Dodaj do ulubionych

Szlachetna paczka

01.12.08, 13:37
www.szlachetnapaczka.pl
Przyłączycie się?
Obserwuj wątek
    • niuta_s Re: Szlachetna paczka 01.12.08, 14:43
      ja trochę w inny sposób, w mojej firmie co roku na terenie całego biurowca jest
      chyba 6 recepcji stoi choinka, co roku choinki udekorowane są listami do
      mikołaja - od dzieci z domów dziecka, bierzemy 1 list i grupka osób robi zrzutkę
      i kupujemy z reguły to co dziecko sobie zażyczy. dzielimy się działami - te
      dzieci dostają solidne prezenty, o których większości tylko marzą... to sprawia
      dużą satysfakcję...
      • lilil856 Re: Szlachetna paczka 21.11.14, 17:59
    • lilil856 Re: Szlachetna paczka 19.11.14, 16:58
      Z powodu zblirzajacych sie swiat chcialabym aby moje dzieci otrzymaly jakakolwiek pomoc w formie odziezy czy zabawek pod choinke.
      Nie stac mnie na kupno jak i odziezy tak i zabawek. Chcialabym aby mialy one normalne swieta,choinke ,kolacje jak i prezenty pod choinka.
      Swieta to czas w ktorym powinna panowac rodzinna atmosfera,radosc i milosc.Milosc one maja,ale z radoscia i cieplem pelnej rodziny to juz nie realnesad. Chcialabym aby choc raz w roku cieszyly sie i promienialy radosciasad.. Zapomnialy choc raz o biedzie czy smutnej minie mamy. Powiedzcie mi (kochane) czy mamy szanse aby otrzymac takowa paczke? Mieszkamy w Bydgoszczy
      • lilil856 Re: Szlachetna paczka 19.11.14, 17:21
        Z powodu zblirzajacych sie swiat chcialabym aby moje dzieci otrzymaly jakakolwiek pomoc w formie odziezy czy zabawek pod choinke.
        Nie stac mnie na kupno jak i odziezy tak i zabawek. Chcialabym aby mialy one normalne swieta,choinke ,kolacje jak i prezenty pod choinka.
        Swieta to czas w ktorym powinna panowac rodzinna atmosfera,radosc i milosc.Milosc one maja,ale z radoscia i cieplem pelnej rodziny to juz nie realnesad. Chcialabym aby choc raz w roku cieszyly sie i promienialy radosciasad.. Zapomnialy choc raz o biedzie czy smutnej minie mamy. Powiedzcie mi (kochane) czy mamy szanse aby otrzymac takowa paczke?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka