madeyowa 10.05.04, 11:14 Mój synek obudził się dzisiaj rano z płaczem. Okazało się, że ma spuchnięty, czerwony i obolały napletek. Przy siusianiu bardzo go boli. Nie ma gorączki. Co to może być? Poradzcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madeyowa Re: Chory siusiaczek 10.05.04, 13:16 Byłam z nim u lekarza. Okazało się, że to stan zapalny napletka. Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: Chory siusiaczek 10.05.04, 17:24 Nie piszesz co lekarz na to przepisał,ale opiszę Ci co my dostawaliśmy na to od lekarzy. Klasycznie: Moczenie w rumianku + smarowanie Neomycyną. Homeopatycznie: Moczenie w roztworze : 10 kropli nalewki nagietkowej w szklance wody. Doustnie : Cinnabaris 5 CH 4-6 x dziennie po 3 granulki Za każdym razem wystarczało leczenie homeo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madeyowa Re: Chory siusiaczek 11.05.04, 14:46 Pediatra zalecił nam okłady z Rivanolu i Furagin 3 razy dziennie. Dzisiaj już jest lepiej. Wczoraj synek krzyczał z bólu przy siusianiu. Byłam przerażona. Odpowiedz Link Zgłoś