grass_d 20.06.04, 08:39 Hej dziewczyny, czy któraś z Was używała tych kropelek na kolki, czy pomaga i jak się dawkuje? Moje maleństwo ma straszne kolki i testujemy wszystko po kolei. Acha, szkrab ma 2,5 miesiąca. Dziękuję z góry za pomoc. Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.e.a Re: SAB SIMPLEX, ktoś używał? 20.06.04, 08:56 Witaj Używalismy te kropelki ale to juz baaardzo dawno temu minęły już 3 lata i dawkowania nie pamiętam ( dawkowanie powinno być na ulotce )Synkowi te krople pomogły. pozdrawiam - lea Odpowiedz Link Zgłoś
ewalewi Re: SAB SIMPLEX, ktoś używał? 20.06.04, 17:09 ja uzywałam, i dzieki nim przezyłam polecam serdecznie. a podaje sie 15 kropli 6 raz dziennie ( ja dawałam przed kazdym jedzeniem, lepiej nie ryzykowac ) Odpowiedz Link Zgłoś
grass_d Re: SAB SIMPLEX, ktoś używał? 21.06.04, 19:43 Dziękuję dziewczyny. Zaczynamy stosować od jutra. Zaraz tłumaczę ulotkę. Pozdrawiam Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
marcindrama Re: SAB SIMPLEX, ktoś używał? 11.07.04, 07:57 Pozdrawiam Mam pytanie gdzie mogę kupić te kropelki? Odpowiedz Link Zgłoś