betka111 22.09.06, 13:18 czy ktoś miał ten wózek? Na zdjęciu nawet mi sie podoba, ale czy nie jest za ciężki? Macie jakieś doświadczenia z tym wózeczkiem? Będę wdzieczna za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blizniaki14 Re: Roadster Duo firmy Hauck 22.09.06, 16:40 Waży 16 kg, są wóżki co i 24 kg ważą!! ja sie nad nim zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tusia21 przeczytajcie!!! 22.09.06, 18:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=574&w=44551733&a=44567327 Za to bardzo dobre opinie ma mothercare Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: przeczytajcie!!! 22.09.06, 19:29 Ja mam Haucka dla pojedynczego dziecka, rozkłada się do pozycji całkiem leżącej. Poza tym moje dziecko nie śpi w wózku tylko w domku w łóżeczku Motercare jest fajny z tym że dużo droższy i nie minus jak na taką firmę jeden kolor do wyboru czerwony (nie lubię czerwony wózków) w tej cenie mogłyby być nosidła a nie tylko takie śpiworki... poza tym super. My się nad nim zastanawialiśmy, babka ze sklepu miała zadzwonić do dystrubutora czy nie można by innego koloru. Na str. angielskiej też jest tylko czerwony ech... a co z tym ABC Designed Odpowiedz Link Zgłoś
betka111 Re: przeczytajcie!!! 22.09.06, 21:29 dzięki za odpowiedzi. Szkoda, bo wygląda ładnie. Trudno chyba musze poczekać do wiosny i kupić coś na małych kołach bo inne z dużymi strasznie drogie A macie coś sprawdzonego na małych kołach? (jeden obok drugiego) Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: przeczytajcie!!! 22.09.06, 21:38 zawsze można kupić używany teraz jest fajny ABC design z nosidełkami na allegro... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha129 Re: przeczytajcie!!! 22.09.06, 21:38 Co do pozycji rozkładania Haucka to chodzi o to że nienadaje się dla noworodków trzeba dokupić nosidła bo oparcia są pod dużym kątem. Mam go 6 miesięcy koła przednie i tylne latają (przednie to koszmarnie). Może pojedyńczy wózek się sprawdza ale ten dla blizniaków to szajs. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: przeczytajcie!!! 22.09.06, 21:39 a może... ale to raczej jasne że dla maluchów trzeba dokupić nosidła trudno by było je wozić bez. ale ja chciałabym go kupić jako spacerówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.czw Re: Roadster Duo firmy Hauck 23.09.06, 21:52 Witam. Jeździmy Hauckiem od miesiąca i jestem średnio zadowolona. Po pierwsze materiał moim zdaniem jest beznadziejny - cienki i przemakający a po drugie przednie koła chyba już zdążyły się powykrzywiać. Jak mam odblokowane skrętne koła i jadę prosto wózek cały się trzęsie , jak blokuję koła jest ok. Wątpię w to że wózek wytrzyma do końca wózkowej kariery moich małych fasolek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: Roadster Duo firmy Hauck 24.09.06, 10:07 Witam!My też od miesiąca jeżdzimy taką spacerówką.Moje zadowolenie okreslam na 4.Skrzypi i ma mało elastyczną raczkę koła niezablokowane latają jak wściekłe,ale po wcześniejszym Mikado na dużych pompowanych kołach trudno jest się przestawić.Rekąpensatą jest to,że dziewczynki lubią ten wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
fazi35 Re: Roadster Duo firmy Hauck 25.09.06, 12:53 dziewczyny wszystkie haucki mają wadliwe kółka przednie. mój wózek je miał, wózek kuzynki też, oba wózki po ciężkiej walce zostały wymienione i oba nowe wózki po tygodniu nadawłay się do śmieci. Jeśli mogę coś doradzić to: -jeśli widzicie ze cos sie dzieje z kółkami nie jeźdzcie daleko, cięzko wrócić z wozkiem pod pachą i 2 dzieci na plecach -jeśli macie możliwość zamówcie inne kółka-można dopasować z innych wózków, ja zamówiłam po znajomości całe aluminiowe-teraz wózek jeździ rewelacujnie -jeśli wózek sie zepsuje reklamujcie go w sklepie! nie dajcie się odsyłać do serwisu w Koninie! dzwońcie, straszcie sądem bo przeciągają w nieskończoność a najlepiej sprzedajcie i kupcie inny np ABC który bardzo milo wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
gocha129 Re:Pytanie do fazi35 25.09.06, 13:05 Z jakiego wózka dopasowałaś kółka?????? Odpowiedz Link Zgłoś
fazi35 Re:Pytanie do fazi35 25.09.06, 14:18 Gosia te kółka co miałam dałam do zakładu gdzie zrobili mi pełną aluminiową felgę, a na nią nałożona jest opona oryginalna. Wygląda całkiem fajnie, kosztowało 350zł więc kołka wartości 1/3 wózka ... Odpowiedz Link Zgłoś
fazi35 Re: Roadster Duo firmy Hauck 25.09.06, 12:54 aha jak przednie kolo boksuje sprawdzcie szprychy, trzeba je regularnie dokręcać, bo jak wypadnie to już po kółu Odpowiedz Link Zgłoś