demii 22.10.09, 19:56 Mam do was pytanie nie wiecie może kiedy avril nagra jeszcze jakąś płyte Bardzo brakuje mi jakiś nowych piosenek Ile idzie słuchac przez cały czas tych samych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice96 Re: Avril Lavigne Nowa płyta 22.10.09, 20:03 nie wiem. ale tez czekam na nową płyte. bardzo ja lubie Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Avril Lavigne Nowa płyta 22.10.09, 20:09 Nowa płyta Avril pojawi się na koniec tego roku lub na początku roku 2010. a tu masz artykuł avril.pl : ,,czwarta płyta Avril miała się się pojawić na koniec bieżącego roku. Informacjom tym zaprzeczyła Lavigne w wywiadzie dla ,,The Viev'' gdzie oznajmiła ,że nowa płyta nie pojawi się wcześniej niż na początku roku 2010. Wydanie płyty opózniła separacja Avril i jej męża (ich małżeństwo zakończyło się rozwodem).Avril chcała zrezygnować z tych piosenek ,które nagrał z Nią Deryck Whibey ostatecznie ,te utwory wyprodukowane przez Derycka pojawią się na płycie'' odwiedzaj sobie czasami avril.pl lub avrillavigne.pl to będziesz na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Avril Lavigne Nowa płyta 22.10.09, 21:05 nie mogę się już doczekać. ! na pewno będzie mega. kocham jej posenki. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Avril Lavigne Nowa płyta 23.10.09, 14:15 Jesteś fanką, a nic nie wiesz na temat nowej płyty? www.avril-lavigne.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zapamietaj_mnie Avril Lavigne 23.10.09, 14:23 Ale nie musisz się martwić.. Do płyty jeszcze troche ale 1 singiel z nowej płyty będzie około miesiąca wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Avril Lavigne Nowa płyta 24.10.09, 17:39 nie wiem, ale mam nadzieję, że będzie w stylu Under My Skin Odpowiedz Link Zgłoś