Dodaj do ulubionych

cały dzień śpi

09.07.06, 21:59
Ostatnie 2 tyg Franuś nie spał w dzień prawie wcale, a dziś od rana śpi i śpi
tylko budzi się na jedzenie i dalej w kimono:0 Aż się boję że się wyśpi i w
nocy da mi popalić.
Może to dlatego że dziś jest trochę chłodniej niż ostatnimi czasy? Też wasze
maluchy mają takie zmiany zwyczajów?
Obserwuj wątek
    • dysia83 Re: cały dzień śpi 10.07.06, 11:21
      Mój Szymek wczoraj też prawie cały dzień przespał.Myślę, że nasze maluszki też reagują na spadki cisnienia stąd takie "śpiące" dni.Pozdrawiam
      • topola4 Re: cały dzień śpi 10.07.06, 16:46
        Boże, ale macie dobrze. Moja właśnie wcale nie śpi. Ciągle marudzi, płacze...
        Nawet w nocy popłakała sobie, chociaż nigdy się to jej nie zdażało. Jesteśmy
        wykończeni, bo ciągle siedzi na rękach. Ale też nie za długo. No i oczywiście
        musimy chodzić, usiąść się nie da.
        • agus-ka Re: cały dzień śpi 10.07.06, 16:54
          Topola,
          u mnie było to samo w weekend, Tosia spała wyłącznie na spacerze lub w nocy.
          Cały czas noosiliśmy ją na rękach, momentami tylko siedział w leżaczku.
          Dzisiaj zmian o 180 stopni, śpi cały dzień, może z godzinę nie spała + ten czas
          kiedy je. Usypia dosłownie w oka mgnieniu. ja myślę, że to z wyczerpania
          upałami i ze spadku ciśnienia. Mam nadzieję że w nocy też będzie spała.
          Kiedyś już też to przerobiliśmy i w nocy spała bez problemów, więc i teraz
          licze na to.
          Trzymaj się i nie daj się Maleństwu, wiem że jest ciężko
    • karolcia86 Re: cały dzień śpi 10.07.06, 21:52
      A ja po wczorajszym spaniu miałam noc horror. W nocy burza. Karmienie chyba co
      godz. Starszy obudził się w nocy i dotała histerii, że chce do mnie a ja akurat
      karmiłam małego. Mężowi nie pozwolił się dotknąć. Franio obudził sie na dobre o
      5 rano. Antek o 6. Nasz pies owczarek niem boi się grzmotów i silnego wiatru
      więc pół nocy próbował do tego wgramolić się nam do łóżka i chodził po domu i
      piszczał.
      Potem Franio cały dzień nie spał, na szczeście Antka wzięła mama, ale i tak
      potem do nich pojechałam. Padam na twarz i idę spać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka