Dodaj do ulubionych

Łódź - terapia w Centrum Futurum

02.03.14, 12:39
Centrum Psychologiczno-Pedagogiczne Futurum w Łodzi zaprasza dzieci i młodzież z ADHD do udziału w treningu umiejętności społecznych - nabór do grup trwa. Szczegóły i zapisy pod numerami telefonów 600-872-555 oraz 730-030-976.
Zapraszamy na naszą stronę www.centrum-futurum.pl, na której zapoznacie się Państwo z ofertą diagnozy i terapii prowadzonej przez psychologa dziecięcego i terapeutę behawioralnego.
Obserwuj wątek
    • monia.kas Re: Łódź - terapia w Centrum Futurum 14.04.15, 15:14
      Czy ktoś wie coś więcej na temat tej poradni? Słyszałem opinię, że Panie psycholog tylko firmują Centrum swoim nazwiskiem o terapię z czasem przekazują studentkom...
      • mamadagusia Re: Łódź - terapia w Centrum Futurum 22.04.15, 15:08
        Ja się niestety z tym spotkałam sad cena kosmiczna za terapię, a pracują niedoświadczone osoby, na szybko przeszkolone, szkoda, bo zapowiadała się fajna poradnia, a panie poszły na ilość, a nie na jakość.
      • por000 Re: Łódź - terapia w Centrum Futurum 05.10.17, 14:58
        Widzę, że nic się nie zmieniło, a chyba jest jeszcze gorzej...to prawda, że pięknie się zaczyna, panie szefowe przedstawiają wachlarz zajęć edukacyjnych po czym terapię przekazują studentkom. Jest jeszcze jednak kwestia, która bardzo mi nie odpowiadała, mianowicie ciągłe zmiany w kadrze. Moje dziecko miało zajęcia, co chwilę z inną studentką, co niekorzystnie wpływało na efekty pracy i przyzwyczajenie się do nowej pani. Przed wakacjami zrezygnowałam z usług Centrum Futurum, znalazłam o niebo lepsze miejsce i teraz jestem w pełni usatysfakcjonowana! Dziecko osiąga lepsze efekty, jest tylko dwóch, stałych i doświadczonych terapeutów, wiec wiem, za co płacę i widzę mnóstwo rezultatów !
        Pozdrawiam
    • admin136 Re: Łódź - terapia w Centrum Futurum 16.05.16, 21:53
      Moje dziecko jest pod opieką terapeutów w Centrum Futurum w Łodzi od roku. W ciągu tego czasu nauczył się mówić zdaniami, potrafi grać z kolegami. Panie w przedszkolu są zachwycone jego postępem społecznym. Ma autyzm a nie wyróżnia się z grupy. Polecam miejsce,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka