dee_di 19.10.06, 11:23 Drogie mamy.. prosze o pomoc w w yborze moonitorów oddechu dla moich malcó. chetnie kupie jednen z opcja niani.. Czy lepiej nianie miec jako osobne urzadzenie?? moze na wtórnym rynku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: do mam!! 19.10.06, 14:20 ja z niani wlasciwie nie korzystam, moze dlatego ze mam mieszkanie a nie dom, ale jakos tak mi sie wydaje ze jesli niania to oddzielnie, moze zle mysle Mamy oczywiscie angelcare, jedno z niania drugie bez. Nie narzekamy Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: do mam!! 19.10.06, 14:21 mozemy sprzedac nasze ale dopiero w maju ) Pewnie do tego czasu juz bedzie nieaktualne ) Odpowiedz Link Zgłoś
dee_di Re: do mam!! 20.10.06, 12:46 ja mam bardzo twardy sen i musze miec nianie zeby słyszec dzieciaki - beda od malego w osobnym pokoiku... tak do maja to nie bede czekac rodze w stycz\niu. a powiedz mi jeszce oby dwa sa angelcare? jak daleko stoja od siebie łóżeczka maluchów??? ponoc nie moga byc tej samej firmy monitorki oddechu jesli lozeczka stoja blisko bo zakłócaja synal/fale --> ytak słyszalam... Odpowiedz Link Zgłoś