Dodaj do ulubionych

maść Atopiclair

14.09.10, 11:12
Witam,

chciałam zapytać, czy któraś z Was używała w/w maści na zmiany skórne (na buzi) spowodowane alergią (mleko, jajka) i czy rzeczywiście (jak powiedziała mi pediatra) jest to tak dobra maść.
Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam,
Monika
Obserwuj wątek
    • sinusoidaa Re: maść Atopiclair 14.09.10, 11:17
      Jest to niesteroidowa maśc, polecam, mojemu dziecku bardzo pomogła. Polecam
    • free-margerita Re: maść Atopiclair 14.09.10, 11:37
      Właśnie dostałam przesyłkę z kremem atopiclair smile Kupiłam w aptece internetowej bo zdecydowanie taniej jest. Też jestem ciekawa czy pomoże. Młody ma AZS i mam już dość smarowania go sterydami. Krem poleciła mi pani doktor dermatolog-alergolog.
      • strusiek_m Re: maść Atopiclair 14.09.10, 13:30
        Czy mogłabyś podać, w jakiej aptece internetowej to kupiłaś? Mi też pediatra powiedziała, że w Internecie jest podobno dużo taniej.

Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc i odpowiedź.
        Monika
        • free-margerita Re: maść Atopiclair 15.09.10, 07:29
          Wejdź na allegro. Ja kupiłam w aptece olmed, koszt 29.50+ wysyłka.
          • free-margerita Re: maść Atopiclair 15.09.10, 07:32
            Żałuje, że nie wzięłam dwóch sztuk od razu. 40 ml to jednak mała tubka.
    • green_hill Re: maść Atopiclair 14.09.10, 12:48
      Mi Atopiclair polecila pediatra. Smarowalam, bylo ok, w kazdym razie stan skory syna sie nie pogarszal. Z kolei aptekarka mi ja odradzila ze wzgledu na to, ze masc zawiera kilka skladnikow roslinnych, ktore moga uczulac tak male dziecko (syn mial wtedy 3 miesiace).

Na pewno warto sprobowac tej masci jako alternatywy dla sterydow, ktorych nie wolno stosowac przez dluzszy czas.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka