novinka_78 26.05.07, 07:04 Witam z rana w dniu naszego święta i życzę duuuużo radości ze swoich bobasów A takimi DZIEŁAMI będziemy się za jakiś czas zachwycać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota123 dzień Matki rulezzzz!!!!!!!! 26.05.07, 09:04 ja z inicjatywy Julki zostałam z samego rana obdarowana prezentami własnoręcznie robionymi i mam dziś dzień lenistwa - nic robić nie muszę Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: dzień Matki !!!!!!! 26.05.07, 12:12 Wszystkiego naj naj naj naj lepszego dla Nas Mamusiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ja moze w przyszłym roku dostane jakieś arydzieło Oskarka -jak bedzie chodził do przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: 26 maja 26.05.07, 21:18 Mamuśki, ja również Wam i sobie życzę wiele radości z macierzyństwa! Życzę nam tego, byśmy szczęśliwe mogły patrzeć jak wspaniale rozwijają się nasze bobasy, a jednocześnie byśmy mogły realizować się także w innych dziedzinach życia. I dużo pogody ducha na każdy dzień!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nhania Re: 26 maja 26.05.07, 22:29 moja córcia dzisiaj jak na wyjątkowy dzień przystało- obudziła się o 4:20 i juz nie chciała spać tylko sie bawić i gadać z mama a później wpadł do domu tata dał Antosi bukiecik małych kwiatków dla mamy (czyli dla mnie -jak jak lubie tak o sobie mówić) i uciekł dalej do pracy wszystkiego naj dla najMAM Odpowiedz Link Zgłoś