Dodaj do ulubionych

NIE WOLNO....

03.03.07, 21:48
jak uczycie swoje pociechy ze czegoś nie można dotykac, ruszac itd. ja mówię swojemu Mateuszkowi ze czegos nie wolno to spojrzy na mnie i za chwile robi tosamo, albo ściemniaze zajmuje się czyms innym i za chwile robi to samo. a jak groże mu palcem to robi mi pa pa smile
Obserwuj wątek
    • jaga241 Re: NIE WOLNO.... 03.03.07, 22:44
      chyba tylko powtarzać milion razy to w końcu przestanie ich interesować to co
      zabronione.

Swoją drogą fajnie z tym papa, moja Olka robi papa i jak wszyscy mają straszną
      radochę to się cieszy i powtarza!
    • gosika78 Re: NIE WOLNO.... 04.03.07, 09:29
      MOja przez chwilę sprawiała wrażenie że słucha, ale to przeszłość. Chyba wie o co chodzi ale za nic ma to sobie...
      Dla odmiany jej odpowiedzią na wszystko jest pokazanie lampy i mówienie "ba-pa" smile
      • anulkas86 Re: NIE WOLNO.... 04.03.07, 11:08
        Ja mówię po prostu nie wolno, ewentualnie "to jest fuj", jak chce coś zjeść nie
        dozwolonego. Ale mały w zupełności się tym nie przejmuje. A jak mu kiwam palcem
        to strasznie się cieszysmile
    • ada1122 Re: NIE WOLNO.... 04.03.07, 16:33
      u nas to samo.. myśle ze ona doskonale wie co znaczy "nie wolno".. ale reaguje
      "nie wolno" czyli "szybko".. i z zadziorną minką coraz szybciej to robi np
      ciągnie za kabel i patrzy co my na to...... sad
    • emmilka Re: NIE WOLNO.... 04.03.07, 20:28
      he he no to mam podobnie... tylko jak nie wolno nei skutkuje to musze
      wstac/przyjsc/zabrac... staram sie tego przestrzegac, choc efekty mizerne...

moze kiedys zaprocentuje wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka