22.11.05, 10:20
ja zacznę, dla chłopca mamy wybranie - Julian - Julek, dla dziewczyni na
początku było wybrane Zosia ale stwierdziliśmy, że jest za dużo Zoś i
zmieniliśmy na Pola, bardzo mi się to imię podoba ale ostatnio doszła jeszcze
kolejna opcja - Gaja, też ładnie nie? Tylko czy nie zbyt udziwnione?
Obserwuj wątek
    • olutek_m Re: Imiona 22.11.05, 10:54
      Gaja kojarzy mi się z muzą Salvadora Dalii smile Julian bardzo mi się podoba!!!
      Mój mąż kreci nosem. Tak samo jest z Miłoszem.
      U nas dziewczynka bedzie miała na imię Emilia Anna. Nad chłopcem jeszcze się
      zastanawiamy. Miał być Krzyś, ale jest to imię po zmarłym braciszku mojego
      męża. Nie wiem jak zareagują na to tesciowie. Może Mateuszek, Mikołaj albo
      Karolek...
      • xixx Re: Imiona 22.11.05, 14:29
        Te imiona też mi sie podobająsmile
        • anja.t Re: Imiona 22.11.05, 14:52
          Ja bym chciala Majkę albo .... no własnie nie mam imienia dla chłopakasad
    • agat78 Re: Imiona 22.11.05, 15:09
      Ja mam wybrane:
      Szymon lub Weronika smile
    • monisku32 Re: Imiona 22.11.05, 16:06
      u nas bedzie Kajtek albo Łucja - chyba raczej Kajtek, choc to tylko kwestia przeczuc - na usg (3D), na
      ktorym cos sie moze wyjasnic w sprawie plci, idziemy 21 grudnia - chcemy miec na Swieta prezent dla
      dziadkow w postaci plyty smile
      • olutek_m Re: Imiona 22.11.05, 16:08
        Moniko, ale mi pomysł poddałaś!!! Zastanawiałam sie co kupić teściom i rodzicom
        na Świeta. Nie ma sensu kupowac nastepnej pierdułki, więc pójdziemy na USG
        3D!!!
        Bardzooo Ci dziękuję!!!
        • anet77 Re: Imiona 23.11.05, 09:27
          Ja bym chciała Weronika albo Kornel ale mąz ciągle niezdecydowany, sądzę, że
          dziecko będzie uczyć się chodzić a on dalej będzie nad imieniem myslałsmile Tak
          więc musze tak wszystkim pokierować, żeby wyszło, że z własnej woli przytaknął
          na te imionasmile Muszę niestety uciekać się do podstępu, bo po przejrzeniu całego
          kalendarza mój mąż praktycznie nic nie wybrał. Wpadła mu tylko w oko Patrycja i
          Patryk a ja coraz więcej słyszę tych imion w otoczeniu, nie chcę tak
          popularnego imienia dla dziecka.
          • aniak-i Re: Imiona 23.11.05, 10:40
            a dla chłopca Hugo Leon???? co sadzicie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka