jasmarta 25.04.06, 10:51 Jestem mamą rocznych trojaczków i wreszcie mam czas troszkę poszperać w internecie. Chętnie podzielę się wrażeniami z innymi rodzicami trojaczków. Zapraszam również na naszą stronę www.trojaczkisc.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia65 Re: trojaczki 25.04.06, 21:51 Hej, Przede wszystkim serdeczne gratulacje. Nie ma to jak trojaczki. Witaj na Forum. Moje trojaczki maja pol roczku. Mam trzy dziewczynki, Krysie, Zosie i Natalke. Slodkie i ... grzeczne, choc kosztowalo to troche cierpliwosci i konsekwencji, hi, hi... Jaka u Ciebie "kombinacja"? Bo u mnie blizniaczki jednojajowe i do tego jeszcze jedna trojaczka. Wlasnie ucza sie jesc z lyzeczki i calkiem niezle im idzie. Ostatnio nawet slinikow nie musialam zmieniac, choc fakt faktem, deserek owocowy podpasowal dziewczynkom niesamowicie. Napisz troche o sobie i swoich pociechach. Pozdrawiam serdecznie, Karolcia z Natalka, Zosia i Krysia ur. 10.10.2005. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmarta Re: trojaczki 25.04.06, 22:04 Moje pociechy są "trzyjajowe", dwóch chłopaków i jedna dziewczynka. Z grzecznością u nich jest różnie, są trochę rozpieszczone, ponieważ pomagają mi rodzice i teściowie. W tej chwili jedzą już prawie wszystko, ale kosztowało nas to trochę pracy. Urodziły się jako wcześniaki (33 tydz.), ale nie mieliśmy żadnych problemów zdrowotnych z tego powodu. Teraz już biegają i zaczynamy pierwsze piesze spacerki. w tej chwili mają skończone 14 miesięcy i muszę powiedzieć,że kawał drogo za nami. Życzę powodzenia i cierpliwości, serdecznie pozdrawiam dzieciaczki. Odpowiedz Link Zgłoś