Dodaj do ulubionych

w czym śpią...

13.12.06, 20:27
wasze dzieci??? u nas pajace nie wchodzą w grę sad, Kinga ich nie cierpi, no
chyba że będą mieć obcięte stopy. Na razie kima w welurowych cienkich
spodniach lub jak jest cieplej w krótkich spodenkach + body z długim
rękawkiem. Nigdzie nie mogę dostać takiej małej piżamki bluza+spodnie.
Obserwuj wątek
    • maretina Re: w czym śpią... 13.12.06, 20:29
      w pajacach obcielam stopy, kupilam tez dwie pizamki w h&m
      • azja811 Re: w czym śpią... 13.12.06, 22:05
        Myślałam ze tylko ja w dzisiejszych czasach jeszcze w pajacach obcinam stopy
        (w kryzysie moja mama też tak robiała) ale robie to tylko dlatego ze mlody ich
        nienawidzi, poza tym spi jeszcze w piżamkach, które kupilam w zwykłym sklepie z
        dziecięca odzieżą
        • maretina Re: w czym śpią... 13.12.06, 22:19
          a co ma z tymi pajacami robic?smile
          kiedy bylam w ciazy moja tesciowa tak sie cieszyla z tego, ze bedzie babci, ze
          kupowala wszystko w ilosciah hurtowych i we wszystkich rozmiarach. wiadomo- do
          zabawy nie wloze pajaca w rozmiarze 86, zabilby sie na podlodze a kapci nie
          zalozysz.... no i poza tym to kwal chlopaka, ktory pomyka w sponiach lub w
          rajtkach z kubusiem puchatkiem na pupiebig_grin
          pizamek zas nigdy za wiele.... to obcielam, niania sama z siebie pieknie podszyl
          i git!big_grin mam teraz z 6 kompletow do spaniasmile
    • kraabik Re: w czym śpią... 13.12.06, 20:38
      U nas body z krótkim rękawkiem + pajac. Tak sie rozkopuje w nocy, że czesto spi
      na wierzchu, a nie chce za bardzo grzać w sypialni, bo sie źle śpi, więc ją
      cieplej ubieram. Za ciepło tez jej nie jest, bo jak sie budzi spod przykrycia
      nie jest spocona. A piżamkę mieliśmy, ale już jest za mała. Fajna była
      • paulinka84 Re: w czym śpią... 13.12.06, 20:47
        Mój synek od pierwszych chłodniejszych dni śpi w piżamkach. mamy 2 z frotte, 2
        bawełniane. Czasami zakładam mu pajaca, ale ostatnio wpadł na pomysł rozpinania
        nap przy stopach i wyciaga stópki. Nie znosi skarpetek i czegokolwiek na
        nogach. dzisiaj moja mama kupiła mu kaftanik i śpioszki z frotte, żeby nóżki
        nie marzły. Przypomniały mi się czasy jak był malutki i tylko w kaftaniki i
        spioszki go ubierałamsmile Mój mały wielki mężczyznasmile

