Dodaj do ulubionych

Roadster Duo firmy Hauck

22.09.06, 13:18
czy ktoś miał ten wózek? Na zdjęciu nawet mi sie podoba, ale czy nie jest za
ciężki? Macie jakieś doświadczenia z tym wózeczkiem?
Będę wdzieczna za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • blizniaki14 Re: Roadster Duo firmy Hauck 22.09.06, 16:40
      Waży 16 kg, są wóżki co i 24 kg ważą!! ja sie nad nim zastanawiam wink
      • tusia21 przeczytajcie!!! 22.09.06, 18:58
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=574&w=44551733&a=44567327
        Za to bardzo dobre opinie ma mothercare
        • blizniaki14 Re: przeczytajcie!!! 22.09.06, 19:29
          Ja mam Haucka dla pojedynczego dziecka, rozkłada się do pozycji całkiem leżącej.
          Poza tym moje dziecko nie śpi w wózku tylko w domku w łóżeczku wink Motercare jest
          fajny z tym że dużo droższy i nie minus jak na taką firmę jeden kolor do wyboru
          czerwony (nie lubię czerwony wózków) w tej cenie mogłyby być nosidła a nie tylko
          takie śpiworki... poza tym super. My się nad nim zastanawialiśmy, babka ze
          sklepu miała zadzwonić do dystrubutora czy nie można by innego koloru. Na str.
          angielskiej też jest tylko czerwony sad ech...
          a co z tym ABC Designed
          • betka111 Re: przeczytajcie!!! 22.09.06, 21:29
            dzięki za odpowiedzi. Szkoda, bo wygląda ładniesad. Trudno chyba musze poczekać
            do wiosny i kupić coś na małych kołach bo inne z dużymi strasznie drogiesad A
            macie coś sprawdzonego na małych kołach? (jeden obok drugiego)
            • blizniaki14 Re: przeczytajcie!!! 22.09.06, 21:38
              zawsze można kupić używany teraz jest fajny ABC design z nosidełkami na allegro...wink
          • gocha129 Re: przeczytajcie!!! 22.09.06, 21:38
            Co do pozycji rozkładania Haucka to chodzi o to że nienadaje się dla noworodków
            trzeba dokupić nosidła bo oparcia są pod dużym kątem. Mam go 6 miesięcy koła
            przednie i tylne latają (przednie to koszmarnie). Może pojedyńczy wózek się
            sprawdza ale ten dla blizniaków to szajs.
            • blizniaki14 Re: przeczytajcie!!! 22.09.06, 21:39
              a może... ale to raczej jasne że dla maluchów trzeba dokupić nosidławink trudno by
              było je wozić bez. ale ja chciałabym go kupić jako spacerówkę.
    • kasia.czw Re: Roadster Duo firmy Hauck 23.09.06, 21:52
      Witam. Jeździmy Hauckiem od miesiąca i jestem średnio zadowolona. Po pierwsze
      materiał moim zdaniem jest beznadziejny - cienki i przemakający a po drugie
      przednie koła chyba już zdążyły się powykrzywiać. Jak mam odblokowane skrętne
      koła i jadę prosto wózek cały się trzęsie , jak blokuję koła jest ok.
      Wątpię w to że wózek wytrzyma do końca wózkowej kariery moich małych fasolek.
      Pozdrawiam.
      • vikas Re: Roadster Duo firmy Hauck 24.09.06, 10:07
        Witam!My też od miesiąca jeżdzimy taką spacerówką.Moje
        zadowolenie okreslam na 4.Skrzypi i ma mało elastyczną raczkę koła niezablokowane latają jak wściekłe,ale po wcześniejszym Mikado na dużych pompowanych kołach trudno jest się przestawić.Rekąpensatą jest
        to,że dziewczynki lubią ten wózek.
        • fazi35 Re: Roadster Duo firmy Hauck 25.09.06, 12:53
          dziewczyny wszystkie haucki mają wadliwe kółka przednie. mój wózek je miał,
          wózek kuzynki też, oba wózki po ciężkiej walce zostały wymienione i oba nowe
          wózki po tygodniu nadawłay się do śmieci.
          Jeśli mogę coś doradzić to:
          -jeśli widzicie ze cos sie dzieje z kółkami nie jeźdzcie daleko, cięzko wrócić
          z wozkiem pod pachą i 2 dzieci na plecach wink
          -jeśli macie możliwość zamówcie inne kółka-można dopasować z innych wózków, ja
          zamówiłam po znajomości całe aluminiowe-teraz wózek jeździ rewelacujnie
          -jeśli wózek sie zepsuje reklamujcie go w sklepie! nie dajcie się odsyłać do
          serwisu w Koninie! dzwońcie, straszcie sądem bo przeciągają w nieskończoność
          a najlepiej sprzedajcie i kupcie inny sad
          np ABC który bardzo milo wspominam
          • gocha129 Re:Pytanie do fazi35 25.09.06, 13:05
            Z jakiego wózka dopasowałaś kółka??????
            • fazi35 Re:Pytanie do fazi35 25.09.06, 14:18
              Gosia te kółka co miałam dałam do zakładu gdzie zrobili mi pełną aluminiową
              felgę, a na nią nałożona jest opona oryginalna. Wygląda całkiem fajnie,
              kosztowało 350zł więc kołka wartości 1/3 wózka ...
      • fazi35 Re: Roadster Duo firmy Hauck 25.09.06, 12:54
        aha jak przednie kolo boksuje sprawdzcie szprychy, trzeba je regularnie
        dokręcać, bo jak wypadnie to już po kółu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka