Dodaj do ulubionych

sanatorium w Dąbkach

24.04.04, 17:58
Jadę z córcią do sanatorium w Dąbkach 12 maja. Może któraś z was też jedzie
na ten turnus? Aśka
Obserwuj wątek
    • anma Re: sanatorium w Dąbkach 24.04.04, 22:02
      Ja jadę do Dąbek, ale w czerwcu na wczasysmile
      • m.kszczotek Re: sanatorium w Dąbkach- do anma. 28.04.04, 13:47
        A do jakiego ośrodka się wybierasz. Ja włassnie mam zrobić przedpłątę na wczasy
        w sierpniu w Cegielskim.
    • borunia2 Re: sanatorium w Dąbkach 28.04.04, 13:21
      Ja do sanatorium nie jade, ale zastanawiam się na tym od dluzszego czasu. Mój
      synek choruje bardzo duzo i dlatego myślałam o zmianie klimatu, ale lekarka
      powieziała mi, że to sporo kosztuje. Może mogłabyś napisać cos więcej tzn.
      chodzi mi o koszty i jak sie to załatwia. Ja do tej miejscowości jeżdże od 5
      lat na wczasy, ale tylko na pole namiotowe smile). Z góry dziękuje za bliższe
      informacje.
    • joasiae Re: sanatorium w Dąbkach 28.04.04, 19:38
      Cześć. Ja płacę 1100 PLN. Dziecko jedzie za darmo płaci tylko opiekun. Załatwia
      sie u pediatry skierowanie a potem w NFZ. Szkoda że żadna z Was nie jedzie sad
      Aśka
    • isiak33 Re: sanatorium w Dąbkach 04.09.04, 18:34
      Hej! 21.09 jadę też do sanatorium w Dąbkach do ośrodka Argentyt. Czy to może to samo sanatorium? Może podzielisz się wrażeniami jak minął pobyt i co najważniejsze jak się przekłada na zdrówko? Gdyby ktoś jechał w tym samym terminie byłoby supersmile
    • joasiae Re: sanatorium w Dąbkach 06.09.04, 09:56
      Hello. Ja byłam właśnie w Argentycie.Ogólne wrażenia znośne.Jedzenie nie za
      bardzo musiałam młodej obiady na mieście kupować bo nie chciała jeść.Ośrodek
      czysty, zabiegi ok, czasu dzieciom nie organizują.... Jeśli chodzi o poprawę
      zdrowia to... moja córa od maja chorowała raz ale sezon grypowy jeszcze przed
      nami.... jakbyś miała jakieś szczegółowe pytania to zapraszam na priv. Pozdr.
      Aśka
      • isiak33 Re: sanatorium w Dąbkach 06.09.04, 20:54
        Dzięki za maila. Ja jestem chyba jakaś ograniczona bo nie wiem jak się wysyła
        na prywatne kontosad Pozdrawiam
        Iza
    • anfido Re: sanatorium w Dąbkach 07.09.04, 06:13
      Chciałabym z młodszym też pojechać do sanatorium. Mam pytanie - czy sanatorium
      do którego jedziesz jest sanatorium dla mam z dzieckiem i z jakimi chorzeniami
      tam przyjmują ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka