agnieszkast 12.10.04, 11:35 Poradźcie drogie mamy. Co podać rocznemy dziecku na suchy męczący kaszel. Dziecko kaszle tylko w nocy przez sen. Idę dopiero jutro do lekarza a chę już jakoś pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonianna Re: Domowe sposoby na kaszel u roczniaka 12.10.04, 12:03 Może w pokoju jest za suche powietrze - sezon grzewczy się zaczął... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkast Re: Domowe sposoby na kaszel u roczniaka 12.10.04, 21:56 Tak, to racja, ale my codziennie kładziemy mokry ręcznik na kaloryfer, więc powietrze jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
gonianna Re: Domowe sposoby na kaszel u roczniaka 14.10.04, 23:12 I co u lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
lidqa Re: Domowe sposoby na kaszel u roczniaka 14.10.04, 23:25 ja daje recznik z kilkoma kroplami olbas oil, wietrez na noc, zakrecam kaloryfer zeby bylo dosc zimno i tyle. OStatnio juz mam obcykany kaszel bo jest u mojego syna notoryczny a nic poza tym mu nie jest, wiec lekarz powiedzial ze to uczuleniowy. No i to mu pomaga Odpowiedz Link Zgłoś