zebra51 11.09.06, 14:06 Wiadomość z ostatniej chwili!!! Siedzę, klikam, Tymek na macie. Odwracam sie - lezy na brzuchu Przełozyłam go na plecy i obserwuję, a on, skubaniec jeden, cyk na bok i już leży na brzuchu Czyli swiadomie, a nie przypadkiem, jak sądziłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkatie Re: Przetacza się!! 11.09.06, 14:09 moj to samo )) na bezczela na brzuch fika. co go poloze na plecach, on myk i juz na brzuchu. teraz to dopiero jest sztuka go ubrac, albo pieluche zmienic, bo mi sie chce przekrecac i drze sie jak mu nie pozwalam Odpowiedz Link Zgłoś
chaos222 Re: Przetacza się!! 11.09.06, 14:22 to dopiero zuchy!!!!!! super moj kubulek jutro konczy 4 m-ce i potrafi dopiero przekrecac sie na boczki, ale za to wspaniale spiewa - tak pieknie i donosnie ze mi lepek peka Odpowiedz Link Zgłoś
k_maja Re: Przetacza się!! 11.09.06, 16:40 no! to gratulacje. My dopiero na jeden bok. Ale my leniuchy Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Mój też spiewa zawzięcie:) 12.09.06, 19:12 Pamietam jak mój starszak gdy mu zakładałam pieluchę robił mostek(tzn. dupa do góry) i się smiał ze mnie, a mnie szlag trafiał, szczególnie jak się spieszylismy Odpowiedz Link Zgłoś