aga_lub_marcin 13.06.07, 08:38 Ja zaraz lece,bo potem to okolo 18,a i tak goraco juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia9944 Re: w jakich godzinach chodzicie teraz na spacery 13.06.07, 08:45 ja mam dzis tyle roboty ze watpie ze wogole wyjdziemy a spacer ;/ chyba dam mala na balkon, a ja mam gotowanie, sprzatanie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzbar Re: w jakich godzinach chodzicie teraz na spacery 13.06.07, 08:59 Zwykle wychodziłam ok 10, ale teraz chyba będę chodzić dopiero koło 18-tej. Ten upał jest nie do zniesienia. Narazie od tygodnia i tak siedzę w domu bo starsza jedzie na antybiotyku Odpowiedz Link Zgłoś
uzzak Ach życie na wsi 13.06.07, 10:32 My mieszkamy pod samym lasem i upał nie jest aż tak straszny jak w mieście - zawsze chłodny powiew od lasu i cień. Na spacary chodzę rano (przed 11), a potem pod wieczór razem z mężem. Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: w jakich godzinach chodzicie teraz na spacery 13.06.07, 11:12 A my w ogóle w te upały nie wychodzimy. Koło nas nie ma w ogóle cienia, więc nawet rankiem albo pod wieczór jest nie do wytrzymania. Na szczęście balkon mam od północnego-wschodu, więc tak po 11 jest w cieniu i wystawiam małego w wózku na spanie. Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 Re: w jakich godzinach chodzicie teraz na spacery 13.06.07, 21:36 jak się rano zdąrzę do jako takiego wyglądu doprowadzić to juz nawet o 8 rano śmigamy a potem 17-18 drugi raz Odpowiedz Link Zgłoś