Dodaj do ulubionych

Kupię Lymphomyosot

09.10.11, 08:58
Witam,
Poszukuję leku Lymphomyosot w kroplach lub tabletkach. Może macie gdzieś w domowej apteczce a już nie potrzebujecie.
Od jakiegoś czasu lek ten jest wycofany ze sprzedaży a my w połowie kuracji.
Obserwuj wątek
    • schiraz Re: Kupię Lymphomyosot 09.10.11, 15:47
      Tu jest dostępny:
      www.zdrowiec.pl/cat163-id1023-lymphomyosot--50-tabl.aspx
      Tu są krople, ale nie wiem czy sprzedają wysyłkowo:
      www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/heel-lymphomyosot-krople-30-ml-_5172579.html
      warto napisać i zapytać
      W mojej miejscowości już jest w aptekach, gdzieś od dwóch tygodni. Popytaj, długo go nie było, ale już pojawia się w sprzedaży.
      • bbacha Re: Kupię Lymphomyosot 09.10.11, 19:57
        Niestety, pierwszy link się wysypuje przy próbie realizacji zamówienia, a ta druga apteka jest w moim mieście i na pewno nie mają ich, byłam tam wczoraj.
        Słuchaj, jeśli u Ciebie jest to dostępne, może zechciałabyś mi pomóc i kupiłabyś mi a ja zapłacę z góry przelewem oczywiście z "prowizją" za wysiłek i dobre serce smile
        Ja objechałam wczoraj chyba wszystkie apteki u nas i wszędzie mi mówią, że nie ma szans na sprowadzenie. Oczywiście nie nalegam, wiesz jak to jest - tonący brzytwy się chwyta.
        • schiraz Re: Kupię Lymphomyosot 09.10.11, 20:33
          Napiszę do priv do Ciebie.
          • bbacha Re: Kupię Lymphomyosot 10.10.11, 20:04
            schiraz, wielkie dzięki za zaangażowanie. Wpadłam dziś na genialny pomysł i pojechałam do Czech (do samej apteki mam "aż 12 km wink ). Tam kupiłam krople od ręki, bez ceregieli.
            • schiraz Re: Kupię Lymphomyosot 11.10.11, 17:07
              To supersmile Najważniejsze, że jest.
            • marta12-2 Re: Kupię Lymphomyosot 02.11.11, 13:31
              miałabym ogromną prośbę do Ciebie! Czy mogłabys mi rowniez kupic ten a potem wysłać? pokryłabym wszystkie koszty, dodatkowo te za fatygę i dobre serce.

proszę o odpowiedź
              • schiraz Re: Kupię Lymphomyosot 02.11.11, 22:58
                Oczywiście mogę Ci kupić, ale jest tylko w tabletkach więc nie wiem, czy Ciebie zainteresuje. On został właśnie przywrócony do sprzedaży i oczywiście jest dostępny w aptece więc zakładam, że jednak bezpieczny.
                • marta12-2 Re: Kupię Lymphomyosot 03.11.11, 10:53
                  interesuje! a podałabys moze twojego maila zebysmy mogly sie lepiej dogadac? albo ja podam Ci mojego i czekam na wiadomosc od Ciebie, ok? 1992martus@wp.pl
    • 1mzeta Wiesz co 02.11.11, 21:13
      Skoro ten lek jest wycofany ze sprzedaży to musi być jakiś poważny powód. Lepiej jest iść do lekarza skonsultować czym dalej leczyć, a nie kupować na własną rękę bo można więcej szkody narobić niż pożytku.
      • bbacha Re: Wiesz co 03.11.11, 09:24
        Ten lek nie był wycofany ze sprzedaży tylko z obrotu w Polsce, a to dwie różne sprawy. Może firma nie zapłaciła haraczu. Z podobną sytuacją się spotkałam jak byłam w zagrożonej ciąży i musiałam w Czechach kupować lek na podtrzymanie, skuteczniejszy niż Duphaston, bo producent nie zapłacił w Polsce haraczu i lek nie był dopuszczony do obrotu. Efekt: na duphastonie przez 2 miesiące krwawiłam, jak zaczęłam brać ten drugi lek, krwawienie się skończyło w ciągu 3 dni! Ja nie chcę namawiać lub odradzać, każdy podejmuje decyzję sam. Ja podałam lek dziecku po konsultacji z lekarzem.
        • 1mzeta Re: Wiesz co 03.11.11, 13:40
          No tak ale w pierwszym pości napisałaś, że został wycofany ze sprzedaży,a to co innego niż z obrotu w Pl- dlatego taka moja konkluzja.
          • bbacha Re: Wiesz co 03.11.11, 13:58
            rzeczywiście. tak mi powiedziano w wielu aptekach, dlatego tak myślałam, ale potem jak go znalazłam w Czechach to wszystko stało się jasne.
    • filipka1 Re: Kupię Lymphomyosot 03.11.11, 11:24
      Lek jest już powoli wprowadzany na rynek polski i pojawił się w aptekach.poszukaj spokojnie.w aptekach internetowych też jest.
      • kasia782 Re: Kupię Lymphomyosot 03.11.11, 21:55
        mam dwie buteleczki piszcie na gazetowt mail
        • schiraz Re: Kupię Lymphomyosot 04.11.11, 14:20
          Jest już i w kroplach i w tabletkach ale na receptę. Powariowali, jak pragnę zdrowia, przecież to woda, cukier i trochę magii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka