Gość: Gosia IP: *.lot.pl 02.06.06, 17:49 Mam pytanie gdzie jest dobre lun najlepsze według Was sushi w Toronto. Lece tam niedługo i chciałabym zjeść. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Sushi w Toronto 02.06.06, 18:14 jezeli juz jestesmy w temacie rybnym, to ja bym prosil o jakies dobre lokale serwujace fish tacos Odpowiedz Link Zgłoś
syswia Re: Sushi w Toronto 03.06.06, 02:44 Niezle sushi serwuja w KI, restauracja miesci sie w samym centrum w budynku BCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re co prawda to nie wskazanie restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 09:19 ale może być przydatny lokalny index: www.redtoronto.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mojeza Re: Sushi w Toronto IP: *.springdale.dyn.personainc.net 03.06.06, 10:45 Trudno mi powiedziec gdzie jest najlepsze sushi. Moja ulubiona japonska knajpa to GINKO na Dixon Road w Etobicoke: www.where.ca/toronto/guide_listing~listing_id~3706.htm Odpowiedz Link Zgłoś
evitka11 Re: Sushi w Toronto 03.06.06, 23:51 pyszne sushi, moim zdaniem najlepsze jakie jadłam w Toronto jest w małej restauracji na Bloor St, niedaleko Future Bakery, jak mi sie nazwa przypomni to dam znac :) ale naprawde jest bardzo OK, tanio i smacznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichi Re: Sushi w Toronto IP: 74.12.152.* 04.06.06, 23:30 Najlepsze? Sa rejony w TO, gdzie w co drugich drzwiach jest japonska knajpa albo nalezaloby powiedziec knajpa z japonskim menu prowadzona przez Chinczykow lub Koreanczykow - wejdz sobie na jakies websites z restauracjami TO i znajdziesz tego od groma - google.ca zawsze pomocne i wiecznie zywe! Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Sushi w Toronto 06.06.06, 06:05 alez te porady korzystania z googla zgrzytnie na mnie dzialają grrr ;P a ja polecę swoją absolutnie ulubioną 'japońszczyznę' ;) Daily Sushi - przy stacji metra College. To jest dokladnie 20 Carlton Street - czyli pólnocno wschodni róg skrzyżowania Yonge-College/Carlton czynne codziennie 11:00 - 23:00 w niedzielę 17:00 - 23:00 Pozdrowionka i smacznego!:) Odpowiedz Link Zgłoś