justin301 Re: Zobaczcie moją Marysię 08.12.05, 15:07 Obejrzałam zdjęcia - super. śmieszna sprawa ale na niektórych zdjęciach jest taka podobna do mojego Boryska... Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia_w Re: Zobaczcie moją Marysię 08.12.05, 16:33 Śliczna dziewczynka Życzę dużo pocechy z małej i dużo zdrówka Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
beata771 Re: Zobaczcie moją Marysię 08.12.05, 17:21 Sliczna ta Twoja Marysia!!!!Rezerwuje ja sobie na zoneczke dla mojego Darusia!!Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: Zobaczcie moją Marysię 09.12.05, 22:47 do mojej Natalki tez jest bardzo podobna! Na tym zdjeciu, gdzie jest trzymana chyba przez tate, jest identyczna - tylko tata sie nie zgadza nie musze chyba dodawac, ze jest sliczna )) Odpowiedz Link Zgłoś
iva30 Re: Zobaczcie moją Marysię 10.12.05, 13:39 Śliczna i piękne zdjęcie drugie, jak wydyma usteczka. Ślicznie opiera się na przedramionkach, moja starsza, ale jeszcze tak nie trzyma. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
milka1974 Re: Zobaczcie moją Marysię 02.01.06, 23:25 Arturek był tym szczęśliwcem który mógł podziwiać urodę Marysi jako jeden z pierwszysch Od tego czasu minęły jednak już chyba lata świetlne - teraz Marysia pięknieje z każdym dniem Pozdrawiamy Ślicznotkę i jej mamę gorąco i życzymy duuuuuuuużo radości Odpowiedz Link Zgłoś