Piżamki z frotte kupiłam w hurtownii za 18złsmile
      • kamilla76 Re: w czym śpią... 13.12.06, 20:48
        u nas juz dawno Patryk spi w pizamce. kiedys zamawialam na allegro, chyba z
        firmy robert - byalam zadowolona, a teraz juz kupilam mu w auchan. z rozmiarem
        86-98 (bo takie nosi w zaleznosci od firmy) to nie ma problemu.
    • katarzynasg Re: w czym śpią... 13.12.06, 20:53
      pajace albo spodnie od piżamki i body z dlugim, rekawem, w bluzie od pizamki
      budzil sie prawie goly wszystko mu sie podciagalo i byl wyziebiony, czesto sie
      rozkopuje a jak ma bodziaka to nawet jak jest rozkopany to nie jest mu zimno i
      twardo spi
    • bomba001 Re: w czym śpią... 13.12.06, 20:57
      my spimy tylko w pajacach + body- nie zawija sie nie wylazi, oby jak
      najdłużejsmile)sama tez mam takiego pajaca i uwielbiam na zime.mozna kupic pajace
      bez stóp, czasami tez obcinam, nie ma dla nas znaczenia. ale lapiej ze
      stópkami, bo ja wyznaje zimny chów, w domu w nocy ok. 17-18 st. mieszkanie
      wielkie piec własny a ja skapa jestemsmile)
      • kaliaa Re: w czym śpią... 13.12.06, 21:28
        moja spi albo w pajacu welurkowym ze stopkami badz bez, albo w pizamce, albo w
        body z dlugim +za male spodnie welurowe dresowe. mala spi odkryta a w sypialni
        mam ok17-19 stopni, wiec jest naprawde chlodno. Oczywiscie nie zakladam pod
        pizamy body.
    • wroba Re: w czym śpią... 13.12.06, 21:33
      Body + pajacyk bawełniany+ śpiworek, lub body + pajacyk polarkowy. Oczywiście
      niczym innym go już nie przykrywam, w sypialni mam ok 19-20 stopni.
    • pati775 Re: w czym śpią... 13.12.06, 22:10
      pajace bez stop zakupilam w 5-10-15 za jakies smieszne pieniadze bo byla
      wyprzedaz
      pod tym body z dlugim rekawem
      spiworek bez rekawkow dlatego wiec dwa dlugie rekawy mu zakladam
      kaloryfer skercony wiec nocy jak ide spac przykrywam go jeszcze kocem bo sie
      sypialnia bardzo wychladza i mlody ma chlodne plecy-kark
    • agnieszkaela Re: w czym śpią... 13.12.06, 22:18
      Body z dluhim rekawem i dol od pizamy. Za bardzo sie wierci w nocy, aby spac w
      pizamie-cale plecy wtedy ma gole. I body i pizama z bawelny, bez skarpetek na
      nogach. W pokoju jest w nocy chlodno 17-18.
      • ninjo Re: w czym śpią... 14.12.06, 10:44
        Natalka tak samo, spi w body z dlugim rekawem i dole od pizamki. sie rozkopuje
        bardzo i w zasadzie przez wieksza czesc nocy spi bez przykrycia (juz spiworka
        nie lubi), ale mimo, ze jest chlodno w jej pokoju, to zawsze ma cieple stopki i
        reszte tez. Ma sporo sadelka i bardzo rzadko jest jej w ogole zimno.
        Czasami spi w pajacyku bez stop
    • bonkreta Re: w czym śpią... 14.12.06, 00:09
      W pajacach bez stóp. Wcześniej miał z 5-10-15, ostatnio kupiłam w H&M. Na to
      śpiworek, z którego rano sam wyłazi, więc dwuczęściowa piżamka by się nie
      sprawdziła, zaraz by był goły wink
    • 1a6 Re: w czym śpią... 14.12.06, 08:14
      moj mati spi tylko w bawełnianych pajacykach,rozokopuje sie i wogole spi bez
      przykrycia,przykrywam go chyba ze 100 razy. ale zaraz to samo.
    • asia_mod Re: w czym śpią... 14.12.06, 08:43
      Miłosz śpi w pajacyku bez stóp. Kupiłam w 5 10 15. Też nie lubi jak ma stopy
      zakryte, wykopuje się wtedy jak nie wiem. W ciagu dnia śpimy w piżamkach.
      Piżamki w nocy odpadaja, bo mały miał często gołe plecy.
      • robin2510 Re: w czym śpią... 14.12.06, 10:07
        będę musiała podejsc do 5-10-15 lub do h&m za tą piżamką albo obetnę stopy w
        pajacu , kinga nie cierpi jak w/w niektóre dzieci spać z zakrytymi stopami,
        skarpety ostatnio sama ściąga w nocy.
    • aniapatryk Re: w czym śpią... 14.12.06, 10:11
      Moj spi w pizamce z gołymi stopkami i na dodatek non stop sie odkrywa,nie
      cierpi spac pod przykryciem
    • ninjo Re: w czym śpią... 14.12.06, 10:45
      Natalka ma pizamki early days. Np. tu sa na Allegro. Sa sliczne, w zasadzie
      gory od pizamki uzywam jako bluzeczek:

ssl.allegro.pl/item147617629_pidzamy_early_days_super_okazja_najnizsza_cena.html
    • monika9710 Re: w czym śpią... 14.12.06, 11:41
      sonia już od dawna śpi w pidżamach. wczoraj kupiłam jej kolejną na 92. Śpi w
      skarpetkach, bo badzo się odkrywa.
      • patoga Re: w czym śpią... 14.12.06, 15:46
        Alicja śpi w pajacu bez rękawów - niestety z rękawkami nigdzie nie mogłam
        znaleść na jej rozmiar. Do tego bluzeczka.
        Na początku też nie cierpiła spać w pajacu, wściekała się, ciągała za stópki.
        Ale po kilku nocach jest już ok. Zakupiłam więc dodatkową sztukę na wymianę smile
        Młoda śpi odkryta w nocy, nie cierpi kołder, kocy, wszystkiego co ją okrywa,
        odrazu się budzi.
    • tin_t Re: w czym śpią... 14.12.06, 19:54
      w piżamie: ma ze 3 pary. albo w pajacu, ale bardziej się wtedy wierci.
    • mama_ania77 Re: w czym śpią... 20.12.06, 00:35
      Mój śpi w bawełnianym pajacu bez stóp (H&M), stopy musi mieć odkryte, bo
      inaczej nie zaśnie i śpi z reguły na kołdrze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka