kasiakasia17 01.12.06, 22:26 Mam nadzieje ze niedlugo wroce. Niestety maly ulozony tak nisko ze na usg nie dalo zobaczyc sie juz nawet glowki... chyba umre tam z nudow... Trzymajcie sie dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunka24 Re: no i szpital:(((( 02.12.06, 12:39 Powodzenia!!! Będzie dobrze, niedługo wrócisz,zobaczysz dużo książek weź i czasopism, tylko nic o ciąży,bo zwariujesz) jestem z Tobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: no i szpital:(((( 02.12.06, 12:43 Trzymaj się i delektuj brakiem obowiązków. Będzie dobrze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakasia17 Re: no i szpital:(((( 05.12.06, 12:09 przy przyjeciu okazalo sie ze z taka szyjka na 18mm to nie ma zartow. Polozyli mnie na oddzial a za kilka minut okazalo sie ze moj tato zmarl..... wytrzymalam w tym szpitalu do dzis rano. Jutro pogrzeb wiec i tak bym dluzej tam nie zostala lezec. Wlasnie wrocilam do domu. W szpitalu latwiej bylo nie plakac niz tu w domu ale wreszcie moge pobyc troche sama. Az sie boje tego jutrzejszego dnia a pozatym czuje sie jakby to wszystko to byl jakis okropny film a nie rzeczywistosc.... i caly czas mam nadzieje ze sie z niego wybudze czym predzej. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 przykro mi... 05.12.06, 12:24 z powodu smierci twojego taty trzymaj się dzielnie... i uwazaj na siebie i malca.. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha_sz szczere kondolencje 05.12.06, 12:27 Ale mimo wszystko postaraj się nie załamać, choćby dla dzidziusia. Tata ci pomoże tylko myśl o nim i rozmawiaj z nim. Trzymaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 jesteśmy z Tobą 05.12.06, 12:29 Trzymaj się, kochana myslę o Tobie, jesteś bardzo dzielna Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona najszczersze kondolencje... 05.12.06, 12:52 ...nie zapominaj o bąbelku, trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 Re: no i szpital:(((( 05.12.06, 13:28 łezka mi sie w oku zakręciła.... ;.-( trzymaj się cieplutko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Przykro mi... 05.12.06, 13:32 Jestem z Tobą i tak jak piszą dziewczyny myśl teraz głównie o dziecku, zważywszy na Twoją szyjkę !!! Wiem że straszne co teraz napiszę ale czy nie ma przeciwwskazań do udziału w pogrzebie? Może możesz się pożegnać z tatą w inny sposób? Jesteśmy myślami z Tobą !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: no i szpital:(((( 05.12.06, 13:11 Bardzo mi przykro z powodu Twojego Taty... (^) Ale tak jak pisaly juz wczesniej dziewczynki, mysl tez o Dzidziusiu. My myslimy o Was, trzymajcie sie. I dawaj nam znac, jak sobie z tym wszystkim dajesz rade. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_kanada Re: no i szpital:(((( 05.12.06, 16:20 Bardzi mi przykro...trzymaj sie cieplo..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakasia17 Re: no i szpital:(((( 06.12.06, 17:03 Dzieki dziewczyny za slowa otuchy Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 kasiu 06.12.06, 17:29 jakbyś miała ochotę pogadać,odezwij się na gg. ja jestem u rodziców chwilowo i nie mam listy numerów... całuję Cię mocno i ściskam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 Re: no i szpital:(((( 06.12.06, 17:48 Bardzo mi przykro. Trzymaj się dzielnie dla Dzidziusia. <przytulam> Odpowiedz Link Zgłoś