azille 01.12.08, 13:37 www.szlachetnapaczka.pl Przyłączycie się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuta_s Re: Szlachetna paczka 01.12.08, 14:43 ja trochę w inny sposób, w mojej firmie co roku na terenie całego biurowca jest chyba 6 recepcji stoi choinka, co roku choinki udekorowane są listami do mikołaja - od dzieci z domów dziecka, bierzemy 1 list i grupka osób robi zrzutkę i kupujemy z reguły to co dziecko sobie zażyczy. dzielimy się działami - te dzieci dostają solidne prezenty, o których większości tylko marzą... to sprawia dużą satysfakcję... Odpowiedz Link Zgłoś
lilil856 Re: Szlachetna paczka 19.11.14, 16:58 Z powodu zblirzajacych sie swiat chcialabym aby moje dzieci otrzymaly jakakolwiek pomoc w formie odziezy czy zabawek pod choinke. Nie stac mnie na kupno jak i odziezy tak i zabawek. Chcialabym aby mialy one normalne swieta,choinke ,kolacje jak i prezenty pod choinka. Swieta to czas w ktorym powinna panowac rodzinna atmosfera,radosc i milosc.Milosc one maja,ale z radoscia i cieplem pelnej rodziny to juz nie realnesad. Chcialabym aby choc raz w roku cieszyly sie i promienialy radosciasad.. Zapomnialy choc raz o biedzie czy smutnej minie mamy. Powiedzcie mi (kochane) czy mamy szanse aby otrzymac takowa paczke? Mieszkamy w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
lilil856 Re: Szlachetna paczka 19.11.14, 17:21 Z powodu zblirzajacych sie swiat chcialabym aby moje dzieci otrzymaly jakakolwiek pomoc w formie odziezy czy zabawek pod choinke. Nie stac mnie na kupno jak i odziezy tak i zabawek. Chcialabym aby mialy one normalne swieta,choinke ,kolacje jak i prezenty pod choinka. Swieta to czas w ktorym powinna panowac rodzinna atmosfera,radosc i milosc.Milosc one maja,ale z radoscia i cieplem pelnej rodziny to juz nie realnesad. Chcialabym aby choc raz w roku cieszyly sie i promienialy radosciasad.. Zapomnialy choc raz o biedzie czy smutnej minie mamy. Powiedzcie mi (kochane) czy mamy szanse aby otrzymac takowa paczke? Odpowiedz Link Zgłoś