pamplemousse1 Re: Wózki bliźniacze Cargo Bike, Implast, Mclare 07.03.10, 18:30 troll jak nic, trzeci wątek na temat roweru za 3000 zł, i ciągle o tym samym! przecież wątek dotycz wózków a nie roweru! Odpowiedz Link Zgłoś
mgilewska Re: Wózki bliźniacze Cargo Bike, Implast, Mclare 08.03.10, 10:31 Implast Spider i Maclaren od dziś uznano za rowery Nie wiem czy jest sens dzielić się tu informacjami. Zwisa mi to już chyba jak sobie radzą inne mamy bliźniąt. Zapodać Wam coś fajnego a od razu znajdzie się dziura w całym. Odpowiedz Link Zgłoś
aggy80 Re: Wózki bliźniacze Cargo Bike, Implast, Mclare 08.03.10, 15:12 mgilewska nie denerwuj sie wiesz jak to jest przeciez my wszystkie padamy na twarz z tego matkowania, pracowania i netowania, ciezko jest pozdrawiam aggy Odpowiedz Link Zgłoś
mgilewska Re: Wózki bliźniacze Cargo Bike, Implast, Mclare 09.03.10, 08:53 Dzięki Aggy, mnie to faktycznie łatwo wyprowadzić z równowagi )) Odpowiedz Link Zgłoś
jadoma Jane twin Two - prosze o opinie! 09.03.10, 14:24 Witam, po przestudiowaniu wielu wątków na temat wózków bliźniaczych zdecydowałam się na Jane Twin Two. Jest jedno ale.... Podobają mi się foteliki Matrix (gondolka + fotelik samochodowy) , jednak w testach bezpieczeństwa maja fatalne wyniki. Wg www.foteliki. info ocena bezpieczeństwa Matrix Pro to 1!!! Natomiast Jane Rebel i Jane Strata, o wiele lepiej wypadają w testach bezpieczeństwa (odpowiednio 3 i 4) . Jeśli zdecydowałabym się na Stratę lub Rebel to muszę osobno dokupić gondolki? jak przewoziłyście w takim wypadku swoje maluchy - wersja w rozłożonej spacerówce sprawdza się? Dodam, ze moje dzieciaki mają urodzić się w lipcu, więc pewnie dość szybko wyruszymy na spacerki. dziękuje za wszelkie opinie i pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinw Re: Jane twin Two - prosze o opinie! 09.04.10, 16:53 witam wózek jest świetny Ja urodziłam swoje dzieci na wiosne i ponad 6 miesiecy woziłam ich w fotelikach rabel, pytałam sie lekarzy i dziennie 2 h było ok a kto z dwójką naraz wychodzi wiecej. Jest super dla mamy lekki, łatwo sie składa, nie za długi Spacerówke zaczełam uzywac od ok 7 miesiecy zakupiłam do niej spiworki i tez było ok. Nie ma wózków idealnych dla blizniat kazdy ma swoje wady ale Ten uwazam za przyjazny mamą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_75 Emmaljunga - prosze o opinie 21.04.10, 17:09 Witam, Za parę miesięcy spodziewam się moich bliźniaków. Chciałabym mieć wózek z jedną twardą gondolą i solidnym metalowym koszem na zakupy. Jedyna opcja jaką upatrzyłam na rynku to wózek Emmaljunga - ale chyba jakiś starszy typ, bo w sklepach go nie ma... Czy ktoś z Was zna ten wózek i mógłby coś o nim napisać? Dziękuję i pozdrawiam Lucy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Jane twin Two - prosze o opinie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.16, 10:03 Ja z czystym sumieniem poecam dostawke do wózka z siedziskiem X Rider 2 in 1 fotelik plus platforma. Genialne rozwiązanie przy dwójce dzieci. Super się prowadzi, łatwo montuje. Tutaj link www.facebook.com/dostawka2w1/ Odpowiedz Link Zgłoś
marttta06 Re: Jane twin Two - prosze o opinie! 05.07.19, 12:32 Moja siostra ma wózek TFK Twin Adventure z gondolami, które można przerobić na siedzisko. Wózek niesamowicie amortyzowany, koła pompowane, rączka z regulacją, filtry UV w budce no i dziecko obok dziecka, co wydaje mi się lepszym rozwiązaniem. Mieści się w standardowe drzwi i przez kasę w sklepie przejeżdża normalnie. Polecam osobom które zastanawiają się jaki wózek wybrać TFK Twin Adventure polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aga-g76 Firstwheels city twin 10.05.10, 12:43 A ja polecam drogie bliźniacze mamy Firstwheels city twin! Mam ten wózek od samego urodzenia dzieciaków do teraz czyli 2 roku życia. Wózek jest leciutki, skrętny ( nawet z ciężkimi dwulatkami jestem w stanie zawrócić nim używając jednej ręki!) Bez problemu się podbija, nie trzeba nigdzie naciskać stopą, żeby wjechać na krawężnik. Ma duże pompowane tylne koła co umożliwia jeżdżenie np po śniegu i innych wertepach. Przednie koła skrętne, piankowe można zablokować i jazda po piaszczystej drodze jest przyjemna! Co ważne składa się naprawdę jedną ręką i z łatwością można samej włożyć go do bagażnika. Więc nie muszę się prosić żadnej męskiej ręki o pomoc Można go kupić w wersji spacerowej, gondolki , a przy zakupie adapterów (koszt chyba 50 zł) można wpiąć foteliki samochodowe Maxi Cosi i Cabriofix. Ma też 2 pojemne koszyki na zakupy. Polecam szczególnie dla drobnych dziewczyn, bo czasami jest tak, że to wózek prowadzi mamę a nie mama wózek. Porównywałam z ABC Zoom i Emmaljunga Twin City Cross i Emmaljunga Twin Cerox i bez porównania lżej się prowadzi i siedzisko ma ciut szersze. Oczywiście minusem jest to, że nie we wszystkich blokach jest szeroka winda.... "Wadą" jest jego cena, bo za cały komplet czyli stelaż, 2 spacerówki, 2 gondole z przykryciami, 2 folie przeciwdeszczowe i 2 siatki przeciw komarom zapłaciliśmy 2800zł. Ale nie żałuję ani złotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
tansavea1 Re: Firstwheels city twin 09.06.10, 09:07 Witam, niedługo zostanę mamą bliźniakow zastanawiamy się między wózkiem implact spider comfort a mikado duet. Czy jest tu jakiś użytkownik takiego wózka, może jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
h.makepeace Re: Firstwheels city twin 09.07.10, 11:58 Zdecydowanie Implast Spider: lżejszy, bardziej zwrotny i lepiej wykonany. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_be1978 ABC Design Zoom - pytanie o spacerówki 16.09.10, 21:12 Mam pytanie o osłonki na nóżki do spacerówek w Zoomie - czy ktoś używał innych niż oryginalne? Na Allegro są dostępne uniwersalne o połowę taniej niż firmowe, ale nie wiem, czy będą pasowały. jeśli ktoś może podpowiedzieć, będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczeszczescie Re: ABC Design Zoom - pytanie o spacerówki 28.09.10, 23:47 Przepraszam, że Ci nie pomogę, ale nie mam pojęcia. Jestem tylko strasznie ciekawa jak wyglądają te nieoryginalne? Możesz przesłać link? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_be1978 Re: ABC Design Zoom - pytanie o spacerówki 29.09.10, 12:28 cos takiego znalazlam: allegro.pl/okrycie-oslonka-na-nozki-do-kazdy-typ-wozka-i1251381133.html ale doczytalam , ze ABC nie ma wsrod wymienionych kompatybilnych wozkow, wiec chyba nie zaryzykuje tylko kupie oryginaly Odpowiedz Link Zgłoś
naise A co się stało z Herqulesami? 02.11.10, 09:26 Chodzi o model Herqules twin raptor spin. Czytam o tych wózkach i wydają się bardzo w porządku, mają wszystko co potrzeba a przy okazji są w miarę lekkie. Czy ktoś wie czemu wycofali je z PL? Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczeszczescie Re: A co się stało z Herqulesami? 02.11.10, 11:31 Myślę, że to surowe prawa rynku zadziałały. Weszły inne podobne modele, które wyparły z rynku ten model: Teutonia, Emmaljunga, Hartan. Napewno można dostać używkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tansavea Re: A co się stało z Herqulesami? 16.12.10, 14:38 Tym jeszcze niezdecydowanym polecam super wozek Dorjan danny sport duo, jezdzimy nim juz 3 miesiace i super sie sprawdza. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Wózki bliźniacze - wątek zbiorczy + zdjęcia 09.05.11, 18:20 Mam pytanie do osób, które niedawno biegały po sklepach i szukały wózków bliźniaczych - wie ktoś może, gdzie na Śląsku można na żywo można zobaczyć wózek Mikado Duo? Jak na razie wszędzie nam pokazują ew. tylko katalog + możliwość zamówienia, a jednak chciałabym go dotknąć przed kupnem. Odpowiedz Link Zgłoś
anroszek Re: Wózki bliźniacze - wątek zbiorczy + zdjęcia 25.05.11, 00:00 Co do wózków bliźniaczych to polecam jedyny chyba sklep w Polsce Tylko i wyłącznie dla bliźniaków www.blizniaki.waw.pl Akcesoria, największy wybór wózków bliźniaczych do obejrzenia w sklepie stacjonarnym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lesny_drobiazg HELP! Głęboko-spacerowy, szer. <74 / dług. <130 27.05.11, 22:45 Może ktoś pomoże... może ktoś zna taki wózek? Najwęższe jeden obok drugiego mają 75-76 cm. Najkrótsze jeden za drugim - i tak powyżej 130. A 74 x 130 to wymiary naszej cholernej windy... mieszkamy na X piętrze. Wózka nie można zostawić na dole. Masakra. Spacerówkę jeszcze by się znalazło, ale głęboki... 3 cm by nas zbawiły. Mam ochotę roznieść w pył administrację, bo windy są stare, rozsypujące się i nie spełniające standardów bezpieczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
anroszek Re: HELP! Głęboko-spacerowy, szer. <74 / dług 27.05.11, 23:03 Kochana, JEDYNY dostępny wózek na rynku polskim to City Select amerykańskiej firmy BABY JOGGER dostę[ny od ręki w sklepie a wawie. Wymiary 89x69x49 cm. jedyny wózek który mieści sie do starych wind i bloków z wielkiej płyty!!! Innego nie znajdziesz bo po prostu NIE MA na rynku... www.blizniaki.waw.pl/?253,baby-jogger-city-select-w-sklepie!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiuleknj Re: HELP! Głęboko-spacerowy, szer. <74 / dług 29.05.11, 21:00 Jestem pewna, że w bloku musi być wózkownia-rowerownia. Też mieszkam w wieżowcu z wielkiej płyty i to był jedyny ratunek. Inne rozwiązanie jakie mogę podpowiedzieć to wózek maclaren traveller - spacerówka lub inna spacerówka spełniająca wymóg wymiarów plus wymyślić jakiś patent na mocowanie gondoli, które oczywiście muszą się mieścić na siedzisku. Z trudem, ale jednak maclaren mieści mi się do windy, czasem przy wychodzeniu z niej muszę sobie butami pomóc przy właściwym ustawieniu kółek, żeby się zmieścił w otworze drzwiowym. Życzę powodzonka Asia Odpowiedz Link Zgłoś
iv37 Re: HELP! Głęboko-spacerowy, szer. <74 / dług 20.06.11, 14:30 jest jeden wózek jeden obok drugiego który spokojnie wchodzi do każdej windy-holenderskiej firmy a nazywa się TWINCO X ADVENTURE ..ma 70 cm szerokości z kołami8 a moja MAŁA winda ma wejście 74cm szerokości...tak że spokojnie można nim wjechać wszędzie...a co do drugiego wózka to polecam BABY JOGGERY....są rewelacyjne i składają się po prostu SUPER !!!!to istne mercedesy wśród wózków...i nawet jak nie mogę nim wjechać to w sekundę składam go i wchodzę z dzieciaczkami...ale ten TWINCO polecam.....jakby co mogę na e-maila podesłać parę zdjęć... Odpowiedz Link Zgłoś
h.makepeace Re: HELP! Głęboko-spacerowy, szer. <74 / dług 07.07.11, 12:47 A możesz zmierzyć jaka jest szerokość siedzisk dla dzieci przy takiej szerokości wózka? Będę bardzo wdzięczna, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
h.makepeace Re: HELP! Głęboko-spacerowy, szer. <74 / dług 07.07.11, 12:48 oczywiście pytam o szerokość siedzisk w Twinco X Adventure. Odpowiedz Link Zgłoś
iv37 Re: HELP! Głęboko-spacerowy, szer. <74 / dług 24.07.11, 22:55 witam,......TWINCO X ADVENTURE ma siedziska 28cm czyli tyle co spacerówki MACLARENY)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iv37 Re: HELP! Głęboko-spacerowy, szer. <74 / dług 24.07.11, 23:06 ja miałam taki kolorek Odpowiedz Link Zgłoś
ewelbu Re: Wózki bliźniacze - wątek zbiorczy + zdjęcia 07.07.11, 10:52 Witam! a co powiecie na temat tego wózka?? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z nim związane?? Zastanawiamy się z mężem nad kupnem tego modelu, ale chcielibyśmy znać opinie na jego temat. www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=770&%3CosCsid%3E Odpowiedz Link Zgłoś
h.makepeace Re: Wózki bliźniacze - wątek zbiorczy + zdjęcia 07.07.11, 12:46 Widziałam ten wózek w sklepie. Wygląda porządnie jak za tą cenę, szkoda tylko, że Bobowózki nie mają pełnej wersji kolorystycznej, bo z tego co wiem wybór jest dużo większy niż na ich stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyziaczkowo ja mam ten wózek-DorJan Danny Sport Duo 11.07.11, 11:17 Powiem tak , ogolnie jestem zadowolona, swietnie sie prowadzi, przejezdzilam nim cala zeszloroczna zime, przejedzie przez wszystko, sniegi, wysokie krawezniki, kocie lby, dziury, nierownosci, piaski, schody itd. Ogolnie ciezki-ok 20 kg, ale z tymi kolami nie jest taki straszny, dobrze amortyzuje i w miare lekko sie prowadzi. Mam caly zestaw, lacznie ze stelarzem na foteliki ktory w ogole nie byl uzywany, lezy w piwnicy wiec na temat jego nie bede sie wypowiadac, ale foteliki ok, dzieci ladnie leza w pozycji kolyski, jest do 10 kg, nic sie w nich nie zepsulo a w miare czesto uyzwane sa. Wozek przejedzie przez wszystkie drzwi ktore maja 80 cm (sam ma w najszerszym miejscu 78), nie miesci sie do windy starego typu z drzwiami otwieranymi samodzielnie, trzeba bylo zdejmowac gondole z dziecmi, wjechac w poprzek stelarzem a gondolki osobno, ze sportowka mozna wjechac jak jest zalozona na stelarz rowniez w poprzek. Uwazam ze jest to swietny wozek dla dzieci do roku. Moje dzieci urodzily sie w sierpniu 2010, jako wczesniaki, przejezdzily cala zime w gondolach az do marca-kwietnia jak zaczelo sie robic cieplo-a bardzo szybko rosly, w wieku 6 miesiecy przerosly rowniesnikow wiec bylo dostatecznie duzo miejsca w srodku, w kwietniu zmienilismy na sportowki i tu juz zaczely sie schody, producent pisze ze niby 30 cm szer. ma siedzisko, ale niestety w najwezszym miejscu siedziska gdzie sa biodra dziecka siedzisko ma 28 cm, to jest ok w lecie, na szczuple dzieci, ale na zime juz zadne siedzace dziecko z kombinezonem w takie siedzisko nie wejdzie, poza tym podnozki sa dziwnie zrobione, sa na stale zagiete na stopach, zamiast jak w wiekszosci wozkow na plasko i stopki by zwisaly, w tym wozku gdy dziecko ma juz dlugie nogi musi wystawiac na to zgiecie wiec wisza w powierzu, ogolnie dzieci dosc dziwnie siedza, jakby wisza, ale nie mam porownania jak to jest w innych wozkach, wydaje mi sie ze kazdy wozek jeden obok drugiegigo taki z calym zestawem gondole+sportowka bedzie dosc waski jako sportowka, mi producent mikado do ktorego ostatnio pisalam o sama sportowke mowil ze w srodku tez maja 30 cm szer. siedziska i zebym kupila typowa sportowke juz dla takich duzych dzieci, nie wiem jak to jest, myslalam ze bede uzywac wozka juz tak do konca, ale chyba z blizniaczymi jest inaczej jak widac. Jeszcze pare uwag-jesli ktos chce kupic ten wozek to radze od razu sie wyposazyc w pompke ale taka z wezykiem bo do przednich kol zwykle pompka nie wejdzie. Poza tym dosyc ciezko po jakim czasie chodzi mechanizm do wypinania gondol-sportowek w wozku, trzeba popychac palcem b nasmarowac poza tym do kosza nie mozna za duzo powkladac bo przednie kola tra o niego, mi w ten sposob sie przetarlo w jednym miejscu ( w ogole nie bylo czuc ze obciera) -do zaszycia no ale zawsze, folia przecideszczowa wyszla ze szwow. Kolorystyke sama wybieralam w sklepie ktory sprowadza od producenta ten wozke, mam kolor niebiesko-granatowy z czerwonymi lamowkami. Poki co to wszystko co mi przychodzi do glowy, wlasnie chce kupic sportowke na zime dla moich roczniakow, a ten bede sprzedawac razem ze wszystkim, moze ktos reflektuje hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zyziaczkowo POMOCY,jaką sportówkę na zimę dla 1-1,5 roczniaków 11.07.11, 11:40 Pisalam wyzej ze mam Dor jan danny sport duo, jako sportowka jest za waski na pewno na zime, dzieci obecnie maja prawie rok ( w sierpniu) a siedziska w wozku maja szer. 28 cm, bardzo chwale sobie pompowane kola wiec chcialabym sportowke na takich kolach ale jednoczesnie szer. siedzisk taka zeby na zime mi sie moje 1-1,5 roczne dzieci zmiescily. Sportowka w miare gleboka. Oczywiscie szerokosc wozka do 80 cm, zeby wszedzie wjechac. Myslalam nad x-twin x-lander, ale te malutkie kola z przodu mnie przerazaja, boje sie ze jak przejde z pompowanych na pianke to przezyje szok amortyzacyjny no i jeszcze jedno, chcialabym zeby rozkladaly sie siedziska do calkowitego lezenia, myslalam o peg perego duette z ta kierownica, ale nie wiem jak to jest z lezeniem, widzialam na prezentacji ze podnozki na siebie nachodza, ciekawe jak to jest jak dzieci sa dlugie i nogami na siebie wchodza w podczas spania a w zimie jak sa zakrywki na nozki to juz z w ogole nie wiem jak to dziala. Jest jeszcze kees k-2 ale ponoc ciezko sie go prowadzi, wszystie te wozki niestety sa na piankach czego sie mocno obawiam szczegolnie na zime. Prosze doradzcie mi, jesli ktos wlasnie na zime kupowal gleboka sportowke w ktorej mozna lezec i dzieci sie mieszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
iv37 Re: POMOCY,jaką sportówkę na zimę dla 1-1,5 roczn 24.07.11, 23:00 ja naprawdę proponuję BABY JOGGERY...seria ELITE jest na pompowanych pneumatycznych kołach...po każdej nawierzchni i w każdym terenie REWELACYJNE...zakochałam się w tych wózkach...dzieci mają dużo miejsca a i wagowo-do 45,5 kg na dwoje dzieci)))) Odpowiedz Link Zgłoś
glynis123 Re: POMOCY,jaką sportówkę na zimę dla 1-1,5 roczn 13.08.11, 20:56 Zgadzam się Baby Jogger City Elite nie ma sobie równych, ale cenowo też jest "niezły". Jak coś tańszego, to może być City Mini. Siedziska mają ok 30 cm a kółka pomimo, że piankowe to bardzo duże. Z tego co wiem, to Elitów importer Baby Joggera nie sprowadza, a Mini tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelbu Re: ja mam ten wózek-DorJan Danny Sport Duo 12.07.11, 12:16 Dzięki wielkie!! Widzieliśmy ten wózek w sklepie, wydaje się całkiem ok. Najważniejsze skrętne koła i żeby się mieścił w drzwi szerokości 80. Co do spacerówki to się okaże w późniejszym czasie. Na początek dla mnie najważniejsza jest wersja głęboka, bo dzieciaki mają się urodzić zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
tansavea Re: ja mam ten wózek-DorJan Danny Sport Duo 24.07.11, 14:17 Dziewczyny ja tez mam dorjana i w sumie moge go polecic bo nie mam porownania do innych wozkow, duzym plusem jest amortyzacja i kolka pompowane, gondolki sluzyly nam niecale pol roku dziewczyny byly juz za dlugie na nie. spacerowka ma swoje minusy, jak pisala poprzedniczka te podnozki sa jakiej nie za bardzo wyprofilowane, poki co nogi im do konca nie dostaja ale nie wiem jak urosna czy nie beda przeszkadzac, my nie mamy problemow z Odpowiedz Link Zgłoś
ewelbu Re: ja mam ten wózek-DorJan Danny Sport Duo 29.07.11, 13:35 Kupiliśmy Dorjana. Udało się wyhaczyć używany, w dobrym stanie. Ma sporo zalet. Przede wszystkim podobają mi się duże pompowane koła, amortyzacja, łatwo wpina się i wypina gondole, faktycznie mieści się w standardowe drzwi "80", ma przednie skrętne koła, praktycznie wiele elementów wózka można zdjąć i wyprać i jeszcze wiele innych zalet. Wady - jest ciężki, ale to pewnie jak każdy wózek dla bliźniąt. href="www.suwaczki.com/tickers/qskyky9zpqpujg2g.png"" Odpowiedz Link Zgłoś
iv37 Re: POMOCY,jaką sportówkę na zimę dla 1-1,5 roczn 13.08.11, 21:35 to mój JOGGEREK ELITE [urlURL=http://www.otofotki.pl/img2/ex582_baby-jogger.jpg.html][/URL]]Tekst linka[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
iv37 Re: POMOCY,jaką sportówkę na zimę dla 1-1,5 roczn 13.08.11, 21:38 [urlURL=http://www.otofotki.pl/img2/si878_maluchy.jpg.html][/URL]]Tekst linka[/url] a to moje pociechy w swoim mercedesie...nawet 18 kg mojego synka nie robi na wózku wrażenia...gdzie o spacerówkach typu parasolka mogę zapomnieć....gdyby ktoś był chętny na zakup to zapraszam...i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tokara20 Re: Wózki bliźniacze - wątek zbiorczy + zdjęcia 11.05.12, 10:25 Witajcie, Czy ktoś posiada wózek dla bliźniaków Twinni Baby Active? Chodzi mi głównie o opinie w użytkowaniu tego wózka. Jest niedrogi jak na wózek bliźniaczy więc zastanawiam się nad jego jakością Dziękuję i pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
tokara20 Twinni baby active 11.05.12, 10:31 Zmieniłam temat posta i ponawiam swoje pytanie: Witajcie, Czy ktoś posiada wózek dla bliźniaków Twinni Baby Active? Chodzi mi głównie o opinie w użytkowaniu tego wózka. Jest niedrogi jak na wózek bliźniaczy więc zastanawiam się nad jego jakością Dziękuję i pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
rdembinski Re: Twinni baby active 31.08.12, 00:33 Witam, jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami wózka Babyactive Twinni, na moim blogu znajdzie się opinia na temat tego wózka. Więc zapraszam do śledzenia bloga i mojego poczynania z bliźniaczkami. Na tę chwilę mogę powiedzieć że wózek jest spoko i wart swojej ceny Odpowiedz Link Zgłoś
wiolas8 ABC design cyz babz active twinni 20.06.13, 11:37 Diewcyznz help waham si pomidyz tzmi dwoma modelami. www.blizniaki.waw.pl/wozki-nowe/40-abc-design-zoom-2013-3w1.html www.blizniaki.waw.pl/wozki-nowe/107-baby-active-twinni-3-w-1-maxi-cosi-cabrio.html Odpowiedz Link Zgłoś
norbi551 Re: ABC design cyz babz active twinni 04.12.13, 19:09 Witam Różnica pomiędzy tymi dwoma modelami jest ogromna. prowadzimy sklep z wózkami i mielismy doczynienia z obydwoma modelami. Po pierwsze cena. Model abc design jest droższy. Tam każdy element kupuje się dodatkowo. Im wiecej elementów tym droższy wózek. Jeżeli chodiz o jakość to zdecydowanie na plus dla abc design. Nic sie nie blokuje. Wszystko ładnie spasowane. Posiadac wózek zoom abc design to sama przyjemnośc natomiast jak my go nazywamy pociąg twinny to masakra. Nigdy nie było tak że klient poprostu kupił wózek i wiecej sie do nas nie odzywał. Prawie za każdym razem cosbyło nie tak . Od gondoli ktoa nie wklikiwała sie na rame po wadliwe zatrzaski ktore po zapięciu zostawały w rękach. Wózek twinny nie jest dobrym konstrukcyjnie. Mielismy dużo problemów z wózkiem twinny. Ponadto w kwestiach problemowych brakowało oparcia technicznego i dobrej obsługi klienta ze strony producenta. Nami opiekował sie Pan Konrad Wychowaniec który jednyne co potrafił to wysłać proforme do zapłaty. Z firma babyactive było bardzo wiele problemów. Dzieki bogu ten koszmar sie juz skonczył. Odpowiedz Link Zgłoś
teritom Bugaboo Donkey Twin w Poznaniu 23.09.13, 13:46 Czy któraś z Was orientuje się może, gdzie w Poznaniu można zobaczyć na żywo ten wózek? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iliy bebetto 42 14.03.15, 16:28 Witam, czy ktoś może użytkował i może się wypowiedzieć na temat wózka Bebetto 42? Niestety nie ma opinii na internecie, a mocno sie nad nim zastanawiam. Wydaje mi się tylko, że gondolki sa zdecydowanie za krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
benji772 Re: bebetto 42 15.04.15, 10:25 Też się zastanawiam nad Bebetto 42.Oglądałam go w sklepie,jest dość szeroki,łatwy do składania,dobry dostęp do kosza,spacerówka daje możliwość ułożenia dziecka w różnych poziomach.Teoretycznie fajny wózek.Trochę mnie martwią zachodzące gondole,ale dzieci nie korzystają z nich długo,tylko kilka miesięcy,może to nie będzie dużym problemem.Ktoś testował go w praktyce? Odpowiedz Link Zgłoś
iga-87 Re: Wózki bliźniacze - wątek zbiorczy + zdjęcia 30.12.15, 23:17 zapraszam www.facebook.com/dresiaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowaciekawa Re: Wózki bliźniacze - wątek zbiorczy + zdjęcia IP: *.centertel.pl 03.08.20, 21:23 Witajcie, tez jestem w ciąży bliźniaczej i mam dylemat co do wózka. Skłaniam się do Jedo Duo z kolekcji 2020 - czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Junama diamond slim tez jest piękny oczywiście ale nie przekonuje mnie forma wózka jeden pod drugim. Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś