fajnyjagodka88
09.09.09, 09:52
Witam. przedwczoraj podczas kąpieli mojej pólrocznej córeczki zauważyłam zgrubienie na jej lewej piersi wielkości 20-groszowej monety. jako że wczoraj miało być szczepienie zapytałam lekarza co to może być, popatrzył ( niezbyt chętnie) i powiedział, że troszke jest powiększone i wyczuwa zgrubienie i kazał smarować Rivanolem, dodał, że jego córka też tak miała i wysłał małą do szczepienia. Zastanawiam się czy to pomoże. Czyjeś dziecko też tak miało? To może mieć jakieś powikłania?
Jest to lekarz rodzinny, pediatra jest w innym ośrodku, ale tamten cóż... nie potrafił rozpoznać u kilku dzieci zapalenia płuc, astmy i zapalenia wyrostka, nie mówiąc o złamanej rączce 3letniej sąsiadki. I stwierdziłam, że do niego nie pójdziemy nigdy! Nie powiem mam zaufanie do tego naszego lekarza, (wyleczył moją mamę gdzie inni lekarze nie potrafili jej pomóc) ale tak jakoś się wczoraj poczułam lekceważona a wizyta była w stylu "a idż już sobie i nie przychodż mi dzisiaj". Dodam, że ośrodek był pusty a personel pił sobie kawę gdy przyszliśmy...