Dodaj do ulubionych

Oddałam swoje dziecko...

30.05.07, 10:04
...hehe pewnie każda z Was pomyślała, że gdzieś je zostawiłam big_grin
Nie nie! Nigdy!

Do czego zmierzam ;D

Zostawiłam juniora na dwie noce z babcią i pojechałam na drugi koniec Polski
na pogrzeb. Ciągle myślałam o moim synku - a On był smutny i ciągle spał -
czekał na mamę wink
Nie mogę się nim nacieszyć, wycałowałam Go od góry do dołu smile Bardzo się za
Nim stęskniłam - i tak pomyślałam - jak to można oddać swoje dziecko - ja bym
sfisiowała...!

Czy któraś z Was odważyła się zostawić swoje dziecko z kimś z rodziny? Czy
tylko ja taka matka? wink
Obserwuj wątek
    • polka_80 Re: Oddałam swoje dziecko... 30.05.07, 10:55
      jak trzeba to trzeba
      ja na razie zostawiałam małego tylko żeby wyskoczyć po zakupy, ale i tak ciągle
      myślałam co z nim jest
      jestem w stanie sobie wyobrazić jak musiałaś za nim tęsknić
    • thaigirl Re: Oddałam swoje dziecko... 30.05.07, 11:12
      A ja słyszałam jakiś czas temu jak moja teściowa powiedziała do mojego synka:
      szkoda, że jesz cyca bo byś został z babcia u babci na noc. .... no i wtedy
      pomyślałam: bardzo dobrze, że jesteś na cycu i ... jeszcze długo będziesz! Nie
      byłam i nie jestm gotowa, żeby się rozstać z dzieckiem nawet na noc. No i mały
      miałby zostać u teściowej..., ale to już inna sprawa. Ale ja to chyba troche
      zaborcza jestem. Chociaż z drugiej strony jakbym tak ulegała mamie, teściowj i
      wszytskim ciotkom, to nie wiem co by się stało. Generalnie mam stado kobiet w
      rodzinie w wieku koło 60-tki z trzecią falą instynktu macierzyńskiego a Jaś
      jest jedynym dzieckiem w rodzinie...
      • misia9944 Re: Oddałam swoje dziecko... 30.05.07, 16:43
        JA narazie nie zostawilabym dziecka z kims na noc (mimo ze karmie butelka...jakos nie jestem gotowa)
      • cannella Re: Oddałam swoje dziecko... 30.05.07, 18:11
        Co to jest trzecia fala instynktu macierzyńskiego?
      • rengur Re: Oddałam swoje dziecko... 31.05.07, 11:10
        A może teściowej chodziło tylko o to żeby dać ci wypocząć chociaż przez 1 noc.
        Też bym nie chciała bo zamiast spać rozmyślałabym czy wszystko OK. Ale ona
        chyba chciała dobrze?
        a poza tym to Ania za miesiąc pojedzie do babci na noc bo my idziemy na
        wesele smile
    • dziubasek_ona ETAM 30.05.07, 17:50
      jak byście musiały to byście zostawiły smile))
    • sorriso77 Re: Oddałam swoje dziecko... 31.05.07, 11:15
      o kurka!!!!!! a to ze mnie matka-ja od 2 miesiecy regularnie zostawiam małego
      co tydzien od piatku do sobotniego wieczoru u tesciowej i dobrze mi z tym.
      Odpoczywam od słodkiej mordki... Łapię oddech, ide z chłopem do kina, na kawe,
      nagadać się. Ja szczęśliwa,tesciowa szczęśliwa..NA poczatku chciałam wracac co
      chwile do małego, teraz czekam z utesknieniem na piatek - to jest po prostu
      czas dla mnie, a i mysle, że synowi tez dobrze zobaczyc inna buzie niż mamy...
      Chociaz tak sobie myśle, ze u mojej mamy nie zostawiłabym go.
    • thaigirl Trzecia fala instynktu 31.05.07, 16:37
      macierzyńskiego - ja to tak nazwałam - mamuśka i ciotki aż się rwą do małego.
      Strasznie, tak jakby właśnie przeżywały skomasowany najazd uczuć macierzyńskich
      po raz trzeci. A na poważnie zostawiam dziecko z mama, ale nie na noc. Jezszcze
      na to za wczesnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka