olazur 13.04.07, 17:38 Stosowałyście? Zastanawiam się czy warto kupić bo mam już dość mojego wielkiego brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blumch Re: Pas poporodowy 13.04.07, 18:42 ja sie zbieram do zakupu i tak mi schodzi. Pas pani teresy czy cus takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Re: Pas poporodowy 13.04.07, 20:29 ja mam taki Pani Teresy ale nie wiem czy to faktycznie cos daje noszę trochę w ciągu dnia - brzuch ścisniety i tyle efekt może później będzie widoczny? Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 w szpitalu mi lekarze mowili 14.04.07, 10:56 ze trzeba miesnie brzucha same pobudzic do dzialania i mam pasa nie stosowac. duzo wstawan z łózka mi efekt przyniosły. Nie stosowałam pasa, ale skłony w wolnych chwilach robię, albo jak mała trzymam na rekach to sobie tanczymy, krece biodrami POMAGA naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 hm 14.04.07, 20:28 dla mnie też się nie sprawdził, jak go założę to nie mieszczę się w spodnie moim zdaniem nie warto kupować Odpowiedz Link Zgłoś
roka76 Re: Pas poporodowy 14.04.07, 21:31 wiele osob mnie namawialo i przekonywalo, ze trzeba nosic pas, no i kupilam te cala "Terese" wydalam prawie 50 zl i lipa niewygodnie, pas sie marszczy, wylazi spod ubran, a efektow nie widac jak juz kupowac, to trzeba dokladnie sprawdzic rozmiar, bo ja chyba kupilam za duzy i dlatego nie jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
nekokoneko Re: Pas poporodowy 16.04.07, 13:28 taki pas ponoć tylko "rozleniwia " miesnie. bo nei sztuka jest scisnac brzuch ale chodzi o pobudzenie miesni a nei upychanie faldek.. Odpowiedz Link Zgłoś
amagda80 Re: Pas poporodowy 16.04.07, 14:59 nie kupuje pasa; nie karmie wiec stosuje dietke wiosenna- tzn tylko nowalijki i pieczywo chrupkie: jem tylko salatki i zadnych obiadow ani jedzenia wieczorem; do tego czerwona herbata i tabletki bio-slim CLA z ziel herbata; no i oczywiscie codzienne brzuszki-normalne i skretne; a jak nosze mala to skrecam biodra ) i serum wyszczuplajaco-ujedrniajace na brzuszek; stosuje to wszystko od tyg, nie wiem ile na wadze ubylo ale po obwodzie brzuszka widze ze calkiem nezle idzie )) Odpowiedz Link Zgłoś