Dodaj do ulubionych

Gdzie na USG?

IP: *.* 08.08.02, 17:15
To jeszcze raz ja.Mam takie pytanie. Jak już pisałam lekarz na USG stwierdził, że trzeba będzie sprawdzić czy rozwijają sie oba zarodki. Jednakże na drugie USG chciałabym pójść do innego specjalisty. Ten nie do końca mi odpowiada, po części z wiadomych względów. Czy mogłybyście polecić mi jakiegoś lekarza który udzieli mi wyczerpujących informacji w czasie badania. Ten nie pozwolił mi nawet spojrzeć na ekran i przez cały czas milczał.Z góry dziękuję, Dominika.
Obserwuj wątek
    • Gość: kabat Re: Gdzie na USG? IP: *.* 09.08.02, 07:21
      Nie napisałaś z kąd jesteś. W Warszawie polecam dr Roszkowskiego i Osóbkę Morawskiego, ale o nich radzę popytać w ątku ciąża i poród na pewno ktoś szybko da Ci namiary. Roszkowski przyjmuje w Al.Solidarności chyba 13a m 1, ale pewna nie jestem, a nie mam gdzie sprawdzić.Ci dwaj to wielcy fachowcy.
      • Gość: IwonaC. Re: Gdzie na USG? IP: *.* 09.08.02, 08:02
        Dr Roszkowski przyjmuje nieodpłatnie w Przychodni Szpitalnej przy Czerniakowskiej w W-wie. Trzeba mieć tylko skierowanie od swojego lekarza i wcześniej telefonicznie się zapisać. Jest naprawdę fachowcem. Prywatnie też przyjmuje. Jak będziesz zainteresowana to wygrzebię w domu telefon do niego na Czerniakowską i do jego gabinetu w Alejach. On wykonywał mi kordocentezę i wszystkie USG (a było ich bardzo dużo ze względu na podejrzenie wodogłowia u synka, które na szczęście się nie potwierdziło), polecił również fantastyczną położną.Pozdrawiam, Iwona :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka