bbacha 09.10.11, 08:58 Witam, Poszukuję leku Lymphomyosot w kroplach lub tabletkach. Może macie gdzieś w domowej apteczce a już nie potrzebujecie. Od jakiegoś czasu lek ten jest wycofany ze sprzedaży a my w połowie kuracji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schiraz Re: Kupię Lymphomyosot 09.10.11, 15:47 Tu jest dostępny: www.zdrowiec.pl/cat163-id1023-lymphomyosot--50-tabl.aspx Tu są krople, ale nie wiem czy sprzedają wysyłkowo: www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/heel-lymphomyosot-krople-30-ml-_5172579.html warto napisać i zapytać W mojej miejscowości już jest w aptekach, gdzieś od dwóch tygodni. Popytaj, długo go nie było, ale już pojawia się w sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
bbacha Re: Kupię Lymphomyosot 09.10.11, 19:57 Niestety, pierwszy link się wysypuje przy próbie realizacji zamówienia, a ta druga apteka jest w moim mieście i na pewno nie mają ich, byłam tam wczoraj. Słuchaj, jeśli u Ciebie jest to dostępne, może zechciałabyś mi pomóc i kupiłabyś mi a ja zapłacę z góry przelewem oczywiście z "prowizją" za wysiłek i dobre serce Ja objechałam wczoraj chyba wszystkie apteki u nas i wszędzie mi mówią, że nie ma szans na sprowadzenie. Oczywiście nie nalegam, wiesz jak to jest - tonący brzytwy się chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś
bbacha Re: Kupię Lymphomyosot 10.10.11, 20:04 schiraz, wielkie dzięki za zaangażowanie. Wpadłam dziś na genialny pomysł i pojechałam do Czech (do samej apteki mam "aż 12 km ). Tam kupiłam krople od ręki, bez ceregieli. Odpowiedz Link Zgłoś
marta12-2 Re: Kupię Lymphomyosot 02.11.11, 13:31 miałabym ogromną prośbę do Ciebie! Czy mogłabys mi rowniez kupic ten a potem wysłać? pokryłabym wszystkie koszty, dodatkowo te za fatygę i dobre serce. proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Kupię Lymphomyosot 02.11.11, 22:58 Oczywiście mogę Ci kupić, ale jest tylko w tabletkach więc nie wiem, czy Ciebie zainteresuje. On został właśnie przywrócony do sprzedaży i oczywiście jest dostępny w aptece więc zakładam, że jednak bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
marta12-2 Re: Kupię Lymphomyosot 03.11.11, 10:53 interesuje! a podałabys moze twojego maila zebysmy mogly sie lepiej dogadac? albo ja podam Ci mojego i czekam na wiadomosc od Ciebie, ok? 1992martus@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Wiesz co 02.11.11, 21:13 Skoro ten lek jest wycofany ze sprzedaży to musi być jakiś poważny powód. Lepiej jest iść do lekarza skonsultować czym dalej leczyć, a nie kupować na własną rękę bo można więcej szkody narobić niż pożytku. Odpowiedz Link Zgłoś
bbacha Re: Wiesz co 03.11.11, 09:24 Ten lek nie był wycofany ze sprzedaży tylko z obrotu w Polsce, a to dwie różne sprawy. Może firma nie zapłaciła haraczu. Z podobną sytuacją się spotkałam jak byłam w zagrożonej ciąży i musiałam w Czechach kupować lek na podtrzymanie, skuteczniejszy niż Duphaston, bo producent nie zapłacił w Polsce haraczu i lek nie był dopuszczony do obrotu. Efekt: na duphastonie przez 2 miesiące krwawiłam, jak zaczęłam brać ten drugi lek, krwawienie się skończyło w ciągu 3 dni! Ja nie chcę namawiać lub odradzać, każdy podejmuje decyzję sam. Ja podałam lek dziecku po konsultacji z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: Wiesz co 03.11.11, 13:40 No tak ale w pierwszym pości napisałaś, że został wycofany ze sprzedaży,a to co innego niż z obrotu w Pl- dlatego taka moja konkluzja. Odpowiedz Link Zgłoś
bbacha Re: Wiesz co 03.11.11, 13:58 rzeczywiście. tak mi powiedziano w wielu aptekach, dlatego tak myślałam, ale potem jak go znalazłam w Czechach to wszystko stało się jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
filipka1 Re: Kupię Lymphomyosot 03.11.11, 11:24 Lek jest już powoli wprowadzany na rynek polski i pojawił się w aptekach.poszukaj spokojnie.w aptekach internetowych też jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia782 Re: Kupię Lymphomyosot 03.11.11, 21:55 mam dwie buteleczki piszcie na gazetowt mail Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Kupię Lymphomyosot 04.11.11, 14:20 Jest już i w kroplach i w tabletkach ale na receptę. Powariowali, jak pragnę zdrowia, przecież to woda, cukier i trochę magii. Odpowiedz Link Zgłoś