Dodaj do ulubionych

Szansa na sukces

24.03.07, 15:15
Jutro w "Szansie..." będzie występował starszy syn mojego małża. Dla naszej rodziny to duze przeżycie, dlatego ogłaszam wszem i wobec...
Obserwuj wątek
    • moopsenia Re: Szansa na sukces 24.03.07, 21:00
      To zdradź nam proszę, jaka piosenkę będzie śpiewać, żebysmy wszyscy mogli go
      skojarzyć z Wamismile
      A nie uprzedzisz werdytktu i nie powiesz nam jak mu poszło??
    • kaliaa Re: Szansa na sukces 24.03.07, 23:07
      alfa to super, my tez Wam kibicujemy!
    • smeagoul Re: Szansa na sukces 25.03.07, 08:55
      będę ogladała- i napisz napisz jaka to piosenka bedziesmile zebyśmy go nie pomyliły
      z innymi uczestnikami- trzymanie kciuków masz gwarantowanesmile
      • asmi7 Re: Szansa na sukces 25.03.07, 11:33
        Z przyjemnością bedziemy oglądać i kibicować, tylko napisz nam jak ma na imię
        lub jakiś inny znak rozpoznawczy, zebyśmy wiedziały na 100%, ze to TEN smile
        • alfa36 Re: Szansa na sukces 26.03.07, 14:03
          Nie ma mnie w domu, nie doczytalam więc co pisalyście. Młody występowal jako
          ostatni, a jak uwaznie slychalyscie, to pozdrawial półtorarocznego Kubusia. I
          to byl znak rozpoznawczy. Moim zdaniem zaśpiewal nieźle, choć nie zdobyl
          uznania jury. Pozdrówka dziewczyna. Ja z Jakubem odpoczywam u dziadków, ale
          wkrótce wracam do domu.
          • pati775 Re: Szansa na sukces 26.03.07, 21:00
            ja widzialam ten odcinek, bo moja tesciowa namietnie oglada "SnS" wiec
            mimochodem tez widzialam
            Adrian zaspiewal fajniesmile Mi sie podobalo smile
            Slyszalam te pozdrowienia dla 1,5 rocznego Kubusia smile))

Ale uwazam ze werdykt byl co najmniej seksistowiski na maxa bo wyroznienie
            dostala blond lala z big cycem (bez urazy) ale kto widzial ten wie o co chodzi
            i jeszcze ten tekst dwuznaczny przy uzasadnieniu "wyroznienie dla Pani co nie
            potrzebuje mikrofonu do spiewania bo sama ma naturalny sprzet naglasniajacy" -
            zenada !!!
            Szczerze mowiac myslalam ze to Adrian dostanie wyroznienie
            Ale i tak gratulacje !!!
            • alfa36 Re: Szansa na sukces 27.03.07, 22:12
              Mimo wszystko bardzo sie cieszymy. Młody otrzymał mnóstwo gratulacji. Ba... ksiądz w kościele ogłosił, żeby dzieciaki oglądały (mlody spiewa w chorze koscielnym). A w domu mowimy na niego GWIAZDA. A co do werdyktu. Byłam..., widziałam... i pozostawię bez komentarza. Dobrze, że nasz nastolatek potraktował występ jak zabawę (większośc rzeczy tak traktuje).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka