anette11 20.01.09, 19:01 Dziewczyny czy Wasze bliźniaki też robią Wam wybrzuszenia tzn. takie śmieszne "gule" na brzuchu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tscina Re: "Gule" na brzuchu:) 20.01.09, 21:38 robiły bez problemu można było rozpoznać czy to nóżka czy rączka Odpowiedz Link Zgłoś
ladyacid Re: "Gule" na brzuchu:) 21.01.09, 00:49 oj ,robiły,robiły szczególnie jedna z panienek Odpowiedz Link Zgłoś
siasia75 Re: "Gule" na brzuchu:) 21.01.09, 13:34 Oj wyprawiają cały czas. Nam leci 35 tc i szaleją coraz bardziej bo już mają mało miejsca a brzuszek niezbyt duży. Uwielbiam te ich wypychanki a już najlepsze jest jak naraz wypychają swoje pupy szczególnie pod prysznicem aby je wodą polać wtedy brzuch robi się prostokątny. Odpowiedz Link Zgłoś
gnesik Re: "Gule" na brzuchu:) 21.01.09, 16:11 moje też tak robią, do pewnego momentu kopały a później zaczęły się rozpychac. Pamiętam jak któryś maluch wypiął się i mąż pierwszy raz zobaczył mój "kanciaty" - wypchany z jednej strony brzuch wpadł w taką panikę (aż mi się udzieliło) że mało brakowało a byśmy jechali do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
chrust5 Re: "Gule" na brzuchu:) 21.01.09, 18:41 Robily Swietnie pamietam, jak tak szalaly w czasie mszy, niedlugo przed urodzeniem, ze smiali sie ludzie w sasiedniej nawie! Odpowiedz Link Zgłoś