karolcia8104 27.12.09, 15:55 Witam, czy ktoś to podawał swoim dzieciom?Macie jakieś doświadczenia?Dziękuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
my-tominek Re: Flavon kids 28.12.09, 19:55 Witam. Daję flavon mojemu dziecku od początku sierpnia.Wcześniej bardzo często łapał infekcje, teraz mamy spokój( dwie infekcje- typu kaszel,katar trwające po 5 dni od początku września).Wcześniej katar kończył się zazwyczaj zapaleniem ucha.Czy to zasługa flavonu...? nie mam pojęcia,ale pewnie między innymi tak.Moim zdaniem warto wypróbować.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
funky_mamma Re: Flavon kids 28.12.09, 22:23 Stosowałam Flavon tak samo jak różne inne specyfiki. Biorąc pod uwagę cenę i efekty, zdecydowanie wybieram Balsam Kapucyński, który kupuję za 25zł i starcza dla naszej trójki na prawie rok. Młody dostaje cyklicznie na cukrze i sam się dopomina, a i efekty widać - mimo iż od września rozpoczął przedszkole, miał po drodze parę przeziębień, każdą infekcję zatrzymywaliśmy na etapie kataru i kaszlu, raz tylko było zapalenie oskrzeli ale leczone bez antybiotyku Odpowiedz Link Zgłoś