00
      Mamy, moj Filip lubi w nim lezec i patrzec na swiat, za to nie znosi lezec w
      lozeczku wiec dzieki lezaczkowi mam choc pare chwil dla siebie takze kiedy maly
      nie spi. Mamy zwykly, mozna go kolysac, ale tego Filip tez nie lubi.
      Dostalismy od znajomych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka