19.12.06, 22:24
Ach, co to było za cudowne ubieranie choinki! Mały aż piszczał z
radości.Kupiłam bombki nietłukące i choinka ze świerku kaukaskiego(nie
kłuje).Rewelacja.Bawił sie najpierw bombkami, poem chodził do choinki i
zdejmował z nij bombki i zakładał.Cudowne chwile, naprawde!!!!
Obserwuj wątek
    • thmwag1 Re: choinka 20.12.06, 08:30
      No my sobie tę przyjemność zostawiamy na sobotę. Choć trochę się boje, ze u nas
      ta zabawa aż tak pokojowo nie przejdzie. Do tego nasz kot też uwielbia rozbrajać
      choinkę z zabawek. Więc tym razem biedula będzie miała więcej chętnych do zabaw
      z jej gałązkami smile Dodam, że też stawiam na nietłukące ozdoby bo widziałam już
      Olafka w akcji ze ściąganiem bombek z tych metalowych zawieszek i niewiele
      brakowało aby cudo zostało zgniecione w małej łapce smile
      • asia_mod Re: choinka 20.12.06, 09:39
        My ubieraliśmy choinkę wczoraj. Niestety nie wszystkie ozdoby mam nietłukące i
        trochę musieliśmy nadzorowac juniora. Wszystkie bombki sa całe, światełka też,
        bo te chyba najbardziej mu sie podobają. Choinka ogólnie wzbudza w nim
        entuzjazm, bo od razu opowiada, pokazuje jaka jest i wysoka i w ogóle. Miłe
        chwile, już nie moge doczekać się tych świąt, pracuję do piątku włacznie, wiec
        tymbardziej wyczekuje ich. A w zeszłe święta chrzciliśmy synka, a było to tak
        niedawno...
        • ania2425 Re: choinka 20.12.06, 12:47
          my tez chrzcilismy nasza Maje w zeszle swieta, niesamowicie szybko nam ten rok
          przelecial smile)
          a u nas okazalo sie ze wiekszym powodzeniem niz ubrana choinka ciesza sie
          lampki -gwiazdki wiszace w oknach. Mala wdrapuje sie na parapet, kaze sie
          podnosic i potrafi sie nimi bawic i podziwiac bez konca smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka