Dodaj do ulubionych

źle się czuję

03.01.07, 09:15
bolą mnie cały kręgosłup i stawy- biodrowe i nei tylko. znowu zaczęły mnie
boleć dłonie, bolą mnie stopy.nie mogę się zebrać żeby coś konkretnego zrobić,
chyba że jest to coś dla maleństwa albo ogólnie z domkiem związane- w
poniedziałek sprzątaliśmy z mężem balkon i aż się rwałam do czegoś jeszcze..
ale poza tym to nei mogę spać- najpierw zasnąć a potem się budzę- bez
powodów..sad w ogóle jestem rozlazła, ledwo się ruszam- jak chodze to mnie boli
podbrzusze, a czasem cały brzuch. ogólnie jest mi "do bani" sad
buuuusad
Obserwuj wątek
    • amagda80 Re: źle się czuję 03.01.07, 09:23
      neko, masz swiete prawo (tak jak my wszystkie) miec juz dosc; pamietam jak rok
      temu o tej porze marzylam zeby juz teraz urodzic (mialam termin na 26.02)bo nie
      moglam sie doczekac malenstwa i samopoczucie tez fatalne- ciezko, grubo,
      wszystko klulo, bolalo; jedyne na co mialam sily to przekladanie w te i z
      powrotem ciuszow, kolderek, lozeczka, wozka itdsmile)niestety pewnie juz do porodu
      tak bedzie wiec musisz....cierpliwie sama z soba wytrzymac smile) pozdrowienia!
      • nekokoneko Re: źle się czuję 03.01.07, 09:26
        no wiemsad ale juz nei moge.. siedzenie to tez problem bo od razu kregoslup bolisad
    • mikasara Re: źle się czuję 03.01.07, 10:32
      trzymaj się. to już końcówka. świetnie Cię rozumiem i myślę, że podobne objawy
      lub nieco inne równie uperdli.. ma 90 % z nas. przez ostatnie 3 tygodnie
      przybrałam połowę tego co przez poprzedni okres ciąży. a na dodatek z powodu
      skórczów lekarz znowu każe mi leżeć, jeśli nie chcę wcześniaka, a ja chę
      urodzić w teminie, bo to najlepsze dla maluszka. w ten sposób usprawiedliwam
      swoją "misję i poświęcenie". pozdrawiam.
      • mikasara Re: źle się czuję 03.01.07, 10:35
        sorry za "skórcze", jakoś tak źle mi wyszło
        • kutikula11 Re: źle się czuję 03.01.07, 10:45
          Witajcie...ja też nie najlepiej z samopoczuciem....biodra bolą jak nie wiem, a
          do tego okropnie (w nocy zwłaszcza!!)bolą kolana i nadgarstki, czuję się jak
          słon, puchnę, dycham..masakra..no ale jeszcze kapkę, sie pocieszam...z drugiej
          strony jak pomysle o porodzie, to tak się boję..z jednej strony nie moge
          doczekac się, kiedy przytule swojego chrupeczka, a z drugiej..wrrrr...boje
          boje...jeszcze wczoraj na szkole rodzenia położna mówi..: ,,Drogie Panie, nie
          ma co sie oszukiwac , boli jak cholera...."to już mi słabo się zrobiło..no ,ale
          co tam...trzeba jeszcze troszkę wytrzymać;o) pozdrawiam Was ciepło i
          wszystkiego dobrego ;o)
          • gitara13 Re: źle się czuję 03.01.07, 10:53
            Dziewczyny, witam w klubie zle sie czujacych...
            mnie ciezko to jest od 2 miesiecy smile))
            ale ostatnio to juz drama, ledwo człąpie, bo to chodzeniem nie jest, pobolewa
            mnie brzuch od dwoch dni, na szczescie dzis wizyta u giny, to zobacze, czy
            wszystko dobrze.
            aha, i ja mam zalecenie, zeby duuuzo lezec sad
            tez odliczam dni, jutro poczatek 35-go tygodnia.

Aleksandra
    • dziubasek_ona źle się czuję 03.01.07, 11:17
      Ja ostatnio też zaczęłam się źle czuć uncertain Podbrzusze boli, pachwiny bolą, jestem
      ociężała - w nocy jak próbuję się przewrócić na drugi bok to się nastękam za
      wszystkie czasy. Mąż dziś rano na dzień dobry powiedział: "Co się dzieje, pół
      nocy stękałaś" smile Juniora ruchy już czasami sprawiają mi ból. Mojej rodzince
      powiedziałam, że się rozmyśliłam - rezygnuję z ciąży i z porodu wink hehe!
      DZIEWCZYNY OBY DO LUTEGO! Powodzenia, pzdr, Gosia.
    • niuta_s Re: źle się czuję 03.01.07, 11:29
      dla mnie noce to masakra, nie mogę spać, jak nie do łazienki, to stoję przy
      otwartym oknie i się inhaluję(mój maluch wpycha się w żebra i przeponę, mam
      probleby przez to z oddychaniem), śpie średnio 5 godzin na dobę... zamiast
      chodzić to się turlam, stopy mi tak puchną że tylko jedną parę butów mam w
      obwodzie - i nie są to buty zimowe, więc cieszę się że nie ma śniegu. Ja mam
      problemy z ciśnieniem..
      ech jeszcze 1 m-c, tylko czemu się tak ciągnie
      • donzab81 Re: źle się czuję 03.01.07, 11:34
        No ja to dzisiaj też ciężką nocsad miałam kręgosłup,ręce -ból,a do tego jeszcze
        gardło.Całą noc nie spałam i się męczyłam.Jeszcze troszeczkę musimy się
        pomęczyćsmile
        • mysz76 Re: źle się czuję 03.01.07, 13:26
          mnie dopadło przeziebienie,gardło teraz jeszcze katar i wogóle masakra.
          Jutro ide do gina ale nie moge dzis nic brac bo biore fenoterol-rece mi opadaja.

A jeszcze mąż mówi ze go gardło smyra buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nie mam juz siły

• kamilka1979 Re: źle się czuję 03.01.07, 13:47

Oj tak ,teraz to już zaczyna być ciężko.A na dodatek mój mąż zmienił pracę ,cały
            czas wyjeżdza.Raz na 3 dni ,raz na 4 ,a ostatnio nie było go tydzień.
            Ja sama z 2,5 letnim Bartkiem(dobrze ,że chociaż psa rodzice mi zabierają,bo
            chyba bym oszalała jak bym musiała zasuwać z psem i z dzieckiem,na spacerki
            kilka razy dziennie)Ale co tam gadać ,łatwo mi nie jest .Nie przetłumaczę tak
            małemu dziecku,że się źle czuje i nie wyjdziemy na spacer,albo żeby zajeło się
            sobą ,bo ja muszę się położyć.
            Teraz jak sobie wspominam pierwszą ciążę to wzdycham z rozrzewnieniem.Mogłam
            robić co chciałam i kiedy chciałam....
            • nekokoneko Re: źle się czuję 04.01.07, 13:16
              kurcze..skurcze wczoraj mialam troche silniejsze i trudniej mi przyszlo
              "rozluznienie" się..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka